beren çok sevindim canım doktorun çok olumlu konuşmuş ne güsel boshayallersmile inşallah erkek doktor da uğurlu gelir size :saruboceq: Dualarımız seninle bitanem, inşallah tutacak tüp bebişin
Derya canım sen de üzme kendini artık nolur yaa, üzüntünün sebebini bilmiyorum ama inşallah en kısa zamanda meleğin bi sürpriz yapar da bütün üzüntülerini unutursun bitanem, biz herzaman yanındayız bunu unutma :teselli:
valla fatoş ben 8bin bekliyodum çünkü aşılama zamanı sormuştuk bi kez öle demişti.
şimdi herşey dahil ilaçlar histerospoki ve ayrrıca bi işlem daha var adını unuttum traşlama mı ne dedi ama istersen yaptırıyosun ama olsa iyi olur dedi 500tl miş.. neyse hepsi dahil 5000 civarı tutuyo iğneler falan dahil. ama diyoki belki yumurtaların istenilen şekle erken gelcek bu 4500e düşer falan
histereskopiyi anlattım ayşeye rahim filmi gibi düşün ama bu kamera ile yapılıyo o anda teşhis yani. anjiyo gibi bişi
Kızlar bu akşam eltimin tüp bebek sonucu belli olacak, çok heyecanlıyım, inşallah tutmuştur yaa :Saruboceq:
Bu arada kocişim de beni almaya geliyo, doktora gitces, inşallah sonuçlar çok kötü çıkmaz((
(6 Kayıtlı kullanıcı ve 5 Misafir) mısafırler kım ya :))))))))))))))))))
ve bizim günlük konuşmalarımızı okumaktan ne zevk alıyolar acabaCADIARZU
canım iki türü var tüp bebeğin. kısa ve uzun. uzun protokolü anlattım az önce.
eğer kısa olsaydı hemen bugün yumurta çoğaltıcı iğnelere başlıcaktım
ama yumurtalarım yeterli seviyede olduğu için ve hamilelik şansını %5-10 oranında arttırdığı için bu merkez uzun protokolü tercih ediyo. yani 1adet dönemi geçirecem
ilaç ve vitamin kullanıcam ayrıca rahime bakılacak ki bebek için en uygun yer neresi
bunada histerskopi deniyo işte. anestezi altında yapılacakmış.salı günü
valla fatoş ben 8bin bekliyodum çünkü aşılama zamanı sormuştuk bi kez öle demişti.
şimdi herşey dahil ilaçlar histerospoki ve ayrrıca bi işlem daha var adını unuttum traşlama mı ne dedi ama istersen yaptırıyosun ama olsa iyi olur dedi 500tl miş.. neyse hepsi dahil 5000 civarı tutuyo iğneler falan dahil. ama diyoki belki yumurtaların istenilen şekle erken gelcek bu 4500e düşer falan
histereskopiyi anlattım ayşeye rahim filmi gibi düşün ama bu kamera ile yapılıyo o anda teşhis yani. anjiyo gibi bişi
Kızlar bu akşam eltimin tüp bebek sonucu belli olacak, çok heyecanlıyım, inşallah tutmuştur yaa :Saruboceq:
Bu arada kocişim de beni almaya geliyo, doktora gitces, inşallah sonuçlar çok kötü çıkmaz((
ayrıca kan aldılar hormonlar için. bide devlet hast.den bi kaç test istediler benden ve eşimden. onları yaptırcas çıkmam lazım şimdi öpüyorum cümleten
.............................
kızlar ya yemekten sonra iice uyku bastırdı.akşam olsa da eve gitsek tv karşısında tembellik yaptıktan sonra kocişlerimizin kollarında uyuyakalsak:kedi:
the_fts, ay_she, ipek26+, senayburge, su1983+
ben hariç herkes hamişşş((
the_fts, ay_she, ipek26+, senayburge, su1983+
ben hariç herkes hamişşş((
su1983 hep burda neredeyse ama hiç konuşmuyor ya da ben rast gelmedim.canım sen de olacaksın.bi gün burdan bebişlerimiz için mama tarifi veriyor olacağız.
canım sende olcaksın hamiş aa ama lütfen bak yumurtan olgunlaşıyomuş ne güzel
çatlıycak döllencek inşallah :)
bu ay çalışmayı bırakma ki martta senide görelim canım hamiş hamiş buralarda gezerken inş.
İYİKİ VARSINIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ :1hug: :1hug:
ÇALIŞCAM BU AY KALDIRACAM KUPAYI :hooray:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?