- 30 Haziran 2009
- 1.560
- 2
- 156
Eşimle ben hala şokda oldugumuz için anlayamadım ama akşam ve sabah süt içdim işe gelirken yavaş yürüyorum :)))
Selam kızlar öldüm meraktan sabaha kadar ne oldu cngemn hamile misin ????????????
yazılanları hiç okumadım.......
cngemn burdan hamile olduğunu anlıyorum......doğru mu
ay çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :1hug:
ne demiştim sana hamile olduğunu hissediyorum demiştim!!!! :teytey: :teytey: :teytey:
slm bayanlar bı sey sormak ıstıyorumm
benım normalde adetten 10 gun onceden falan goguslerım dolgunlasmaya acımaya baslardı ama bu ay nedense tık yok hıc bısey yok goguslerımde ve adetıme 4 gun var hamılelık belırtısı olabılırmı yanı ılla hamıellık belırtısınde goguslerın buyumesı acımasımı lazım yoksa boylede olurmu? ılk defa goguslerımde boyle bısey yasıyorum.aradada adet olcakmısım gıbı bacaklarım agrıyor bırde akıntım var hamılelık olabılrmı bılgısı olan varmııı???
canım hamileyim herhaldeee yaaa kan değerim 55.27
bayanlar yardımlarınızı fıkırlerınızı bılgılerınızı beklıyorummmolumunekankayizsmile
oy oy oyyyyyyyy :1hug: herhalde ne demek ya ?
kan değeri yanlış olabilir mi yani?
canım ilk hamilelik belirtileri adet belirtilerine benzeyebilir.
benim göğüslerimde pek dğeişiklik olmamıştı ama adet olcakmışım gbi belim bacaklarım
ağrımıştı ama adet olmamıştım evet beyaz akıntı kesilmez artar ama bilemeyiz
hakkında hayırlısı olsun canım :)
beren canım yaaa inş hamişsindir kıssss ayyy nasıl heyecan basdı şimdiiiii
berennnnnnn hadi kızzzz sen de ver müjdeli haberiiiiiii işallahhhhhhhhhh zemuszemus
Hadi bakalım güzel haberlerle gel inş. :Saruboceq: artık akşama kadar dualarımız senin için :1hug:
ya aptal kafam listede de yazıyo zaten hihihihi opuyorumnanaktan
berenim sen kan testi mi yapıcan?
bayan karasu ay_she ciğdem suu???
krizantem hoşgeldin bu arada....
ayşe ben gerçekten fransada yaşıyorum canım, dün sormuştun cevap verdim ama çıkmıştın :)
ya aptal kafam listede de yazıyo zaten hihihihi opuyorumnanaktan
berenim sen kan testi mi yapıcan?
bayan karasu ay_she ciğdem suu???
krizantem hoşgeldin bu arada....
ayşe ben gerçekten fransada yaşıyorum canım, dün sormuştun cevap verdim ama çıkmıştın :)
Doktorum dostinexi hiç bırakmicaksın artık, hamile kalana kadar kullanacaksın diyo ama ben doktorumu değiştirmeye karar verdim, çok iyi bi doktor ama söz konusu sürekli ilaç almak olunca başka bi doktora daha danışmadan başlamak istemiyorum canım, burda doğum evinde bi doktor önerdiler, çok iyiymiş, Perşembeye kadar pekleyip ona gidecem bakalım hayırlısı ,artık üzülmüyorum zaten, sizin güzel haberlerinizi aldım, çok iyiyim şimdi zemuszemus
tatlım bende kan değerimi dün aldım henüz doktora gitmedim hamileyim sanırım inş rabbim bi sorun çıkmaz sağlıakla kucagıma da alırım. şimdik soruna gelince benim belirti olarak sadece gögüslerimde şişlik vardı başkada bişey yokdu ama herkesin hamilelik belirtisi farklı oluyormuş canımm
olmaz dimi amöa ne bileyim işde 55, düşükmü bi değermi acaba diyorummm hiç bilmiyorumki
İŞALLAH KUŞUM
İŞALLAHHHHHHHH
TŞKLER CANIM BENİM KADAR HEYECANLI OLDUĞUNUZU BİLİYORUM
HE KUŞUM KAN VERDİM 5DE BELLİ OLCAKMIŞ
AMA ARKADAŞLAR NEGATİFTE OLSA YARIN TÜP BEBEK DR.UNA GİDİCEM zemuszemus
BİLDİRİCEM MUTLAKA KIZLAR
MERAKTA BIRAKIRMIYIM SİZİ HİÇ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?