- 27 Haziran 2009
- 317
- 19
- 643
canım benım butterfly ım çok ama çok sevındım çok tebrık ederım Allah ım saglıklı olarak kucagına almak nasıp etsın ınsallah darısı basımıza tatlım bak gördünmü Allah ım dualrımızı kabul ettı preseedde vesıle oldu Allah ım ol dedı oldu Allah ım sana sükürler olsun yarabbım
Canım arkadaşım çok tşk ederim Sen olmasan senin desteğin olmasa ben bu ay yine umutsuzdum.İyiki varsın canım iyikii vee Rabbim inş bir an önce sana da nasip etsin
Canım tşk ederim şoktayım halaaaa inanamıyorumhihoyyyt
Kızlar, biraz önce okuldan geldim ve test yaptım veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
HAMıLEYıMMMMMMMM
Hepinize çok tşk ederim kızlarr Allah tez zamanda sizlere de nasip etsin inş.
Su canım, ben kendimde pek belirti aramadım yanii psikolojik olarak çok etkileniyorum diyeee.İnan valla tek bi belirtim bile olmadıı işte bu dediğim.Sadece son zamanlarda bir rüya görmüştüm ondan etkilendim herhaldee test yapayım bakalım ne olacak diyee.Çok şükür Rabbime:Saruboceq:
Hepinize çok tşk ederim kızlarr Allah tez zamanda sizlere de nasip etsin inş.
Su canım, ben kendimde pek belirti aramadım yanii psikolojik olarak çok etkileniyorum diyeee.İnan valla tek bi belirtim bile olmadıı işte bu dediğim.Sadece son zamanlarda bir rüya görmüştüm ondan etkilendim herhaldee test yapayım bakalım ne olacak diyee.Çok şükür Rabbime:Saruboceq:
kızlar niye burası boş bu akşam böyle, size ihtiyacım var ama benim:gitme::gitme:
hım anladım canım demekki herkeste farklı oluyor..
tekrar tebrikler canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq::ecrin_bebek:
ne oldu canım benim hayrola.opuyorumnanaktan
ya artık ben vazgeçiyorum bu sevdadan yavaş yavaş olmayacak bu iş zaten ben hani olursa bu ara olsun yoksa boşver diyordum
yaşımız geçiyor artık bundan sonra olmaz gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?