tamam beklesin beni gelecem alacam senden bi dikcem havaya öyle kalcam kaydirigubbakcemile2
merhaba kızlar.... nasılsınız bakalım bugün.. yeni hamişlerimiz olmuş,çok sevindim valla.inşallah hepimizi peşlerinden sürüklerler :))
bende istiyorum kupamııııı ayyy inş yaa çok ümitliyim varya negatif çıkarsa çok üzülücemmm Allah ım inş pozitif dir RABBİMMM:Saruboceq:
kızzzz sen yeterki hamile ol kupan hazırrrr :)
işallah müjdeli haberle gelirsin canım :Saruboceq:
e_pack........................6 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :))
kızlarrr ben hala regl olmadım
dün gebelik testi alıp sabah yapıcaktım dün bisürü aksilik oldu alamadım
bugün kaldı yani
yarın sabah yapıcam test
ya ama heran adet olacak gibiyim
günüm acaba psikolojikmi geçti ki CADIARZU
BEREN35 cnm senle günlerimiz ayn sende ne gibi belirtiler var?
heyecanlandım kızlar yaaa berenim cngemn vallahi en az sizin kadar heyecanlandım
herkes bugün çok pozitif!!!
inşallah tatlım allah isteyen herkese nasip etsin inşallah :Saruboceq: :Saruboceq:inşallah gecikme sebebi bebeğinin seninle olmasıdır.a.s
ayyy çok sagol canım yaa bizde pozitif sonuşlar çıkar ve sizleri arkamızdan sürükleriz tatlımmm
Ayyy inş canım yaa ama burda doktorlardan gün alamıyoruz ki hemen uf yaa sıkıldımmm öle arasında dışarı çıkabilirsem kan testi yaptırcam inş pozitif bi şekilde sonucu alırımm varsa önceden bilmek ve tedbiri almak gerek dimii
merhaba kızlar.... nasılsınız bakalım bugün.. yeni hamişlerimiz olmuş,çok sevindim valla.inşallah hepimizi peşlerinden sürüklerler :))
inşallah canım!!!! bu ay çok çalıştık ve çalışmaya devam edicez.......emeğimizin karşılığını alalım artık yaaa :)))
kızlar size bir sorun daha olacak! spermler yumurtaya ne kadar sürede ulaşıyor saat mı gün mü hafta mı??
e_pack........................6 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :))
kızlarrr ben hala regl olmadım
dün gebelik testi alıp sabah yapıcaktım dün bisürü aksilik oldu alamadım
bugün kaldı yani
yarın sabah yapıcam test
ya ama heran adet olacak gibiyim
günüm acaba psikolojikmi geçti ki CADIARZU
BEREN35 cnm senle günlerimiz ayn sende ne gibi belirtiler var?
heyecanlandım kızlar yaaa berenim cngemn vallahi en az sizin kadar heyecanlandım
herkes bugün çok pozitif!!!
yaaa çok kötü gribe yakalandım ben peşimi bırakmıyo ilaçda alamıyom
geçen bi doktor arkadaş parol kullan dedi
acaba kullansammı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?