ulaştı ulaştı yaniiiiiii dün yumurtlama günümdü eyvahedigeldismile
Çalışmayana YOOKKKK!!!klava: Çalıştın mı :)))) naniknanik
berencim
senle günlerimiz aynıydı tatlım
nasılsın ne gibi belirtiler var sende
test yaptınmı
ben hala regl olmadım
ama regl olacakmışım gibi belirtiler varrr
CAnnım ya inşallah güzel olur bekleyişinizin sonu.En zoru da o gibi geliyor bana.Ben daha çnce hiç reglim geçip beklemedim de CADIARZU çatlarım herhalde....hoşgeldin canım
inşallah şekerim 5-10 olur inşallah
hele bi son 3 güne gir bakalım zaman geçecekmi
ay bide bizi düşün öle belirsiz belirsiz bekliyoruz benneyaptımki
sağol canımhahahah eğer öyle bişe olursa bana belirti soranlara burun akıntımmı var diycem şimdi benkaydirigubbakcemile2
geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Çok bekledim ya;ben yeni yeni taktikler geliştirdim söyleme yolu olarak sırnaşık şey
Hani şu çift taraflı diafonlar var ya bebk odasına konulan onlardan alayım ;paket ettireyim vereyim.Hem anlasın bebek ağlayınca hep benim gitmeyeceğimi naniknanik Sorumluluk alsın biraz... alkisalkisalkis E,ikiz olacak kolay deği bakmakl!!!! sempatiksalakcinni
Bir de ultrasona girip fotosunu da aldıktan sonra mı söylesem diyorum . şakkıdı Fotoyu da pakete koyarım..... :uhm: Yaaaa,işte böyle geliştirdim ben olayı sırnaşık şey
kızlar benimde adet öncesi göğüslerim şişer ama ikigündür sağ göğsümde acıyo dokunuca özellikle ucu
ama soldakinde bişe yok
Yumurtlama gününden bir gün önce ilişki olması olayı kolaylaştırıyoır mesela spermlerin yaşıyorsa ve yerine ulaşmışsa.Ohh mis;orda yumurtanın çatlamasını bekliyor rahat rahat.
Yani normal haytta olduğu gibi orda da erkeğin dişiyi beklemesi makbul olan delikafadulden
Canım %99 hamilesin yerinde olsam izin alıp gider kan tesatimi verir gelirdim.Bir yarım saat bile erlken çıksan öğle paydosuna özel polikiniklierde sıra beklemeden 30liraya yaptırabilirsin.Ayy canım inş ya bende öle diyorum ama çokda korkuyorum test için ama inş pozitif olur tatlım dua edin bana lütfennnn eger hamileysem darısı bütün isteyenlereee
naniknanik olacak olacak;eğer hamileysem bu ay kesin ikizleerim oalcak benim.Kupalara gelince evet kesinlikle İKİ tane istiyorum;biri gücenir sonra bebeklerimin. :lepi:hoşgeldin canım :1hug:
kız sen öyle hissediyorsun ya onu dedim :))) ama kız olursa olacak dimi bak onu demeyi unuttum kaydirigubbakcemile3 kupan hazırrr seninkini de ben vercem haberin olsun ama ikiz olacağı içn tekini ben veririm tekini de fatoş verir topiğin iki bekçisi olarak bu bizim hakkımız diye düşünüyorum :roflol:
ayyy inş canım bütün hayellerin ahyırlısı ile gerçekleşir tatlımmm
kaçırmışım tatlımokadar heyecanlıyımki göremedim
inş sende hamilesindir tatlım
allah gönlüne göre versin
benim kasıklarım ağrıyo ara sıra snra geçiyo
göğüslerim patlıycak sanki
bende idrar sıklığı zaten var
ama benim idrar rengi koyulaştı
ve çok pisss kokuyo :kedi:
bakalım kısmet yarın idrar testi yapıcam sabah e buraya haber vercem direkkkk
GÖĞÜSLERDE AŞIRI ŞİŞLİK ACI İŞTE O YOK BENDE :)))
BU İYİ BİR BELİRTİ BENCE EPACK CANIM İNŞALLAH YA
CAnnım ya inşallah güzel olur bekleyişinizin sonu.En zoru da o gibi geliyor bana.Ben daha çnce hiç reglim geçip beklemedim de CADIARZU çatlarım herhalde....
EVET BÖLE Bİ GARİP HALDE DOLANIYOS BAKSANA HALİMİZE :roflol:
Akıntının here türlüsü makbul naniknanik
aa canım seninle günlerimde aynı hadi hep baraber verelim müfdeleriii
AMAN BEN BIKTIM AKINTIDAN YILLARDIR
BENİM FİZYOLOJİKMİŞ TEMİZ YANİ
GÜNLÜK PED DEN KAĞIT HAVLU KOYMAKTAN BIKTIM İNAN:umursamaz:
9. gün başla ya da 8. gün artık swn bilirsin ;bünyen kaldırıyorsa her gün çalışabilirsin. sırnaşık şey Ben kesin ölürüm öyle çalışsammmm kafamçokkarıştıkız dur daha kırmızılar gidemedi,bi gitsin hemen başlıcam.hemde hergün çalışcam bu ay
hımm diafon değişik kız evet olabilir CADIARZU ama ultrasonu beklersen çok geç olur kızzzz nasıl durcan söylemeden insan çatlar ayol :)))
heyecanla bekliyorum ama umudum yok neden bilmiyorum
naniknanik olacak olacak;eğer hamileysem bu ay kesin ikizleerim oalcak benim.Kupalara gelince evet kesinlikle ıKı tane istiyorum;biri gücenir sonra bebeklerimin. :lepi:
Cümlemizin inşallah.Ben bu ay acayip cool takıldım hiç formül mormül çalışma stratejisi yok.Köylü Ayşe teyze yöntemini denedim. hihoyyyt Malum AYşe teyzenin de bizim o bilimsel çalışmalrı bilip de 9 çocuk yapmış olması imkansız
9. gün başla ya da 8. gün artık swn bilirsin ;bünyen kaldırıyorsa her gün çalışabilirsin. sırnaşık şey Ben kesin ölürüm öyle çalışsammmm kafamçokkarıştı
Evet hoşuma gitti benim de diafon fikri;hem nasılsa LAIZM OALCAK. sositososito
Ya ultrasonu kein emin olayım diye belki beklerim ama onda kararsız kaldım.Canımı sıkarsa hiç söylemem ikiz babası olmak kolay değil :mymeka:
bende bi haftadır elimde selpak ve çeşitlemeleriyle gezmekten bıktım kız nedir bu akıntılardan çektiklerimiz bi yeri bitse başka bi yerden başlıyokaydirigubbakcemile3
Çalışmışsın işte misssler gibi daha ne olsun.Olur inşallah canımcım. :Saruboceq:
Hamişler dua ediyo bize.Beren1 akşam öyle söyledi.
AMAN BEN BIKTIM AKINTIDAN YILLARDIR
BENİM FİZYOLOJİKMİŞ TEMİZ YANİ
GÜNLÜK PED DEN KAĞIT HAVLU KOYMAKTAN BIKTIM İNAN:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?