Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
bayanlar yardımlarınızı fıkırlerınızı bılgılerınızı beklıyorummmolumunekankayizsmile

Eşimle ben hala şokda oldugumuz için anlayamadım ama akşam ve sabah süt içdim işe gelirken yavaş yürüyorum :)))

cngemn burdan hamile olduğunu anlıyorum......doğru mu
ay çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :1hug:
ne demiştim sana hamile olduğunu hissediyorum demiştim!!!! :teytey: :teytey: :teytey:

ya aptal kafam listede de yazıyo zaten hihihihi opuyorumnanaktan
berenim sen kan testi mi yapıcan?
bayan karasu ay_she ciğdem suu???
krizantem hoşgeldin bu arada....
ayşe ben gerçekten fransada yaşıyorum canım, dün sormuştun cevap verdim ama çıkmıştın :)

cngemn burdan hamile olduğunu anlıyorum......doğru mu
ay çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :1hug:
ne demiştim sana hamile olduğunu hissediyorum demiştim!!!! :teytey: :teytey: :teytey:

ayyyy canım yaaa çok sagolun ayyy çok mutluyum yaaaa hihoyyythihoyyythihoyyyt

canım ilk hamilelik belirtileri adet belirtilerine benzeyebilir.

benim göğüslerimde pek dğeişiklik olmamıştı ama adet olcakmışım gbi belim bacaklarım

ağrımıştı ama adet olmamıştım evet beyaz akıntı kesilmez artar ama bilemeyiz

hakkında hayırlısı olsun canım :)

bayanlar yardımlarınızı fıkırlerınızı bılgılerınızı beklıyorummmolumunekankayizsmile

tatlım bende kan değerimi dün aldım henüz doktora gitmedim hamileyim sanırım inş rabbim bi sorun çıkmaz sağlıakla kucagıma da alırım. şimdik soruna gelince benim belirti olarak sadece gögüslerimde şişlik vardı başkada bişey yokdu ama herkesin hamilelik belirtisi farklı oluyormuş canımm

canım cevabın cııcn tesekkur ederım benım ılk hamılleıgım degıl 3 kere hamılelık yasadım dusukle sonuclandı hanı derler ya her hamılelım bırbırne benzemez dıye o yuzden soruyorum her zaman adetten once buyurun sızlayan goguslerım sımdı hıc yok merak ıcındeyım.

beren canım yaaa inş hamişsindir kıssss ayyy nasıl heyecan basdı şimdiiiii

İŞALLAH KUŞUM

berennnnnnn hadi kızzzz sen de ver müjdeli haberiiiiiii işallahhhhhhhhhh zemuszemus

İŞALLAHHHHHHHH

Hadi bakalım güzel haberlerle gel inş. :Saruboceq: artık akşama kadar dualarımız senin için :1hug:

TŞKLER CANIM BENİM KADAR HEYECANLI OLDUĞUNUZU BİLİYORUM

HE KUŞUM KAN VERDİM 5DE BELLİ OLCAKMIŞ

AMA ARKADAŞLAR NEGATİFTE OLSA YARIN TÜP BEBEK DR.UNA GİDİCEM zemuszemus

Hoşgeldin idil :)

hmmm fransayı çokk merak ediyorum yaa bigün şöölee bi gezcem inşallah :)

sanada uğrarım kaydirigubbakcemile3

anladım canım iyi düşünmüşsün değiştir bakalım diğer doktor ne diyecekk inş seninde güzel haberlerini alırız tatlım ayrıa canım çok yeni evlisiniz sıkıntı etmek için çookkk erkennn

hayırlı olsun canım ne guzel cok sevındım senın adına allah bızede hepımıze boyle guzel haberler veremeyı nasıp etsın ınsallah.

berencim hakkında hayırlısı inş ama sonucu bize bildir lütfennnn

Cngemn deĞerın normal canım
Önemlı olan 2gÜnde 2kat artması
o yÜzden bır an Önce bı dr bul gıt ve ılaÇlarına baŞla canım

ıdılcan ınŞallah gÜlÜm Çok saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…