• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
yok artık aranızdayım..tatile fazla kaptırdım kendimi ama ben bu tatilde teyze oldum ....ya çok güzel bir duygu bu ..allah herkese yasatır umarım...hamılelık farklı da kucaga almak ne bıleyım daha farklı herhalde...ama gözum korkmadı degıl cok zor ..

Benim de bir yeğen
m var bugün 5 yaşına girecek;akşama doğum gününü kutlamaya gideceğiz :lepi:

ya bişey sorcam su'cum senin burcun balık mı sanki öyle bi hisse kapıldım he :1ninca:

yok canımcım terazi :))

ama yükselenime bakmıştım bi yerde balık çıktı bir yerde koç :))

neden sordun kız çok mu duygusalım:gitme:

canım o onların lafıydı yoksa burda birsürü arakadaşım daha var hepsi gelsin peşimden

Karasu tek başına bile yeterdi kız senin heyecanını paylaşmaya sempatiksalakcinni O kadar heyecan dolu ki.... delikafadulden
Derste falansa o da çok kalamamıştır.

Canımcım tekrra tebrik ederim.Güzel dileklerin için teşekkür ederim.Benim ilk kez yumurtlamadan sonra akıntım vardı ama kesildi!!!
E,artık bundan sonra başlayan akıntı da olsa olsa regl öncesi akıntısı olur.

evet çok heyecanlıydı ayşede geldi ondan sonra
Allah hepinizden razı olsun burda üzüntüleri paylaşmak kadar güzel şeyleride paylaşmak varmış onu tattım ya innşşşşşşşş sizde tadından yiyemezsiniz
ümitsizlik yok bende hiç belirti yokki başka sendede olmayabilir

Karasu tek başına bile yeterdi kız senin heyecanını paylaşmaya sempatiksalakcinni O kadar heyecan dolu ki.... delikafadulden
Derste falansa o da çok kalamamıştır.

Canımcım tekrra tebrik ederim.Güzel dileklerin için teşekkür ederim.Benim ilk kez yumurtlamadan sonra akıntım vardı ama kesildi!!!
E,artık bundan sonra başlayan akıntı da olsa olsa regl öncesi akıntısı olur.

Kız ne diyon sen ben ondan çok heyecanlandım, dualar ederek girdim topiğe zaten inşallah şenay müjde verer bu sabah diyerek, bi gördüm,orda bayılacam sandım valla akannehir
Ama tahmin ettiğin gibi oldu bugün, çok kalamıyorum, ara ara kaçamak yapıyorum sadece, şu an bile dersteyim çaktırma :kedi:

rabbim isteyen herkeze versin hadi sürttüm ayağımı peşimden gel hemen sırayla beren suozdek karasu sende takıl bana kaydirigubbakcemile4

Takıldım takıldım kaydirigubbakcemile4, bırakmam valla artık delikafadulden ,
çift çizgiyi görene kadar peşindeyim, benden rahat yok sana olumunekankayizsmile

bende seni koç burcu diye tahmin ediyodum

karasu sen balık olabilirsin sanki

herkes ne burcu hakket yazalım

ben aslan hırrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile3

aminnnn canım aminnnn
yarın görüşmem var merkezle eyvahedigeldismile
hayırlısı inşallah
İnşallah canım ;Allah senin de eşinin de gönlüne göre versin.
evet çok heyecanlıydı ayşede geldi ondan sonra
Allah hepinizden razı olsun burda üzüntüleri paylaşmak kadar güzel şeyleride paylaşmak varmış onu tattım ya innşşşşşşşş sizde tadından yiyemezsiniz
ümitsizlik yok bende hiç belirti yokki başka sendede olmayabilir
Kesinlkikle öyle olduğuna eminim çünkü sizin sevinçlerinizde bile bu kadar yoğun hissediyorsak kendimizinki kimbilir nasıl olur diye düşünmeye başlamadım değil hani alkisalkisalkis

Yaaa,ne iyi oldu bu topik!Sevinçler üzüntüler içimizde birikmemiş oluyor.En çok bu tönünü seviyorum buranın.
Kız ne diyon sen ben ondan çok heyecanlandım, dualar ederek girdim topiğe zaten inşallah şenay müjde verer bu sabah diyerek, bi gördüm,orda bayılacam sandım valla akannehir
Ama tahmin ettiğin gibi oldu bugün, çok kalamıyorum, ara ara kaçamak yapıyorum sadece, şu an bile dersteyim çaktırma :kedi:
Bizim de sınav haftamız bu hafta.O yüzden ders yok;sadece sınavlara gidip geliyoruz. yerimseniben Bugn rahatım yanii... Birazdan markete gitmeliyim ama akşama yeğenimin doğum günü için de ben de bişeyler hazırlayyaım.

:1hug::1hug::1hug:

Canım sağol.
Eskiden siz azınlıkta biz çoğunluktaydık şimdi maşallah azınlık olan bizim taraf oldu...:lepi:

anladıysam jessica alba olayım bilmiyorumkismile

ya ben takıldım beven aplaya 2 ticker şapacakmış ya onun içün yani )

hayııır ondan demedim ya çok garip kime balık mısın desem alınıyo nedense

ama yükselende de olsa balık olanalrı sezebiliyom bazen

sordum çünkü öyle hissettim canım :)

bi arkadaşım var balık ama anlaşıyoruz dedim çok zor anlaşırım ben balıkla pek uyuşmam

ama sende bi fark var diyodum meğer yükseleni yay mış kaydirigubbakcemile3

benim yükselenimde boğadır tersim çok pistir aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

Bilemedin şekerim ben teraziyim yerimseniben burçlar dünyasının en alımlı, en çekici, en süslü ve en havalı kadını bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile

kaydirigubbakcemile3 valla yükselenimin hangisi doğru bilmiyorum ya balık ya da koç :)) ordan tutturmuş olabilirsin :)) ben eylül doğumluyum teraziyim hihoyyyt

Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!Geliyor senin yumurtlama günleriiiiiiiiiiiiiiiii :))
Sıkı çalış bak bunların hepsi hamile artık;yetişelim kaydirigubbakcemile5 Baksana sorular bile şekil değiştirmeye başladı opuyorumnanaktan

Şenaycııımmmm tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin inş.Ne güzel yaa hergün hamiş haberi alıyoruz valla bu ay bayram gibi geçiyoo günlerimiz daha da artar inş

aminn smart çok saol canım

herkes yaşlarını bide ne kadardır bekliyo yazabilirmi karıştırıyorum unutuyorum eminim sizde öylesiniz

misal ben şenayı sanki 8ay gibi hatırlıyodum kim kalmışsa aklımda :)))))

Back
X