• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
canım sen çok mu yaslısın yaa idilcim 22 yasındasın yaa
asıl benim için yavas yavas zaman daralıyo bir buçuk yıldır çocuk yok yaa eşimin kardesi evlendi 10 ay öce onun bile gecen gün bebegi oldu düşün artık durumumu

asıl benim için yavas yavas zaman daralıyo bir buçuk yıldır çocuk yok yaa eşimin kardesi evlendi 10 ay öce onun bile gecen gün bebegi oldu düşün artık durumumu

Allah aşkına yarış mı bu

böyle düşünme lütfen çok yanlış yasakkelime yasakkelime yasakkelime

sende yeni evliymissin cnmm, ne guzel genc anne olmayi istiyorum bendee :)

evet yeni evliyim ...gençken yapalım dedik bi tane....
çevredeki akrabaların arkadaşların bebişleri olunca da dayanamıyo insan boshayallersmile

kaydirigubbakcemile3 ne bilim kız 19 diyince kendimi yaşlanmış hissettim
1,5 yıl korundunuz mu ne zaman başladınız çalışmalara?

Allah aşkına yarış mı bu

böyle düşünme lütfen çok yanlış yasakkelime yasakkelime yasakkelime

canım yanlış anladın galiba beni yarıs faln die düşünme lütfen üzülürüm sadece ondan daha çok yıprandıgımı anlatmaya calıstım özür dilerim yanlis bişey sölediysem

canım sen kac yasındasın yyaaaaa bana çok gençsin demeyin çocuk gibi hissediyorum kendimi:ecrin_bebek::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

cnm ben 25 yasindayim..
ama tabi anne olmaya hazir hissediyorsan kendini ne guzel genc anne olmakk.. buyuyunce arkadas gibi oluyorsun cocugun o daha ayri bir duygu tabii.. benim annemde genc evlenmis, benim 21 yasinda dogurmuss, baya avantaji oluyor tabu bu durumunn ;)

kıslarrr kanımı verdim ama kolum uyuşdu yazmakda zorluk çekiyorum 2 saat sonra sonucu almaya gidicem ayy heyecandan ölebilirim şimdi yaaa RABBıM inş hamileyimdir

kızlar yanlış bişiy mi söyledim anlamadım her neyse canlarım hiç biriniz yaslı degilsiniz valla insan hissettigi yastadır herzaman bu arada karasu canım ben samsun geliniyim ama samsun hayranıyım

kıslarrr kanımı verdim ama kolum uyuşdu yazmakda zorluk çekiyorum 2 saat sonra sonucu almaya gidicem ayy heyecandan ölebilirim şimdi yaaa RABBİM inş hamileyimdir

canım sakin ol lütfen!!!! hayal kırıklığı yaşamanı istemiyorum!
offff ben de heyecanlandım yaaa
İnşallahhh hamilesindir :Saruboceq:

Back
X