• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Kızlar merhaba;okulda bakanlık müfettişleri var acayip yoğun günler ve geceler geçiriyorum.Kusuurma bakmayın sizi ihmal ettiğim içn.

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

naneseker.......................13 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
rufeyde serra..................13 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
ktg.................................15 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

bayankarasu....................17 ŞUBAT
clemantine....................17 ŞUBAT
hatice_48.................... 21 ŞUBAT
deryainci.......................22 ŞUBAT
idilcan..........................23 ŞUBAT
suozdek........................26 ŞUBAT
captaninkarisi...............28 ŞUBAT
gokcegokce...................1 MART
serap1991...........................3 MART
Ekarhan.........................5 MART
oba_cigdem...................5MART
aysulay26.......................7 MART
BeReN35......................10 MART
dilemma_.......................12 MART

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--senayburge --butterfly45--??

Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26

evet canım bugün doktor rahim duvarın kalınlaşmış akşama sabaha adet görürsün dedi. zaten biliyordum böyle olacağını çünkü biz yumurtlama sırasında ayrıydık kocişle çalışamadık

Hımmm anladım canım.Olsun .Bu ay çok çalışırsınız.Olur inşallah ,yüreğini ferah tut.
Zaten bu ay hepimiz çok çalışalım da hamilelik mertebesine erişelim yaaavereliniortak

Kızlar merhaba;okulda bakanlık müfettişleri var acayip yoğun günler ve geceler geçiriyorum.Kusuurma bakmayın sizi ihmal ettiğim içn.

Hoş geldin canım yaa.Bu saat olunca gözler seni arıyor yania.s
Müfettişler bizim okulda da bekleniyor.Stres ,telaş.Gelseler hemen kurtulsak aslında

smarttttt hoşgeldinnnn, nerelerdesin ya huuuu

Canımcım,az öncede yazdığım gibi.Önümğzdeki iki üç hafta kabus bana kafamçokkarıştı
oofffff off!...Şimdiden stres sarsı yanİ;sanki maaşımı kesecek. :delphin: Ama insanın elinde değil kafamçokkarıştı

Bu arada bu gece itibariyla kırmızı kartı yemiş bulunuyorum bilginize sunulur. :lepi:

evet canım bugün doktor rahim duvarın kalınlaşmış akşama sabaha adet görürsün dedi. zaten biliyordum böyle olacağını çünkü biz yumurtlama sırasında ayrıydık kocişle çalışamadık

olsun be gulum takma kafana bu ay olmazsa onumuzdekı ayy..bende bu ay kocısle kismistim ılıskı az oldu ondada kımyasal gebelık oldu..kısmet hersey..calısmaya devaaammm:dance:

Canımcım,az öncede yazdığım gibi.Önümğzdeki iki üç hafta kabus bana kafamçokkarıştı
oofffff off!...Şimdiden stres sarsı yanİ;sanki maaşımı kesecek. :delphin: Ama insanın elinde değil kafamçokkarıştı

Bu arada bu gece itibariyla kırmızı kartı yemiş bulunuyorum bilginize sunulur. :lepi:

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamafoldumben

Hımmm anladım canım.Olsun .Bu ay çok çalışırsınız.Olur inşallah ,yüreğini ferah tut.
Zaten bu ay hepimiz çok çalışalım da hamilelik mertebesine erişelim yaaavereliniortak[/QUOT

ooo ben çok rahatım olmayacağını bildiğim için içim çok rahat yani ama bu ay rekoru ben alcam elime çalışma yönünden kaydirigubbakcemile3

di mi yaaa :roflol::roflol::roflol:
aylarca görmesem keşke, bakma sen....

öyle deme kıs özlersin valla :roflol:

yaaaaaaaaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

aslında var ya iki ay kontrol hapı kullansan, sonra hamiş kalmak daha kolay oluyomuş...hakikaten...

Hoş geldin canım yaa.Bu saat olunca gözler seni arıyor yania.s
Müfettişler bizim okulda da bekleniyor.Stres ,telaş.Gelseler hemen kurtulsak aslında

Ya ben öğretmen oldum olalı her sene 'bu yıl müfettiş gelecek' derlerdi her gittiğim okulda.Yahuuu bu kez hakikaten geldi... kafamçokkarıştı

gerçekten mi kızzzzzzzz :gitme:

Back
X