aaaa o zaman cık dolas guzelım bebısı parka falan gotur..evede tıkılı kalmadelikafadulden
dr. kalp atışlarını duyana kadar dinlen dedi. yakışıklı dr.umun sözünü tutuyorum :teytey::teytey::teytey:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaaa o zaman cık dolas guzelım bebısı parka falan gotur..evede tıkılı kalmadelikafadulden
:)) kız noldu niye gittinnnnnn
ne güzel de mi yakında bekleyen kısmında kimse kalmayacak inşallah herkes hamile olacak. bende liste için mart ayına rezervasyon yaptırmak istiyorum kaydirigubbakcemile3
:)) kız noldu niye gittinnnnnn
dr. kalp atışlarını duyana kadar dinlen dedi. yakışıklı dr.umun sözünü tutuyorum :teytey::teytey::teytey:
Aynen ben de yaaa şakkıdıburdayım canım hosbuldum...doktordaydım bugun yıne yedım alttan ultrasonu bana alıskanlık yaptı galıba:dance:
pozıtıftı ya sonuc onu merak ettım hemde temızlenmıssıyım dıye kontrol ıcın..kımyasal gebelıkmıs..rahım temızlenmıs...calıs dedı bana doktor bende guldum yaaa sankı burayı okuyomus gıbı geldı..delikafadulden
pozıtıftı ya sonuc onu merak ettım hemde temızlenmıssıyım dıye kontrol ıcın..kımyasal gebelıkmıs..rahım temızlenmıs...calıs dedı bana doktor bende guldum yaaa sankı burayı okuyomus gıbı geldı..delikafadulden
ay evet ya baksana azıcık bişe kaldık :)) rezervasyonunuz hazır canım bekliyoruz :))
sssssssssssssstttttttt noluyo yakısıklı falanlmaz:sen coluklu cocuklu bır karısen kaydirigubbakcemile3[/QUOTE
kaydirigubbakcemile3
bu ayki favorimsin şeker sen. kessssin olucak bu ay, bak görr.....
Niye canım?Senin günün geldi miki?Umutsuz mu takılıyosun yoksa
Aynen ben de yaaa şakkıdı
ınsallah canım sana sozzzzz canla basla calıscamkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3
benım adım bılene yok lıstede mart bıle kabul etmıyo benıı![]()
yaa demek kimyasalmış kız üzüldüm( ama neyseki herşey yolunda e artık geriye de çalışmak kalıyorrrr hem de durmadannnnnn
kaydirigubbakcemile3
eminim sana güveniyorum....
ay bize yasak wallaha yaaa... alıştım mı neee :roflol:roflol: