Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Ay canım benim yaaaa, ay ne güsel bi gün bugün zemuszemus keşke ben de güzel bi haberle dönebilseydim :çok üzgünüm:
Canım benim çok ama çok sevindim, biz de seni bekliyoduk bir an önce gelse de müjde verse diyoduk, okadar mutlu oldum ki anlatamam, bugün çok güzel başladı, şubatın sonuna kadar hamişlerimiz daha da artacak inş. :Saruboceq:
Şimdi hemen doktoru gidiyosun hemen opuyorumnanaktan

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

biliyodum ben yehuuu hayırlı olsun canım hamişsin tabi inan inan

miden bulancak öööğ olcan karnın çok çok acıkıcak çok uyuycan

bebiş hareket etcek büyüyücek ayyy

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

mantıklı :)

35 YAŞINDAYIM CANIM

ANAMMMMMMMMMMM BEEEEEEEEEEEEE
ARKADAŞIMMM ÇOKK SEVİNDİMM

KIZLAR BEN KAN TESTİNE GİDİYORUM eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

evet ya kan testi yaptır negatif çıksa bile düşünüp durmaktan iyidir olumunekankayizsmile

canım son adet tarihin neydı

canım tebriklerrrrrrrrrrr çok sevindimmmm sağlıkla kucağına al işallahhh sositososito

sabaha kadar uyuyamadım yaaaa hala inanamıyorum hamileyimmmmmmm kıslar inş darısı bütün isteyenlerin başına hepinizin başınaa ama hemen moral bozmayın benim 8 ayım da olduuu

Evet canıımm öylesin :) tekrar tebrik ederim.

kizlar ben yemege cikiyorumm, dondugumde takipte olucam yinee, ama sizin hiziniza yetisilmiyor , yazdiklarinizi kacirmamak icin oku oku gozlerimm yoruluyorr birde isyerinde ne sekillere giriyorum kimbilirr disardan biri izlesee :):) ara sira kendimi kontrol edemiyorum zatenn hamiler cogaldikcaa mecburen sevincimi belli ediyorumm, delirdi bu kiz deicekler valla gorenlerr..

cingenem cokk tebrikler tekrardannn hamilesin suphe etme artikk, ve saskinligini uzerinden attt lutfennn, hersey cok guzel olucakkk :)

ayyy çok fena gaza geldim ben yaa :)) şu kırmızılar bi gitsin hemen başlıcam çalışmalara..çok çalışcam bu ay çookk :)

hemen folık aside başlamalımıyım yoksa eşimin dediği gibi o bir hafda bekleyelim öle gidelim doktoradiyooo

hemen folık aside başlamalımıyım yoksa eşimin dediği gibi o bir hafda bekleyelim öle gidelim doktoradiyooo

canım folik asiti doktorlar hamile kalmadan en az 3 ay önce alınması gerektiğini söylüyorlar.folik asite bebek anne rahmine düştüğü anda ihtiyacı oluyormuş.. bence geciktirmeden git doktora.

cngemn inanmıyorum ay çok sevindimmm yaaaa
tebrik ederim seni sağ salim kucağınada al inş.tatlım benim
ayyyy dünden beri yedin kendini bak artık rahatla birazzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…