Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ulaştı ulaştı yaniiiiiii dün yumurtlama günümdü eyvahedigeldismile

Yumurtlama gününden bir gün önce ilişki olması olayı kolaylaştırıyoır mesela spermlerin yaşıyorsa ve yerine ulaşmışsa.Ohh mis;orda yumurtanın çatlamasını bekliyor rahat rahat.

Yani normal haytta olduğu gibi orda da erkeğin dişiyi beklemesi makbul olan delikafadulden

kızlar benimde adet öncesi göğüslerim şişer ama ikigündür sağ göğsümde acıyo dokunuca özellikle ucu
ama soldakinde bişe yok

berencim
senle günlerimiz aynıydı tatlım
nasılsın ne gibi belirtiler var sende
test yaptınmı
ben hala regl olmadım
ama regl olacakmışım gibi belirtiler varrr

Aaaaa!!!!Sus klava:KIRMIZI YASAKLI KELİME gelene kadar :dilcikar:
hoşgeldin canım
inşallah şekerim 5-10 olur inşallah
hele bi son 3 güne gir bakalım zaman geçecekmi
ay bide bizi düşün öle belirsiz belirsiz bekliyoruz benneyaptımki
CAnnım ya inşallah güzel olur bekleyişinizin sonu.En zoru da o gibi geliyor bana.Ben daha çnce hiç reglim geçip beklemedim de CADIARZU çatlarım herhalde....
hahahah eğer öyle bişe olursa bana belirti soranlara burun akıntımmı var diycem şimdi benkaydirigubbakcemile2
geçmiş olsun canım dikkat et kendine
sağol canım

madem öyle alıyım bari bayılcam ya şimdi bide öksürük yaptı zaten[/QUOTE]

Akıntının here türlüsü makbul naniknanik

hımm diafon değişik kız evet olabilir CADIARZU ama ultrasonu beklersen çok geç olur kızzzz nasıl durcan söylemeden insan çatlar ayol :)))

heyecanla bekliyorum ama umudum yok neden bilmiyorum

Ayy canım inş ya bende öle diyorum ama çokda korkuyorum test için ama inş pozitif olur tatlım dua edin bana lütfennnn eger hamileysem darısı bütün isteyenlereee
Canım %99 hamilesin yerinde olsam izin alıp gider kan tesatimi verir gelirdim.Bir yarım saat bile erlken çıksan öğle paydosuna özel polikiniklierde sıra beklemeden 30liraya yaptırabilirsin.

naniknanik olacak olacak;eğer hamileysem bu ay kesin ikizleerim oalcak benim.Kupalara gelince evet kesinlikle İKİ tane istiyorum;biri gücenir sonra bebeklerimin. :lepi:
ayyy inş canım bütün hayellerin ahyırlısı ile gerçekleşir tatlımmm

Cümlemizin inşallah.Ben bu ay acayip cool takıldım hiç formül mormül çalışma stratejisi yok.Köylü Ayşe teyze yöntemini denedim. hihoyyyt Malum AYşe teyzenin de bizim o bilimsel çalışmalrı bilip de 9 çocuk yapmış olması imkansız

AMAN BEN BIKTIM AKINTIDAN YILLARDIR
BENİM FİZYOLOJİKMİŞ TEMİZ YANİ
GÜNLÜK PED DEN KAĞIT HAVLU KOYMAKTAN BIKTIM İNAN:umursamaz:

KUPA ÇOOOKK HELE SıZ HAMıLE KALINDA
ÇıFTER ÇıFTER DAĞITMASSAM NE OLAYIM :hooray:

bende bi haftadır elimde selpak ve çeşitlemeleriyle gezmekten bıktım kız nedir bu akıntılardan çektiklerimiz bi yeri bitse başka bi yerden başlıyokaydirigubbakcemile3

kız dur daha kırmızılar gidemedi,bi gitsin hemen başlıcam.hemde hergün çalışcam bu ay
9. gün başla ya da 8. gün artık swn bilirsin ;bünyen kaldırıyorsa her gün çalışabilirsin. sırnaşık şey Ben kesin ölürüm öyle çalışsammmm kafamçokkarıştı

hımm diafon değişik kız evet olabilir CADIARZU ama ultrasonu beklersen çok geç olur kızzzz nasıl durcan söylemeden insan çatlar ayol :)))

Evet hoşuma gitti benim de diafon fikri;hem nasılsa LAIZM OALCAK. sositososito
Ya ultrasonu kein emin olayım diye belki beklerim ama onda kararsız kaldım.Canımı sıkarsa hiç söylemem ikiz babası olmak kolay değil :mymeka:

naniknanik olacak olacak;eğer hamileysem bu ay kesin ikizleerim oalcak benim.Kupalara gelince evet kesinlikle ıKı tane istiyorum;biri gücenir sonra bebeklerimin. :lepi:

aa heralde kızzzzz teyzeleri hiç ayırım yapar mı herşeyden 2 tane olacak

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

ikizlerin annesine bakın ayol çok gaddar bu

bende bi haftadır elimde selpak ve çeşitlemeleriyle gezmekten bıktım kız nedir bu akıntılardan çektiklerimiz bi yeri bitse başka bi yerden başlıyokaydirigubbakcemile3

:roflol: ben vajinal akıntıdan bahsettiydim :roflol:
siz burun akıntısından mı bahsediyodunuz
hay kafama :roflol:

Çalışmışsın işte misssler gibi daha ne olsun.Olur inşallah canımcım. :Saruboceq:
Hamişler dua ediyo bize.Beren1 akşam öyle söyledi.

:roflol::roflol:

beren1 yalnız
smartttttttttttt ağzını öpeyim :roflol:
1 i fazla ama olsun opuyorumnanaktan

Tamam tamam kzımaaaaaaaaa.....! San da başka belirti bulurum ben o zamannnn zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…