kendimiz bulamasak o abi ayarlıcakmış demekkı eninde sonunda birbirimizinmişizz kaydirigubbakcemile3 :asigim:
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan sağol canım Allah kimseyi
ayırmasın sevdiğinden herkesin yuvasına huzur mutluluk yağdırsın inşallah :)
ayyy ölüyorummm ağırlıkları kaldırdım kaslarım vücudum güçlensin diye offf kollarım koptu enerjim bitti kalp atışımın sesini içimden duyuyorum ve çarpıntı başladı bende çok enerji harcadım
bizimkide bi garip gerçekten kısmetinde ne varsa onu yaşıyosun..
aynı mahallenin çocuklarıyız biz..
ben doğduğumda k.validem eşimin küçük gelen 2yaşlarındayken giydiği kırmızı ayakkabılarını anneme vermiş giydirsin diye. tabi ozamanlar büyük geliyomuş
o yaşlara geldiğimde annem giydirmeye başlamış çok severmişim hep ayağımdaymış
eskimiş yırtılmış annem çöpe atarmış ben gider bulur giyermişim..
biz çıkmaya başladığımızda 17 yaşındaydım eşimde 22 yaşındaydı. 1sene kadar çıktık
sonra mahalle duydu dedikodu bilirsiniz ozamanlar böle rahat deildik ki
ayrıldım eşimden istemeden ama mecburdum eşim hiç istememişti ayrılmak. ama annem ve babam çok zor durumda kalmıştı laflar dedikodular..
aradan 3yıl geçti ve bi gün tesadüfen alsancakta karşılaştık oturup sohbet ettik ikimizde başkalarıyla çıkıyoduk.. içimizde ukte kalmıştı ikimizinde. kırgındı bana haklıydıda kendine göre.. ben ağlamaya başladım sarıldı falan. kendimizi el ele tutuşup yürürken bulduk. :kedi: 6ay kadar çıktık ama bu kez evlenmeye karar verdik fakat aileler istemiyodu onun annesi ve benim annem yani. pek sevmezlerdi birbirlerini. annemde k.validemde zamanında çok büyükk konuşmuşlar k.validem amasyalılardan kız almam annem akhisarlıya kız vermem.ikisininde sevmediği ot burunlarında bitti kaydirigubbakcemile3
ama azmettik biz söyledik ve rest çektik ailelerimize. birbirimizle evlenmessek asla kimseyle evlenmices dedik annelerimize. hatta hala hatırlarız eşim hep derdi azimle s.ç..n mermeri delermiş yavrucum bak gör başarcas.. ve başardıkda. sorunlar oldu tabikide
çünkü iki cambaz bi ipte oynamaz misali ikiside keçi gibi inatçı. o bişi der öteki aksini.
sonunda evlendik çok iyiyis şimdi herkes birbirinden memnun annemde k.validemde
çok şükürr :1rolleyes:
bizimkide bi garip gerçekten kısmetinde ne varsa onu yaşıyosun..
aynı mahallenin çocuklarıyız biz..
ben doğduğumda k.validem eşimin küçük gelen 2yaşlarındayken giydiği kırmızı ayakkabılarını anneme vermiş giydirsin diye. tabi ozamanlar büyük geliyomuş
o yaşlara geldiğimde annem giydirmeye başlamış çok severmişim hep ayağımdaymış
eskimiş yırtılmış annem çöpe atarmış ben gider bulur giyermişim..
biz çıkmaya başladığımızda 17 yaşındaydım eşimde 22 yaşındaydı. 1sene kadar çıktık
sonra mahalle duydu dedikodu bilirsiniz ozamanlar böle rahat deildik ki
ayrıldım eşimden istemeden ama mecburdum eşim hiç istememişti ayrılmak. ama annem ve babam çok zor durumda kalmıştı laflar dedikodular..
aradan 3yıl geçti ve bi gün tesadüfen alsancakta karşılaştık oturup sohbet ettik ikimizde başkalarıyla çıkıyoduk.. içimizde ukte kalmıştı ikimizinde. kırgındı bana haklıydıda kendine göre.. ben ağlamaya başladım sarıldı falan. kendimizi el ele tutuşup yürürken bulduk. :kedi: 6ay kadar çıktık ama bu kez evlenmeye karar verdik fakat aileler istemiyodu onun annesi ve benim annem yani. pek sevmezlerdi birbirlerini. annemde k.validemde zamanında çok büyükk konuşmuşlar k.validem amasyalılardan kız almam annem akhisarlıya kız vermem.ikisininde sevmediği ot burunlarında bitti kaydirigubbakcemile3
ama azmettik biz söyledik ve rest çektik ailelerimize. birbirimizle evlenmessek asla kimseyle evlenmices dedik annelerimize. hatta hala hatırlarız eşim hep derdi azimle s.ç..n mermeri delermiş yavrucum bak gör başarcas.. ve başardıkda. sorunlar oldu tabikide
çünkü iki cambaz bi ipte oynamaz misali ikiside keçi gibi inatçı. o bişi der öteki aksini.
sonunda evlendik çok iyiyis şimdi herkes birbirinden memnun annemde k.validemde
çok şükürr :1rolleyes:
ayy zor ama ne güzel bi hikaye ya içim sıcacık oldu :asigim: :asigim: :asigim:
Allah mesud etsin mutlulugunuz kat kat artsın inşallah
biliyomusun annemin attıgı benımde bulup bulup giydiğim bi ayakkabım vardı
küçükken...bunu yapcak tek anormal kişi oldugumu sanıyodum ama başkalarıda varmış mutlu oldum opuyorumnanaktan
böyle uzun vadeli aşk hikayeleri de ayrı bi tatlı oluyo.gümüş yıllara,altın yıllara canım....
beren kızzzz ne güzel yaa işte birbirinize yazmış Allah sizi..zor olmuş ama eninde sonunda yine kavuşmuşsunuz..Allah bir ömür boyu ayırmasın işallah :Saruboceq:
ben böyle gidersem kalpten bile giderim baksanıza kalbim ne biçim güm güm atıyor çok hızlandı kan dolaşımım ve kalbim
AMİNN TATLIM CÜMLEMİZİN:1hug:
ÇOK SEVERMİŞİM NAPİM. TAKINTILARIM VARDIR BENİM ZATEN. KOLAY KOLAY ATMAM BİŞİLERİ LAZIM OLUR DİYE SAKLARIM GELİR ABLAM ATAR ÇÖPE BU NE DİYE :roflol: KIYMETLİDİR MALIM BENİM.
AMİN CANIM CÜMLEMİZE NASİP ETSİN..
GÜMÜŞ YIL 25Mİ OLUYODU:bbo:
yaşasınnn geldi benimki :dance: :roflol::roflol:
evet canım 25 altın 50:hulya:
şaka maka kızlar ya eşimle çıkmaya başlayalı 17sene olmuş vay bee
eşim 41yaşında ben 35 düşünün yaşadığımın yarısı onunla geçmiş. 3sene eksik gerçi :)
allah ayırmasın hiç kimseyi. allah huzur mutluluk versin hepimize aminnnnnn
evet canım 25 altın 50:hulya:
kim bu,hiç görmedim benşakkıdı
Valla gülüm yani sanki bütün taşları tek tek yerine koymuş rabbim..
inanamıyorum bazen hiç birşey tesadüf değil gerçektende..
sen anlat bakim hikayeni aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?