Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Canım arkadaşım çok tşk ederim Sen olmasan senin desteğin olmasa ben bu ay yine umutsuzdum.İyiki varsın canım iyikii vee Rabbim inş bir an önce sana da nasip etsin

Canım arkadaşım çok tşk ederim Sen olmasan senin desteğin olmasa ben bu ay yine umutsuzdum.İyiki varsın canım iyikii vee Rabbim inş bir an önce sana da nasip etsin

ahhhh canım benım ıyıkı sende varsın hep yanındaydım yıne yanında olucam ınsallah amın duanı hiç eksık etme lütfen

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

naneseker.......................13 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
rufeyde serra..................13 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
ktg.................................15 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

bayankarasu....................17 ŞUBAT
clemantine....................17 ŞUBAT
smart_girl......................17 ŞUBAT
hatice_48.................... 21 ŞUBAT
deryainci.......................22 ŞUBAT
idilcan..........................23 ŞUBAT
suozdek........................26 ŞUBAT
captaninkarisi...............28 ŞUBAT
gokcegokce...................1 MART
serap1991...........................3 MART
Ekarhan.........................5 MART
oba_cigdem...................5MART
aysulay26.......................7 MART
BeReN35......................10 MART
dilemma_.......................12 MART

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--senayburge --butterfly45??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

Kızlar, biraz önce okuldan geldim ve test yaptım veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
HAMıLEYıMMMMMMMM

canım tebriklerrrrrrrrrr çok sevindim yaa hihoyyythihoyyyt

hayırlı uğurlu olsun canım :lepi:

ee belirtilerin nelerdi canımcım anlat bakalım:))

Son düzenleme:
selam kimsecikler yok gene..

butterflyy canım tebriklerr... çok sevindi ya. bu ay çok bereketli masallah..

darısı bize işallah...........

Butter, çok tebrik ederim gözünaydın, allah sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah,,,

kızlar niye burası boş bu akşam böyle, size ihtiyacım var ama benim:gitme::gitme:

Hepinize çok tşk ederim kızlarr Allah tez zamanda sizlere de nasip etsin inş.
Su canım, ben kendimde pek belirti aramadım yanii psikolojik olarak çok etkileniyorum diyeee.İnan valla tek bi belirtim bile olmadıı işte bu dediğim.Sadece son zamanlarda bir rüya görmüştüm ondan etkilendim herhaldee test yapayım bakalım ne olacak diyee.Çok şükür Rabbime:Saruboceq:

hım anladım canım demekki herkeste farklı oluyor..

tekrar tebrikler canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq::ecrin_bebek:

Ayy hamile misin yoksa?:lepi:

Tebrikler canım

hım anladım canım demekki herkeste farklı oluyor..

tekrar tebrikler canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq::ecrin_bebek:

Canım çok tşk ederim inş. darısı sizin başınızaa.Ama dediğim gibi ben artık bıkmıştım belirti aramaktan kendimde bu ay his bişey hissetmedim zaten.Yani bende ne belirtiler oldu önceki aylarda ama hepsi fos çıktı çok üzüldüm.En iyisi belirti aramamak galibaCADIARZU

yani bundan sonra olmaz derken, ben biraz daha gecikicekse istemiyorum anlamında söyledim, 6 ay oldu olmadı, yani bu saatten sonra tedavi falan görecek halim yok sanırım, herkes güler bana, zaten normal olan düzenim de çok bozuldu bu şartlar altında kesin olmaz

ya artık ben vazgeçiyorum bu sevdadan yavaş yavaş olmayacak bu iş zaten ben hani olursa bu ara olsun yoksa boşver diyordum
yaşımız geçiyor artık bundan sonra olmaz gibi geliyor

aaa aşk olsun canım benim ya pes etmek varmı hiç.klava: olağan gücümüzle mücadele edip sonunda ereceğiz muradımıza..:lepi: :lepi:
sen böyle dersen kendine olmaz bu ay olmadımı birdahaki aya.umudumuzu hiç yitirmiyoruz..ve kocalrı dopinkleyip çalışmalar evam ediyoruz..opuyorumnanaktan
ama herkezinde söylediği gibi kendini dinlememek..gerci oda zor amakafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…