günaydın kızlarr nasılsınız
Günaydııııııııııııııııııııııııııııııın opuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar size bişey sorcam yaa, biz şimdi kocişle en son cuma günü yaramazlık yapmıştık :kedi: (laf aramızda ilk defa arayı bu kadar uzattık yerimseniben ) yani bizim cinsel perhizin bugün 6. günü, bu durumda kocişten sperm örneği alınabilir mi ? En az 3 gün olması gerektiğini biliyorum da, bunun en fazlası da varmıdır ki?
günadyın kızlar nasılsınız :)
Kızlar size bişey sorcam yaa, biz şimdi kocişle en son cuma günü yaramazlık yapmıştık :kedi: (laf aramızda ilk defa arayı bu kadar uzattık yerimseniben ) yani bizim cinsel perhizin bugün 6. günü, bu durumda kocişten sperm örneği alınabilir mi ? En az 3 gün olması gerektiğini biliyorum da, bunun en fazlası da varmıdır ki?
canım benım en az üç gün en fazla 5 gün dıye bılıyorum çünkü 5 günden sonrası spermler için saglıklı bır ınceleme olmuyor tatlım bana sorarsan 4. günü gıdın doktora sperm versın en ıyı sonuç o zaman oluyor
Hoşgeldin canım :1hug: iyiyiz sen nasılsın ?
günaydın ayşecik.başladık bakalım yeni bir güne hayırlısıyla.sen nasılsın bakalım.bulantın nasıl bu sabah?canın bişey istiyor mu?
hamdolsun bende iyiym :) hoşbulduk
günaydın zehselcimm :)
bilemiyorum ama mutlaka vardır bi üst limiti CADIARZU
günaydın :) ben iyiyim bu sabah uyandıgımda çok açtım kahvaltı yaptım geldim zaten annemlerde
kalıyorum 2 gündür görümcem konyaya gitti sınavları vardı yarın dönücek eşimde
nöbette dedim napicam yalnız evde annemelrde takıldım iş yerime de yakın :) hemencik
geliveriyom iş yerine bulantım sabah da oluyo bazen ama genelde öğleden sonra daha çok oluyo
sabah yumruta reçel zeytin vs yedim ıhlamur eşliğinde şimdide bi elma yiyorum :)
sen nasılsın aplacım yoktur senin bulantında heralde hareket etmekte zorluk çekiyosundur dimi ?
günaydın.eskisi gibi gelmiyosun buraya..neler yapıyosun?:hulya:
canım çok sık gırmemeyeye çalısıyorum açıkçası kendımı çok kaptırmamak için napayım canım bıldıgın gıbı regl tarıhı beklıyorum bakalım bu ay melegım geldımı dıye
eşin ne iş yapıyor ki nöbeti var kız?biz son döneme girdik bugün 7. aya giriyoruz.o yüzden şikayetler artıyor galiba.mide bulantıları geri dönüyor.ilk aylardaki kadar olmasa da yine de oluyormuş işte.sabah kahvaltın güzelmiş buaradahihoyyyt
inşallah canım bu ay senden de güzel haber gelir.
az kalmış seninki de...
canım beşiktaş ta adliyede memur...ne bilim kaçakçılık
adam öldürme gibi suçların arasında uğraşıp duruyo müebbet fln veriyolarmış
anlatıo arada sırada.....aslında dumlupınar üni. elektronik mezunu
şu anda da aöf işletme 4. sınıfta...ama o eskişehirde ben istanbuldayken yani daha yeni
tanıştıgımız zamanlarda istanbula gelip bi iş bulması gerekiyodu o da kpss ye girmişti
adliyeye yerleşmişti işte o gün bugündür çalışıyo :) yani birazcık ben sürükledim aşkısımı buraya
en başlarda hiç sevemedi istanbulu sonra alıştı :) ama hala eskişehiri çok özlüyo :)
annemde diyo senin en zor günlerin yaz aylarına denk geliyo yandın diyo bana
nolcak bilmiyorum Allah kolaylık versin canım inşallah maşallah bebiş büyyo :)
mideye bi tekme bulanır tabii miden dimi kaydirigubbakcemile3
Ya ben sınırını bilmiyorum ama süre akttıkça sperm sayısı artıyo, ancak hareketi azalıyo diye biliyorum, belki de 6 gün fazladır, neyse doktor karar verir ona, biz yine bugün gidelim de, kocişten sperm istemese bile bana bakar en azından yerimseniben
ne güzel işte memur.bu devirde memur olmak varmış.özel sektör çok yıpratıyo insanı.ömründen ömür alıyo.istanbul çok büyük çok kalabalık,alışmayan için yaşamak zor.aslında keşke ben de yaz hamilesi olsaydım diyorum.şimdiye kadar 2 kere üşüttüm biri ciddi boyuttaydı 15 gün geçmedi,ciğerlerim söküldü öksürmekten.yaz olsa rengarenk elbiseler giyerdim terliğimi takar çıkardım dışarı.hamilelilkte bol bol yürüyün diyorlar spor amaçlı ama hava soğuk günler kısa.yaz olsa kocişimin elini tutar dondurma yiye yiye dolaşırdık.bence daha şanslısın.
canım ben sana öncekı sayfada cevap yazdım okumadınmı tatlım süre srttıkça sperm çok olabılır ama hareket azsa anlamı kalmıyo spermın yanı 6 gün fazla dogrusu en fazla 5 gün ben öyle bılıyorum
günaydın kızlar ben geldim
aslında baya oldu gelelide geçmişi okuyodum canlarrrr nasılsınızzz