iyiyim canımcım bildigin gibiyiz
Okul açıldı ya ekip eksik su zaten plates magduru hala :roflol:
Kızlar Merhaba...
Çiçeğiimmmmmmmmmmm HOŞGELDİNNNNNN :))) Güzel geömiş tatilin sevidim.
yaaa smart nereyedur...tatıl bıttı artık..sıkı basladı galıbaaa..ozledım valla
smart hoşgeldin canım ama ben gidiyorum bayılıcam(
yarın görüşürüz canımcım iyi geceler opuyorumnanaktan
aaaaaa tam cıkıyoduk..hosbuldum canımm..ıyı gectı tatılım..sızlerıde cok ozledım..nasılsın...ıkızler nasılllhihoyyythihoyyyt
Vayyy be ben geldim herkes kaçıyooo.Ne yaptım ki be size anlamadım! :gitme:
İkizlerimden haberin var demek delikafadulden Okumadım yazmışsın da ben de nasıl bilmiyor mu şimdi benimkileri diye üzülmüştüm naniknanik
Gelecekler gelecekler :sm_cool:
günaydın kızlarr
testimi yaptımmmm
veeeeeeeeeeee
2 çizgiyi gördüm
hala inanamıyorum yaaa
hamileyiiiimmmmmmmmmmmmmmmm
canım ya üzülme hakkında hayırlısı buymuşKızlar günaydın opuyorumnanaktan süper haberlerle geldim bu sabah zemuszemus prolaktin yine tavana fırlamış, progesteron yerlerde, yumurtlama yok, dolayısıyla bebiş de yok nasıl ama kaydirigubbakcemile3 okadar da çalıştık yaa, hiç bukadar çalışmamıştık, hepsi boşa gitti :hulya:
Canım benim, çok çok çok ama çok sevindim senin için, şimdi en kısa zamanda doktoruna da bi görün bakalım, inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini :1hug:
Valla dünkü kötü haberin üstüne öyle mutlu ettin ki beni sabah sabah, anlatamam yani :sm_cool: bugün hep böyle müjdelerle geçer inş. :Saruboceq:
inşallah tatlım
rabbim isteyen herkese verrsin :Saruboceq:
ben hala inanamıyorum şoktayımmm delikafadulden
Kızlar günaydın opuyorumnanaktan süper haberlerle geldim bu sabah zemuszemus prolaktin yine tavana fırlamış, progesteron yerlerde, yumurtlama yok, dolayısıyla bebiş de yok nasıl ama kaydirigubbakcemile3 okadar da çalıştık yaa, hiç bukadar çalışmamıştık, hepsi boşa gitti :hulya:
günaydın kızlarr
testimi yaptımmmm
veeeeeeeeeeee
2 çizgiyi gördüm
hala inanamıyorum yaaa
hamileyiiiimmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?