- 27 Ağustos 2009
- 2.293
- 84
- 163
- 42
iyiyim tatlım sen nasılsın:)
iyiyim sekerim bende şimdi cıkıyoyorum kayın valideye yemege gidecez aksama gelirim.
öptümmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyim tatlım sen nasılsın:)
samimikizz ismin gibi samimi yazmisin canimm once tebrikler saglikli bir hayat seninle olsun benimde gunum yarin ama bakalim kismett .ayrica a´ramiza hosgeldinn:lepi:
hic birseyy yokk sadece hormonlarim bu ay duzene girmisttiii onun guvencesi varr birazdaa o yuzdenn umudummhoşbulduk.teşekkür ederim.her zamankinden farklı bişiler varmı belirti olarak
hic birseyy yokk sadece hormonlarim bu ay duzene girmisttiii onun guvencesi varr birazdaa o yuzdenn umudumm(ama goguslerim 10 onceden fecii aciyoo normalde bu kadar olmazdiii??
insallah guizelim insallahh okadar istiyorumkiii her an herzaman onun hayalini kuruyorumm .bir saplanti oldu bende sankiieyvahedigeldismiletabi belirtiler kişiden kişiye değişiyo ama insan kendini biliyo.benim göğüslerim hiç bu kadar şişmemişti ve bu kadar acı vermemişti.sende güzel haber veririsin inşallah
insallah guizelim insallahh okadar istiyorumkiii her an herzaman onun hayalini kuruyorumm .bir saplanti oldu bende sankiieyvahedigeldismile
canim biz 8,5yillik evliyizz hem genc yasta hemde yurtdisina uyum saglama derken tanisma yapabilirmiyiz .v,s bunu dusune dusune 6,5 yili devirdik yasimizda huyumuzda iyi olunca karar verdik bana kasa 3 sene sonra isterdim ama esimm biraz titiz davrandi bu konuda bende tek tarafli bir sey yapmak istemedimm onunda yuzde yuz hazir olmasini bekledimm .yanii2 senedir istiyoruzz anlicann :Saruboceq:biraz rahat olmak lazım bu konuda ama elimizde değil işte.siz çok mu uzun süredir istiyorsunuz
canim biz 8,5yillik evliyizz hem genc yasta hemde yurtdisina uyum saglama derken tanisma yapabilirmiyiz .v,s bunu dusune dusune 6,5 yili devirdik yasimizda huyumuzda iyi olunca karar verdik bana kasa 3 sene sonra isterdim ama esimm biraz titiz davrandi bu konuda bende tek tarafli bir sey yapmak istemedimm onunda yuzde yuz hazir olmasini bekledimm .yanii2 senedir istiyoruzz anlicann :Saruboceq:
insallah guzelimm ee sende 2010 ekim topigine yazilsana ben oradayim liste varr orada hamisler orada:lepi:yaradana bırakmak lazım.o en uygun zamanı bilir o zamanda yaratır mucizeyi
insallah guzelimm ee sende 2010 ekim topigine yazilsana ben oradayim liste varr orada hamisler orada:lepi:
Beren canımmmm orda mısın yaaaa ben bugün kan testine gittim >1000 çıktı ama keseyi göremedi kist gördü bide ama hamilelik kisti de olabilir dedi.Ne şimdi bu yaaaa![]()
ınsallah canım sızlerınde...tabiki canım Allah ol dedikten sonra gerisi boş..işallah fazla bekletmez meleğinopuyorumnanaktan
hosgeldin topigimize..
merhaba arkadaşlar.bu topiği yaklaşık 3 aydır takip ediyorum ama ilk defa mesaj yazıyorum.aranıza katılıp sürekli mesaj yazarsam hamileliğe kafamı çok takarım ve olmaz diye düşünüyordum.ama her akşam netin başına geçtiğimde ilk açtığım sayfada bu topik oluyordu.çok sıcak buluyorum sizleri.hepinizi az çok tanıyorum.harika bi ekipsiniz
gelelim bana.1.5 yıllık evliyiz.3 aydır yumurtlama tarihine ve sizden öğrendiğim diğer taktiklere göre bebiş için çalışıyorduk.ilk 2 ay hamile kalamayınca bende tedirgin olmuştum.ayrıca müthiş bi jinekolojik muayene fobim var.hiç olmadım.herşey normalmi onu bile bilmiyordum yani.ama rabbime çok şükür güzel haberi aldık.11 şubatta regl olmam gerekiyordu.günüm hiç şaşmaz.12 şubat akşamı evde test yaptım.1 günlük gecikmeye rağmen silik ikinci çizgiyi gördük.ve deli olduk tabi.14 şubat akşamı tekrar test yaptım.çizgi daha belirgin gözüktü.ve dün kan testim sonucu beta hcg 737 çıktı ve kesinleşti.şu an içimde bi mercimek var:)
belirtilerimi de yazayım.benim normalde reglden bir hafta önce göğüs sızılarım başlardı,sivilcelerim çıkardı yüzümde.bu sefer göğüs hassasiyetim 17 gün önce filan başladı yani yumurtlama döneminde.ama çok daha şiddetli acı duydum göğüslerimde.uyurken diğer tarafa dönerken bile çok ac ıyodu.sivilcem hiç çıkmadı.son hafta içinde de kasıklarımda farklı hafif sızılar hissettim hala hissediyorum.
3 aydır yazmadığım mesajların acısını bu tek mesaj ile çıkardım.kusura bakmayın çok uzun oldu.şimdi tek duam sorunsuz bir 9 ay ve sağlıklı bir bebiş.tabi sizlerin ve tüm isteyenlerin de en hayırlı vakitte mucizelerine kavuşması