ayy çok teşekkür ederim :) evet eşimde hep gülüyosun diyo ne güzel diyo kaydirigubbakcemile3
burdaki hatunların gönlü güzel :) :) :)
annem öyle görsen enerjisini gözlerinden fışkırıyo kadının masmavi gözleri sarışın
babam esmer gözleri ela kapmış tabii hatunu zamanında kaydirigubbakcemile3
bizim 4-5 yaşına kadar gözler mavi sonra 1-2 sene yeşilden elaya dönüyo
bööle ağlayınca çok güzel bi renk oluyo ama kaydirigubbakcemile3
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnn nerdesin sen yoktun bütün günnn :roflol: :roflol:
Evet orası doğru.tatile bilem gidicemhihoyyyt
ayyy inş ne güzell ama yaa sen eşin ve yavrunuzzz ayy yerim ben onuuu
aleykumselam :) iyiiz hoşgeldin sen naıslsın
kızzz ben de listeyi koymuştum ama sildim neyse :))
selam kızlarr nasılsınız
Evet hayali bile güzel.siz de öbür yaz gidersiniz hem seninkinin ağlama dönemi bitmiş de olurgamyoncuiremsu
a.s canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın bakalımmm
kaydirigubbakcemile3 canım bugün temizlik falan yaptım azcıkta dinlendim ondan gelemedim:)) sen merak etme ben topiğin bekçilerinden biriyim hiç bir haberi kaçırmam :)))
dün eşine ne güzel söylemişsin kız okuyunca böyle ayyyyy ne güzel dedimmm işallah bizlere de nasip olur dedim :))
iyiyim canım sağol sen napıyorsun bakim yazdıklarını okudum ben de hamile kalırsam kesin senin gibi herşeyden pimpiriklenirim :)) insan çok korkuyor dimi yanlış bişe yapıcam diye :)
AMİN CANIM İNŞŞŞŞŞ DUALRIMDASINIZ
BEN ÇIKIYORUM CANLAR ÖPT SİZİ KOCAMANINdan
AMİN CANIM İNŞŞŞŞŞ DUALRIMDASINIZ
BEN ÇIKIYORUM CANLAR ÖPT SİZİ KOCAMANINdan
aa ciddimisn ağlayınca göz rengi değişiyo çok değişik hiç görmemişdim duymamışdım da. Baban çok şanslı o zaman:)) sen babana mı benziyon peki annenemiii
iyiyim canım sağol sen napıyorsun bakim yazdıklarını okudum ben de hamile kalırsam kesin senin gibi herşeyden pimpiriklenirim :)) insan çok korkuyor dimi yanlış bişe yapıcam diye :)
ayyy evet canım yaaa herşeyi yaparken acaba diyorum bebişime bişey olurmu bi görseniz beni iş yerindeki koltugumu bile değiştirdimmm
eşim inanmıyodu ilk başlrda sonra baktıkı renk değiştiriyo cidden şaşırdı vay bee diyo
ben canım babamın tıpkısının aynısıyım birebir kopya :) mesela babamın bonun da bi ben
var aynı ama aynı yerde benımde var sırtımızdaki de aynı el yapımız falan merakalrımız
düşünce yapımız çok benziyo birbirine hanımefendi oldugum zamanlarda arifin kızı
derler kaydirigubbakcemile3 babam çok efendi ve kibar bi insandır :) aynı zamanda
çok komiktir benim yaptıgım gözlemlemeye göre en büyük kız çocuklar %85 babaya
benziyolar :) kızkardeşim anneme daha çok benzer :)
ay bişe sordum kimse cevap vermiyor aşkolsun!!
hoşbulduk canım iyiyim çok şükür sen nasılsınnnn :1hug:
canım yaaa cevap vermez olurmuyuzzzz ben bilmediğim için susudummm ama deneyimli kızlardan cevap gelecekdişr bende bekliyorum cevaplarını hiç aklıma gelmemşdi şimdi çok merak eddimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?