ayy var ya valla gözlerim yaşardı nerdeyse okurken.gerçekten süper bi duygu.Allah herkese yaşatsın.ADamlar daha çok seviniyor yaaa.
aminnn
ben bu kadarını tahmin etmiyordum ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy var ya valla gözlerim yaşardı nerdeyse okurken.gerçekten süper bi duygu.Allah herkese yaşatsın.ADamlar daha çok seviniyor yaaa.
sağol hayatım darısı cümlenize inş çalışıyonmu derslerine baklayım sen
amin canım inş ikimiz aynı anda ilerliycez ne güzel
amin canım inş en kısa zamanda sende tadarsın bunları. sabah kalktığımda unutmuşum ben rüya sandım yaşadıklarımı oturma odasındaki testi görünce anladım elim karnımda geziyom :CüvCüv:
ben çok böyle aceleci haldır haldır derler ya ondanım
hemen bizimki dedi sakinle artık yavaş hareket et koşma bişe kaldırma bide sigara tabi
amin canım inş en kısa zamanda sende tadarsın bunları. sabah kalktığımda unutmuşum ben rüya sandım yaşadıklarımı oturma odasındaki testi görünce anladım elim karnımda geziyom :CüvCüv:
ben çok böyle aceleci haldır haldır derler ya ondanım
hemen bizimki dedi sakinle artık yavaş hareket et koşma bişe kaldırma bide sigara tabi
çalıştım 1 defacık yoksa su istanbula gelip beni dövecekti bilmiyorumkismile :roflol:
Ayy evet yaa inş. dün eşim dayanamadı annesine söledi kadıncıgazz nasıl sevindi görsen ayakda duramadııı ama çok güzeldi bende bugun kendi anneme sölimmmm ini RABBİMM bir aksilik çıkmadan bebişlerimizi alırız kucaklarımızaa
çalıştım 1 defacık yoksa su istanbula gelip beni dövecekti bilmiyorumkismile :roflol:
1 defacıkmıııklava:
klava:
kısssss bır defacık çalışma ıle olmazlmaz: bak ben gelıyorum dövmeye heeee zaten yumurtan büyümüş bayaaaa çalış tamam mı canım kızarım bakkk
klava:
kız daha yumurtam 17mm dur bii insaf :gitme:
hehehe linç ediliyorummmm :mymeka: :mymeka: mafoldumben
sen nasıl söyledin eşine?senin hikayeni dinlemedim ben zevkli oluyo anlatsana bi.aklinialirimsmile
amın ınsallah canım benım amannnn dıkkat et canım benım Allah kourusun da bişi olmasın yaaaaa dınle kocişini
içmiyosun demi sigara artık.sana güzel bişey söyliyim her hamilede istinasız böyle olmuş,sigaranın dumanı bile rahatsız edecek senisengözlerimebaksanab
normal boyutu ne bu yumurtanın?
normal boyutu ne bu yumurtanın?
kıyamam sana :teselli:ama lütfen çalış bak böyle olmaz canımcımvereliniortak
ii yapar bende yalnız bırakma söyliyimmmklava:
bereber eve gititik zaten o akşam eşim salona girdi bende peşinden girdim paket yapmışdım ben kan testi sonucumu ışıgı kapattımm gözlerini kapat hediye vercem dedimm ne hediyese bugun neki ben unuttum mu dedi:)) kapattım ben gözlerini sonra elini aldım göbüşüme koydumm hemen açdı gözünü kan testi sonuvunmu verdim açmadan daha yoksa dedi ama eli hala göbişimde sarıldıı sarıldı sarıldıı öle yarım sat ayakda kalmışızdır sonra oturalım dedii sen ayakda durma diyoo geliyo üpüyo hemen yemeye çıkıalım dedi ama çok yorgundum gitmeyelim dedi yemek hazırladı ama şenayımın dediği gibi eşimin o mutluluğunu görünce sevincim sanki 10 katına çıkdııı rabbim herkese yaşatsın inş.
bereber eve gititik zaten o akşam eşim salona girdi bende peşinden girdim paket yapmışdım ben kan testi sonucumu ışıgı kapattımm gözlerini kapat hediye vercem dedimm ne hediyese bugun neki ben unuttum mu dedi:)) kapattım ben gözlerini sonra elini aldım göbüşüme koydumm hemen açdı gözünü kan testi sonuvunmu verdim açmadan daha yoksa dedi ama eli hala göbişimde sarıldıı sarıldı sarıldıı öle yarım sat ayakda kalmışızdır sonra oturalım dedii sen ayakda durma diyoo geliyo üpüyo hemen yemeye çıkıalım dedi ama çok yorgundum gitmeyelim dedi yemek hazırladı ama şenayımın dediği gibi eşimin o mutluluğunu görünce sevincim sanki 10 katına çıkdııı RABBİM herkese yaşatsın inş.
bereber eve gititik zaten o akşam eşim salona girdi bende peşinden girdim paket yapmışdım ben kan testi sonucumu ışıgı kapattımm gözlerini kapat hediye vercem dedimm ne hediyese bugun neki ben unuttum mu dedi:)) kapattım ben gözlerini sonra elini aldım göbüşüme koydumm hemen açdı gözünü kan testi sonuvunmu verdim açmadan daha yoksa dedi ama eli hala göbişimde sarıldıı sarıldı sarıldıı öle yarım sat ayakda kalmışızdır sonra oturalım dedii sen ayakda durma diyoo geliyo üpüyo hemen yemeye çıkıalım dedi ama çok yorgundum gitmeyelim dedi yemek hazırladı ama şenayımın dediği gibi eşimin o mutluluğunu görünce sevincim sanki 10 katına çıkdııı RABBİM herkese yaşatsın inş.
edicem inş kız güzel oluyo zaten üstüme düşüyordu bişecik olsa şimdi hiç bırakmaz peşimi ne güzel
yok canım içmiyom yalnız düne kadar içiyordum bişe olurmu etkilermi oda zaten tiryakide değildim tek tük içiyordum.belki hepten bırakırım dahada içmem.
bide ben anlasam :bbo: