oyyy çok gençsin yaaa yaşlandım ben galiba :hulya:
ben 22 yaşındayım 4 aylık evliyim bu ay 3. denememiz olacak...
sende yeni evliymissin cnmm, ne guzel genc anne olmayi istiyorum bendee :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyyy çok gençsin yaaa yaşlandım ben galiba :hulya:
ben 22 yaşındayım 4 aylık evliyim bu ay 3. denememiz olacak...
Canim dubaideyim.. bende birakmka istiyorum amaa suanda sartlar yuzunden zorr gozukuyorr maleseff..![]()
idilcim 1 bucuk senelik evliyim 7 aydır cocuk istiyorum 19 yasındayım çocugum yok((
sen kac yasındasın ne kadarlık evlisin
Offf yaaa tatilde ne rahattım, bütün günüm topikte geçiyodu, okul açıldı, psikolojim bozuldu yine :sinifsinif: muhabbeti de kaçırıyom offfffffffffffffffffffffffffffff :bbo:
bayankarasu sen samsundasın galiba dimi yazıyo samsun diye ama hangi okuldasın
canım sen çok mu yaslısın yaa idilcim 22 yasındasın yaa
asıl benim için yavas yavas zaman daralıyo bir buçuk yıldır çocuk yok yaa eşimin kardesi evlendi 10 ay öce onun bile gecen gün bebegi oldu düşün artık durumumu
ayy cnnmm bayada gencmissinn :)
anladım...hayırlısı canım!
canım önemli bir şey olursa sana söylerim merak etme sen :1hug:
sende yeni evliymissin cnmm, ne guzel genc anne olmayi istiyorum bendee :)
canım sen çok mu yaslısın yaa idilcim 22 yasındasın yaa
asıl benim için yavas yavas zaman daralıyo bir buçuk yıldır çocuk yok yaa eşimin kardesi evlendi 10 ay öce onun bile gecen gün bebegi oldu düşün artık durumumu
Allah aşkına yarış mı bu
böyle düşünme lütfen çok yanlış yasakkelime yasakkelime yasakkelime
Allah aşkına yarış mı bu
böyle düşünme lütfen çok yanlış yasakkelime yasakkelime yasakkelime
canım sen kac yasındasın yyaaaaa bana çok gençsin demeyin çocuk gibi hissediyorum kendimi:ecrin_bebek::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
canım sen kac yasındasın yyaaaaa bana çok gençsin demeyin çocuk gibi hissediyorum kendimi:ecrin_bebek::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
Ben 25'im mesela kaydirigubbakcemile3 yani sana göre bayağı bi yaşlı oluyorum bilmiyorumkismile
kıslarrr kanımı verdim ama kolum uyuşdu yazmakda zorluk çekiyorum 2 saat sonra sonucu almaya gidicem ayy heyecandan ölebilirim şimdi yaaa RABBİM inş hamileyimdir