• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
amin canım inş ikimiz aynı anda ilerliycez ne güzel

Ayy evet yaa inş. dün eşim dayanamadı annesine söledi kadıncıgazz nasıl sevindi görsen ayakda duramadııı ama çok güzeldi bende bugun kendi anneme sölimmmm ini RABBİMM bir aksilik çıkmadan bebişlerimizi alırız kucaklarımızaa

amin canım inş en kısa zamanda sende tadarsın bunları. sabah kalktığımda unutmuşum ben rüya sandım yaşadıklarımı oturma odasındaki testi görünce anladım elim karnımda geziyom :CüvCüv:
ben çok böyle aceleci haldır haldır derler ya ondanım
hemen bizimki dedi sakinle artık yavaş hareket et koşma bişe kaldırma bide sigara tabi

amın ınsallah canım benım amannnn dıkkat et canım benım Allah kourusun da bişi olmasın yaaaaa dınle kocişini

amin canım inş en kısa zamanda sende tadarsın bunları. sabah kalktığımda unutmuşum ben rüya sandım yaşadıklarımı oturma odasındaki testi görünce anladım elim karnımda geziyom :CüvCüv:
ben çok böyle aceleci haldır haldır derler ya ondanım
hemen bizimki dedi sakinle artık yavaş hareket et koşma bişe kaldırma bide sigara tabi

içmiyosun demi sigara artık.sana güzel bişey söyliyim her hamilede istinasız böyle olmuş,sigaranın dumanı bile rahatsız edecek senisengözlerimebaksanab

Ayy evet yaa inş. dün eşim dayanamadı annesine söledi kadıncıgazz nasıl sevindi görsen ayakda duramadııı ama çok güzeldi bende bugun kendi anneme sölimmmm ini RABBİMM bir aksilik çıkmadan bebişlerimizi alırız kucaklarımızaa

sen nasıl söyledin eşine?senin hikayeni dinlemedim ben zevkli oluyo anlatsana bi.aklinialirimsmile

çalıştım 1 defacık yoksa su istanbula gelip beni dövecekti bilmiyorumkismile :roflol:

kısssss bır defacık çalışma ıle olmaz:olmaz: bak ben gelıyorum dövmeye heeee zaten yumurtan büyümüş bayaaaa çalış tamam mı canım kızarım bakkk:oklava:

sen nasıl söyledin eşine?senin hikayeni dinlemedim ben zevkli oluyo anlatsana bi.aklinialirimsmile

bereber eve gititik zaten o akşam eşim salona girdi bende peşinden girdim paket yapmışdım ben kan testi sonucumu ışıgı kapattımm gözlerini kapat hediye vercem dedimm ne hediyese bugun neki ben unuttum mu dedi:)) kapattım ben gözlerini sonra elini aldım göbüşüme koydumm hemen açdı gözünü kan testi sonuvunmu verdim açmadan daha yoksa dedi ama eli hala göbişimde sarıldıı sarıldı sarıldıı öle yarım sat ayakda kalmışızdır sonra oturalım dedii sen ayakda durma diyoo geliyo üpüyo hemen yemeye çıkıalım dedi ama çok yorgundum gitmeyelim dedi yemek hazırladı ama şenayımın dediği gibi eşimin o mutluluğunu görünce sevincim sanki 10 katına çıkdııı RABBİM herkese yaşatsın inş.

amın ınsallah canım benım amannnn dıkkat et canım benım Allah kourusun da bişi olmasın yaaaaa dınle kocişini

edicem inş kız güzel oluyo zaten üstüme düşüyordu bişecik olsa şimdi hiç bırakmaz peşimi ne güzel

içmiyosun demi sigara artık.sana güzel bişey söyliyim her hamilede istinasız böyle olmuş,sigaranın dumanı bile rahatsız edecek senisengözlerimebaksanab

yok canım içmiyom yalnız düne kadar içiyordum bişe olurmu etkilermi oda zaten tiryakide değildim tek tük içiyordum.belki hepten bırakırım dahada içmem.

normal boyutu ne bu yumurtanın?

bide ben anlasam :bbo:

bereber eve gititik zaten o akşam eşim salona girdi bende peşinden girdim paket yapmışdım ben kan testi sonucumu ışıgı kapattımm gözlerini kapat hediye vercem dedimm ne hediyese bugun neki ben unuttum mu dedi:)) kapattım ben gözlerini sonra elini aldım göbüşüme koydumm hemen açdı gözünü kan testi sonuvunmu verdim açmadan daha yoksa dedi ama eli hala göbişimde sarıldıı sarıldı sarıldıı öle yarım sat ayakda kalmışızdır sonra oturalım dedii sen ayakda durma diyoo geliyo üpüyo hemen yemeye çıkıalım dedi ama çok yorgundum gitmeyelim dedi yemek hazırladı ama şenayımın dediği gibi eşimin o mutluluğunu görünce sevincim sanki 10 katına çıkdııı rabbim herkese yaşatsın inş.

seni de tebrik ederim canım allah kucagına almayı nasıp etsın...

bereber eve gititik zaten o akşam eşim salona girdi bende peşinden girdim paket yapmışdım ben kan testi sonucumu ışıgı kapattımm gözlerini kapat hediye vercem dedimm ne hediyese bugun neki ben unuttum mu dedi:)) kapattım ben gözlerini sonra elini aldım göbüşüme koydumm hemen açdı gözünü kan testi sonuvunmu verdim açmadan daha yoksa dedi ama eli hala göbişimde sarıldıı sarıldı sarıldıı öle yarım sat ayakda kalmışızdır sonra oturalım dedii sen ayakda durma diyoo geliyo üpüyo hemen yemeye çıkıalım dedi ama çok yorgundum gitmeyelim dedi yemek hazırladı ama şenayımın dediği gibi eşimin o mutluluğunu görünce sevincim sanki 10 katına çıkdııı RABBİM herkese yaşatsın inş.

ayy çok hoş yaaa..gerçekten defalarca izlenecek film gibi ve asla hafızalarımızdan silinmeyecek en tatlı anlardan biri.

rabbim ağzınızın tadını bozmasın canım benim
inan ben tahmin etmiyordum belkide sevinmez diyordum arayıp duruyo şimdi ben hala inanamıyorum yaaa

edicem inş kız güzel oluyo zaten üstüme düşüyordu bişecik olsa şimdi hiç bırakmaz peşimi ne güzel

yok canım içmiyom yalnız düne kadar içiyordum bişe olurmu etkilermi oda zaten tiryakide değildim tek tük içiyordum.belki hepten bırakırım dahada içmem.

bide ben anlasam :bbo:

yok canım tek tükten bişey olmaz şimdiden sonra içmemen önemli zaten ki senin bebişin şimdi hücre daha annesi.bu hamilelik ii gelecek bak sigara konusunda artık bırakmış da olursun.:dance:

Back
X