Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Kizlar bende geldim benide alin aranizaa,, bende suanda yurtdisindayim, aramizda 2 saat fark var turkiyeylee.. suanda isteyimm, am abir an once eve gitmek isityorumm..
Buarada bende dogum kontrol hap[lariyla korunuyorum.. 1.5 yildir kullaniyorum 2010 ekim gibi birakmayi dusunuyorum.. ama hemen bebisim olucakmi diye simiden dusuncelere girdimm.. aranizda bu yontemi kullanip birakir birakmaz hamile kalanlar varmi acabaa ...

Birde Allah isteyen butun arkadaslarimizin gonlune gore versinn, en kisa zamanda kavusursunuz ins. bebeislerinizee kizlarrr...

Kizlar bende geldim benide alin aranizaa,, bende suanda yurtdisindayim, aramizda 2 saat fark var turkiyeylee.. suanda isteyimm, am abir an once eve gitmek isityorumm..
Buarada bende dogum kontrol hap[lariyla korunuyorum.. 1.5 yildir kullaniyorum 2010 ekim gibi birakmayi dusunuyorum.. ama hemen bebisim olucakmi diye simiden dusuncelere girdimm.. aranizda bu yontemi kullanip birakir birakmaz hamile kalanlar varmi acabaa ...

hoşgeldin! nerdensin yurt dışında hangi ülke?
ha bu arada sana tavsiyem hemen bırak bu doğum kontrol hapını, öyle kolay hamile kalınmıyor malesef...hele de doğum kontrol hapı kullandıysan geç gelir....
ben hiç hap kullanmadığım halde 3 aydır bekliyorum bebeğimi...ama gelmiyo bi türlü çok nazlı yaaaa...kız olursa adını NAZLI koycam :D

Kizlar bende 25 yasindayim 2 yildir evliyimm.. dogum kontrol hapiyla korunuyorum halaa.. :(
yurtdisinda oldugum icin bazi program ve planlar var ondan sonra ins. ekim gibi baslicaz dusunmeyee.. vee ondan sonrada hemen gelir inss.. bebisler kucagaa ...

hoşgeldin! nerdensin yurt dışında hangi ülke?
ha bu arada sana tavsiyem hemen bırak bu doğum kontrol hapını, öyle kolay hamile kalınmıyor malesef...hele de doğum kontrol hapı kullandıysan geç gelir....
ben hiç hap kullanmadığım halde 3 aydır bekliyorum bebeğimi...ama gelmiyo bi türlü çok nazlı yaaaa...kız olursa adını NAZLI koycam :D

Canim dubaideyim.. bende birakmka istiyorum amaa suanda sartlar yuzunden zorr gozukuyorr maleseff.. :(

Offf yaaa tatilde ne rahattım, bütün günüm topikte geçiyodu, okul açıldı, psikolojim bozuldu yine :sinifsinif: muhabbeti de kaçırıyom offfffffffffffffffffffffffffffff :bbo:

idilcim 1 bucuk senelik evliyim 7 aydır cocuk istiyorum 19 yasındayım çocugum yok:(((
sen kac yasındasın ne kadarlık evlisin

19 diyiiii yaaaaaaaaa :bbo:

valla bizim sülalede 20 yaşını geçmeden istersen çatla ama hamile kalamıyosun

genetik bişey kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

evet kizlar burda baya hizli muhabbet donuyormuss sevdimmm :)
bend eisteyim suanda bos zamanlarimda hep sizinleyim artikk ...

Back
X