bugün çok çabuk geçti yaa hiçbişey anlamadım...bende kaçıyorum kızlar mesai bitti kendinize iyi bakın çok çok öpüyorum hepinizi iyi akşamlar...yarın sabah görüşmek dileğiyle....opuyorumnanaktan
ya ben bide rast gelmeyi anlamıyorum arkadaşım devlet memuru değilmisin sabah sekizde orda olacaksın,ameliyatınıda sabaha ayarlarsın ne demek rast gelmek yaaa ve malesef kızlar doktor hatası yüzünden uzuv yada can kaybında doktor ceza o kadar zor alıyoki,adli tıptakilerde doktor meslektaşlarını koruyolar
yani çocuk hasar aldıktan sonra davalar bi işe yaramıyor.ama ki şimdi ebeler bile yaptırıyorsa çok büyük operasyonlar olmamalı bunlar.bi de ben de dışardan kendi doktorumu ayarlıycam inşallah yapabilirim.korkutma beni nolur ya,tanıdığım %90 kişi özeline gidiyo doğumu devlette yapıyolar.bir de sezeryan olunca 3 gün falan hastanede kalıyosun ya özeller cok devasa bi fatura cıkartıyomus.
yok canım benim korkutmak için söylemedim doktoralara olan öfkemden dedim...parayı verirsen koşa koşa gelir vallahi içini ferah tut sen..öyle iyi doktorlar varki benim bi arkadaşım doğum yaptığında kadına para vermek istedi,asla almam dokuz ay ekmeğinizi yedim szin demiş
bende çıkıom kızlar mujkkkkk bu akşam gelemem suuuuu :))
hımmmm
ya bi dr buldum tüp bebek merkezi yeni gelmiş tr ye avrupada bayagı yaygın diolar
erdal budak mış dr u ama ne bilim güvenemiyomki uzmanmış
:roflol: iyide tüp bebekte genetikle ilgili bişi yokkiannem tarafında bi dünya ikz var((((((((((((((
he hihoyyytanladım şekercim teşekkür ederim bizim ailede ikiz falan olmadığına göre böyle bir ihtimal yok demekki kaydirigubbakcemile5
beren bi sen doğurdun daha önce.şu made in avatarındaki resme bakıyorum da bebişin ayağı ne kadar belirgin.gerçek mi resim yoksa animasyon falan mı karar veremedim.gerçekte o kadar belirgin oluyo mu?
inşallah bende devlet hastanesinde doğurmak istiyorum hem buradaki hastane gayet iyi yani
görevlileri doktorları çok iyiler :) hem kürtajda hemde sonrasında hastaneye yattıgımda memnun kaldım
ve annemde beni o hastanede doğurmuş :) inşallah bende orada doğurmak istiyorum :)
yaa niyeeeee :gitme:
kızlar ben kaçtım öptüm hepinizi
yawru ceylanım misafirim gelecekkk
kızlar ben yarın saat 12de histerskopiye giricem
evde dinlenirim herhalde net var evde haber ederim size
sen kısırlık veya infertilite uzmanı diye araştır bak bi fikir veriyim sana.
acıbadem hast.de cem bey var süper bi dr. başarı oranıda çok yüksek yakınsa oraya git derim..
:roflol: iyide tüp bebekte genetikle ilgili bişi yokki
genetik olarak olmasada tüp bebekte ikiz oranı %30 :roflol:
he hihoyyyt
kızlar ben yarın saat 12de histerskopiye giricem
evde dinlenirim herhalde net var evde haber ederim size
yarın yoksun yani.sizin elemanlar bayram eder artıkkaydirigubbakcemile3
inşallah hayırlı güzel haberler alırsın.:Saruboceq:
:mymeka: :mymeka: ugraşma benleeeee
:roflol::roflol:
cem bey çoooooooooooooooooook uzak bana
erdal budak çıkmadımı yazıncaaa
canımm güzel haberlerini bekliyoruzzzzz işallahh olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?