Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

aa ciddimisn ağlayınca göz rengi değişiyo çok değişik hiç görmemişdim duymamışdım da. Baban çok şanslı o zaman:)) sen babana mı benziyon peki annenemiii

a.s canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın bakalımmm

iyiyim canım sağol sen napıyorsun bakim yazdıklarını okudum ben de hamile kalırsam kesin senin gibi herşeyden pimpiriklenirim :)) insan çok korkuyor dimi yanlış bişe yapıcam diye :)

iyiyim canım sağol sen napıyorsun bakim yazdıklarını okudum ben de hamile kalırsam kesin senin gibi herşeyden pimpiriklenirim :)) insan çok korkuyor dimi yanlış bişe yapıcam diye :)

AMİN CANIM İNŞŞŞŞŞ DUALRIMDASINIZ
BEN ÇIKIYORUM CANLAR ÖPT SİZİ KOCAMANINdan

aa ciddimisn ağlayınca göz rengi değişiyo çok değişik hiç görmemişdim duymamışdım da. Baban çok şanslı o zaman:)) sen babana mı benziyon peki annenemiii

eşim inanmıyodu ilk başlrda sonra baktıkı renk değiştiriyo cidden şaşırdı vay bee diyo

ben canım babamın tıpkısının aynısıyım birebir kopya :) mesela babamın bonun da bi ben

var aynı ama aynı yerde benımde var sırtımızdaki de aynı el yapımız falan merakalrımız

düşünce yapımız çok benziyo birbirine hanımefendi oldugum zamanlarda arifin kızı

derler kaydirigubbakcemile3 babam çok efendi ve kibar bi insandır :) aynı zamanda

çok komiktir benim yaptıgım gözlemlemeye göre en büyük kız çocuklar %85 babaya

benziyolar :) kızkardeşim anneme daha çok benzer :)

ayyy evet canım yaaa herşeyi yaparken acaba diyorum bebişime bişey olurmu bi görseniz beni iş yerindeki koltugumu bile değiştirdimmm

ayyy evet canım yaaa herşeyi yaparken acaba diyorum bebişime bişey olurmu bi görseniz beni iş yerindeki koltugumu bile değiştirdimmm

ay canımmm merak etme Allah korur onu :Saruboceq: kalp atışını duyunca rahatlarsın işallah :ecrin_bebek:

aaa ne güzel ben anneme benzerim ama ellerim ayaklarım aynı babam ama benimde ablam babama benzerrr kıss şimdi beni kıss olursa odamı babasına benzeyexcek:))) ayy bak şimdi merak eddim kime benzeyecek acaba aman kime benzerse benzesinn sağlıklı bi şekilde bebeişimizi alsak kucklarımızaa

canım yaaa cevap vermez olurmuyuzzzz ben bilmediğim için susudummm ama deneyimli kızlardan cevap gelecekdişr bende bekliyorum cevaplarını hiç aklıma gelmemşdi şimdi çok merak eddimmm

sağol canım ama boşver sildim zaten mesajı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…