• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
amin canım aminnn inşallah...:Saruboceq: belirtilerin nelerdi canım?

belirti yazmak çok isterdim ama yokkkiii
adetimi bugün bekliyordum geçen aya göre 8.inde olmam lazımmış berenle suozdek öyle söyleyince bende test yaptım
akıntım var sadece geçen aydan beri canım hiç kesilmedi
bide yüzümde ufak ufak kabarcıklar var sivilce gibi eğer tabi bu belirtiyse

amin canım inşallah :Saruboceq:

hoşbulduk tatlımmm...seninde yazdıklarını okudum ama üzülme sakın canım Allahtan umut kesilmez senin şu degerlerin bi düzelse hemen hamile kalıcaksın ben inanıyorum...İnşallah sende en kısa zamanda bebişini kucagına alırsın canım...sakın sıkma canını..:1hug:
kendimden pek ümidim yok bu ay yumurtlama döneminde sadece 2 kere ilişkiye girebildik misafirlerden fırsat olmadı hiçbişeye boş geçti anlayacagın bu ay...yinede umut kesilmez..hayırlısı bakalım...

Sağol canımcım, biz de cumartesiye aldık randevumuzu gidecez ikimiz de testlerimizi yaptıracaz bakalım hayırlısı :Saruboceq:

belirti yazmak çok isterdim ama yokkkiii
adetimi bugün bekliyordum geçen aya göre 8.inde olmam lazımmış berenle suozdek öyle söyleyince bende test yaptım
akıntım var sadece geçen aydan beri canım hiç kesilmedi
bide yüzümde ufak ufak kabarcıklar var sivilce gibi eğer tabi bu belirtiyse

:))süpriz oldu sana ne güzel yaa...sanırım bu akıntı en belirgin belirti...bütün hamileler aynı şeyi söylüyor...

Sağol canımcım, biz de cumartesiye aldık randevumuzu gidecez ikimiz de testlerimizi yaptıracaz bakalım hayırlısı :Saruboceq:

en iyisini yapıyosunuz canım doktora beraber gitmekle...herşeyin hayırlısı... :1hug:

Link bu http://tickers.baby-gaga.com/p/dev289pr___.png canım kullanıcı paneline sonra sol tarafta profil düzneleye tıklıyosun ve

altlarda kilo takip çizelgesi yazıyo linki oraya yapıştırıp kaydet diyosun bu kadar :)

4 hafta +3 günlük hamişsin ve 17 ekimde doğcak bebişin inşallah :)

canım bana da bir gün ticker yaparsın işallah :)) :emir_bebek:

inşallah canım inşallah :) seve seve Şeniz

Son düzenleme:
Link bu http://tickers.baby-gaga.com/p/dev289pr___.png canım kullanıcı paneline sonra sol tarafta profil düzneleye tıklıyosun ve

altlarda kilo takip çizelgesi yazıyo linki oraya yapıştırıp kaydet diyosun bu kadar :)

4 hafta +3 günlük hamişsin ve 17 ekimde doğcak bebişin inşallah :)

Ayyyy benim doğum günüm de 16 Ekim ne güsel boshayallersmile terazi olacak yerimseniben

Back
X