ayy nasıl tanıştın kız,tanışma doğum hikayeleri pek zevkli oluyo nedensekaydirigubbakcemile3
uçtunuz gene siz ya :roflol::roflol:
fikirsel bazda tartışmaların oldugu bi forum vardı arkadaşlarım ve ben takılırdık oraya
çok yakın aynı zamanla liseden bi arkadaşıım vardı benim genelde düşüncelerimiz
aynıydı ama son zamanlarda radikal islamcı kimliği ile çok dolaşmaya başladı ve çok sert
konuşmalar yaptı yazılar yazdı bende buna karşı çıktım bu kız aynı yazılarını forumdada
yayınladı benim nikim orada eylül_02 idi eşimin nniki de NoFear neyse arkadaşım
gene bi yazı yayınlamış ama nası bi yazı zehir zıkkım gibi Nofear yani eşimde ona
cevaben öyle bi yazı yazmışki muhteşem zaten o anda zekasına ve kalemine hayran
olmuştum bütün forum benım arkadasımın tarafında bi tek ben ve nofear aynı görüşü
savunuyoruz neyse ben nofeardan yana oldugumu belirtmek için yazısını alıntılayıp
selam olsun yazdım :) baktım bu olay üzerine arkadaşım yazıyo nofera ona cevp yazıyo
dedim ben şu çocugu ekleyim de işin iç yüzünü anlatayım bari derken msn e ekledim
merhab ben ayşe eylül_02 yani dedim falan konuşmaya başladık tabii ben onu her zaman
kullandıgım msn e değil başka bi msn eeklemiştim sorun cıkarırsa silip atması kolay olsn
diyeneyse konustuk fln ben msn i kapadım aylaarca hiç açmadım normalde
kullandıgım msn deym hala neyse bigün bakayım öbür msn me maşil gelmişmi ne var
neyok dedim baktım bu online selam verdim biz işte orada bi konuşmaya başladık
arkadaşolduk önce sonra arkadaş hafiften yazmaya başladı bende yazıyorum tabii
hoşlandım yani :kedi: neyse biz görüşmeye karar verdik eskişehirden geldi istanbula
kadıköyde buluştuk konuştuk elektiriklendik fln böyle 6 eylül 2006 da başladı
23 ekim 2007 de nişanlandık 23 ağustos 2008 de evlendik :) annem babam sülalem biliyor
kimseden internetten tanıstıgımı saklama ihtiyacı hissetmedim çok memnunum ve hergün
de böyle bi insanla tanıstıgım için şükrediyorum babam çok şaşırdı ama yanlış anlama
kızmıyorum bişeyde demiyorum am nasıl güvendin kızım dedi bilmiyorum ama oldu dedim
kısaca böyle işteee :)
şenay da olsa kadro tamam olacak:jeyyar:
hakket şenay yok dimi
ay bişimi oldu acep bak şimdi aklıma düştü bilmiyorumkismile
oo ne güzel bir aşk hikayesi kızz Allah mutluluğunuzu daim etsin opuyorumnanaktan
offf bacağım ağrıyor ağırlık filan kaldırdım ve kaldırıyorum ay_she hayırlı olsun eşinin yaşı kaç
ayşecik ben hayatta hiç bişeyin tesadüf olduğuna inanmıyorum.herşey bir neden sonuç ilikisiyle bağlı birbirine.Allah öyle bir senaryo yazıyor ki ancak bize oynamak düşüyor sorgu süale hiç gerek yok bence sizin ikinizin de o sitede olması tümüyle kaderin ağları.Aklıma şöyle bir hikaye geldi elbette mübağla vardır içinde:adamın biri yemek yerken tıkanıyor boğazına pirinç tanesi kaçıyor,öksür öksür çıkmaz adam ölecek hastaneye gidelim diyorlar.adam kötüleşiyor tam bir çeşmenin önünden geçiyorlar nefes alsın diye iniyorlar,adam o sırada hapşuyor ve boğazındaki pirinç tanesi çıkıyo çıkan pirinc tanesini geliyor bir serçe alıyor.onun nasibiymiş.bu olay sıradan gibi gözükse de aslında düşünen için o kadar çok ders çıkar ki içinden.
hiç gelmedi bugün zaten
mmmmmmmmm
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan sağol canım Allah kimseyi
ayırmasın sevdiğinden herkesin yuvasına huzur mutluluk yağdırsın inşallah :)
sağol canım ben şu an 23 yasındayım eşimde 27
Tabii ki tesadüf diye bişey yoktur zaten :) mesela bak kızkardeşimin iş yerinden tanıdıgm
bi abi var o da eskişehirli derdi bak biri var çok yakışırsınız anlaşısınız fln evet de tanıstrayım
sizi derdi yok derdim fln sallardm bi gün dedim işte abi sevdim var benim diye tmm afedersin dedi
düğünüme çağırdım geldi baktım şaşırmış e diyo benim tanıstırcm çocuk buydu
işte siz nasıl buldunuz birbirinizi diyo dedim abi yalan söyleme ya vallahi billahi buydu ya
diyo Allah ın işine bak diyotanısıyolarmış eskişehirden
nişanımız düğünümüz herşeyimiz o kadar kolay oldu ki sanki aileler birbirini yıllardr
tanıyomus gibi hiç sorunumuz olmadı çok şükür Allah'ıma
Allah Allah nasip işte ama net güvenilir değil kanısı vardır ya insanlarda.doğru insanın nerde karşına çıkacağı gerçektten belli değil sanırım.
midem çok bulanıyooo
midem çok bulanıyooo
midem çok bulanıyooo
midem çok bulanıyooo
midem çok bulanıyooo
midem çok bulanıyooo
midem çok bulanıyooo
midem çok bulanıyooo
:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
midem çok bulanıyooo
midem çok bulanıyooo
midem çok bulanıyooo
midem çok bulanıyooo
midem çok bulanıyooo
midem çok bulanıyooo
midem çok bulanıyooo
midem çok bulanıyooo
vaayy bu daha ilginçmiş kız.Nasip olduğu zaman işte çorap söküğü gibi olmayınca da ağzınla kuş tutsan nafile.
midem çok bulanıyooo
midem çok bulanıyooo
midem çok bulanıyooo
midem çok bulanıyooo
midem çok bulanıyooo
midem çok bulanıyooo
midem çok bulanıyooo
midem çok bulanıyooo
midem çok bulanıyooo
midem çok bulanıyooo
midem çok bulanıyooo
midem çok bulanıyooo
midem çok bulanıyooo
midem çok bulanıyooo
midem çok bulanıyooo
midem çok bulanıyooo
kıyamam yaa
bende daha bulanma falan yok 6. haftadan sonra başlıyor diyolar dilerim bende başlamaz
AZCIK LİMON YE TUZ EKELE AZ ÜSTÜNE İYİ GELİR
AĞZIM SULANDI BE zemuszemus
sarı leblebiiiiiiiiiiiiiiiiii yeee tek çözüm
hayırdır ülkerin krakerleri fayda etmiyo mu artıkboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?