eşim inanmıyodu ilk başlrda sonra baktıkı renk değiştiriyo cidden şaşırdı vay bee diyo
ben canım babamın tıpkısının aynısıyım birebir kopya :) mesela babamın bonun da bi ben
var aynı ama aynı yerde benımde var sırtımızdaki de aynı el yapımız falan merakalrımız
düşünce yapımız çok benziyo birbirine hanımefendi oldugum zamanlarda arifin kızı
derler kaydirigubbakcemile3 babam çok efendi ve kibar bi insandır :) aynı zamanda
çok komiktir benim yaptıgım gözlemlemeye göre en büyük kız çocuklar %85 babaya
benziyolar :) kızkardeşim anneme daha çok benzer :)
hamdolsun bende iyiyim iş güç uğraşıyorum işte tam yemek yerken fatura derdi çıktı
onları yazıyordum :)
canım yaaa cevap vermez olurmuyuzzzz ben bilmediğim için susudummm ama deneyimli kızlardan cevap gelecekdişr bende bekliyorum cevaplarını hiç aklıma gelmemşdi şimdi çok merak eddimmm
aaa ne güzel ben anneme benzerim ama ellerim ayaklarım aynı babam ama benimde ablam babama benzerrr kıss şimdi beni kıss olursa odamı babasına benzeyexcek:))) ayy bak şimdi merak eddim kime benzeyecek acaba aman kime benzerse benzesinn sağlıklı bi şekilde bebeişimizi alsak kucklarımızaa
inşallah canım sağlıklı olsun yeterki eşime diyorum ben hep sana bakıyorum
yavrumuz babasına benzsin diyorum nasıl hoşuna gidiyo askısımın:asigim:
neden benzer babaya?ben de benziyorum ve en büyük kızım.genetiği tesadüf mü bilmiyorum ama babalar ilk çocuk diye çok ilgili oluyolar,tüm sevgi ve ilgiyi veriyolar üstelik yaşları henüz gençken.kızlar da zaten karşı cins olmasının verdiği etkiyle de babaya düşkünler o yüzden bezerlik ilk çocukta daha bi fazla oluyor kanımca da.
sebebini gerçekten bende bilemiyorum ama etrafıma bakıyorum hep en büyük kızlar
babasının ayynısı :) bende babama benziyorum hemde çok :) bi de şey mesela en küçük
kardeşim de bana benzer mmesela sarışın rengi benden açık göz rengi fln açık renk
ama yüz şekli kaç şekli burnu gülümsemesi bana dolayısıyla babama fln benzıyo ama
kzıkardeşim yani 2 numara anneme benziyo ööle bişey :)
aslında mendel amca (bknz. mendel yasaları) açıklamıştır mutlaka bunu genotip fenotip baskınlık fln ama
hiç hatırlamıyom o bölümü
canlarım benim çıkmam gerek mesai bitiyo eve gidim de dinlenim birazz ayy şu gribi atlatsam biii
ya bu nasıl bişey acaba.hani siyahi bi manken var ya tuğçe güder,burda türk iş adamıyla evli.geçen bebişleri oldu yani hamileliğin en başından beri bebişin rengini çok merak ediyordum ne olacak diye.en azından melez falan bekliyordum çocuk süt beyazı çıktı.
genetik bilimine girmeyelim de şimdi,normalde koyu renk gözün dominant olması lazım asya ülkelerine göre,ya da anne düze baba kıvırcıksa kıvırcık dominanttır.yine de tabii uzamanlığımız olmamakla birlikte hepimizin merak konusu hangi özellik neden bazıları babadan bazıları anneden alınır.CADIARZU
canlarım benim çıkmam gerek mesai bitiyo eve gidim de dinlenim birazz ayy şu gribi atlatsam biii
valla işiniz zor ya Allah kolaylık versin canım :1hug:
teşekkrüe derim canım pestilim çıktı bugun hee :)
hayıurlı akşamlat-r byy opuyorumnanaktan
ay bişe sordum kimse cevap vermiyor aşkolsun!!
sağol canım ama boşver sildim zaten mesajı..
:roflol: :roflol: :roflol:
hadi listeyi koy bakimmmmm bekçiii :roflol:
iyi akşamlarrr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?