• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
merhaba arkadaşlar.bu topiği yaklaşık 3 aydır takip ediyorum ama ilk defa mesaj yazıyorum.aranıza katılıp sürekli mesaj yazarsam hamileliğe kafamı çok takarım ve olmaz diye düşünüyordum.ama her akşam netin başına geçtiğimde ilk açtığım sayfada bu topik oluyordu.çok sıcak buluyorum sizleri.hepinizi az çok tanıyorum.harika bi ekipsiniz
gelelim bana.1.5 yıllık evliyiz.3 aydır yumurtlama tarihine ve sizden öğrendiğim diğer taktiklere göre bebiş için çalışıyorduk.ilk 2 ay hamile kalamayınca bende tedirgin olmuştum.ayrıca müthiş bi jinekolojik muayene fobim var.hiç olmadım.herşey normalmi onu bile bilmiyordum yani.ama rabbime çok şükür güzel haberi aldık.11 şubatta regl olmam gerekiyordu.günüm hiç şaşmaz.12 şubat akşamı evde test yaptım.1 günlük gecikmeye rağmen silik ikinci çizgiyi gördük.ve deli olduk tabi.14 şubat akşamı tekrar test yaptım.çizgi daha belirgin gözüktü.ve dün kan testim sonucu beta hcg 737 çıktı ve kesinleşti.şu an içimde bi mercimek var:)
belirtilerimi de yazayım.benim normalde reglden bir hafta önce göğüs sızılarım başlardı,sivilcelerim çıkardı yüzümde.bu sefer göğüs hassasiyetim 17 gün önce filan başladı yani yumurtlama döneminde.ama çok daha şiddetli acı duydum göğüslerimde.uyurken diğer tarafa dönerken bile çok ac ıyodu.sivilcem hiç çıkmadı.son hafta içinde de kasıklarımda farklı hafif sızılar hissettim hala hissediyorum.
3 aydır yazmadığım mesajların acısını bu tek mesaj ile çıkardım.kusura bakmayın çok uzun oldu.şimdi tek duam sorunsuz bir 9 ay ve sağlıklı bir bebiş.tabi sizlerin ve tüm isteyenlerin de en hayırlı vakitte mucizelerine kavuşması

samimikizz ismin gibi samimi yazmisin canimm once tebrikler saglikli bir hayat seninle olsun benimde gunum yarin ama bakalim kismett .ayrica a´ramiza hosgeldinn:lepi:

hic birseyy yokk sadece hormonlarim bu ay duzene girmisttiii onun guvencesi varr birazdaa o yuzdenn umudumm:((ama goguslerim 10 onceden fecii aciyoo normalde bu kadar olmazdiii??

tabi belirtiler kişiden kişiye değişiyo ama insan kendini biliyo.benim göğüslerim hiç bu kadar şişmemişti ve bu kadar acı vermemişti.sende güzel haber veririsin inşallah

tabi belirtiler kişiden kişiye değişiyo ama insan kendini biliyo.benim göğüslerim hiç bu kadar şişmemişti ve bu kadar acı vermemişti.sende güzel haber veririsin inşallah
insallah guizelim insallahh okadar istiyorumkiii her an herzaman onun hayalini kuruyorumm .bir saplanti oldu bende sankiieyvahedigeldismile

biraz rahat olmak lazım bu konuda ama elimizde değil işte.siz çok mu uzun süredir istiyorsunuz
canim biz 8,5yillik evliyizz hem genc yasta hemde yurtdisina uyum saglama derken tanisma yapabilirmiyiz .v,s bunu dusune dusune 6,5 yili devirdik yasimizda huyumuzda iyi olunca karar verdik bana kasa 3 sene sonra isterdim ama esimm biraz titiz davrandi bu konuda bende tek tarafli bir sey yapmak istemedimm onunda yuzde yuz hazir olmasini bekledimm .yanii2 senedir istiyoruzz anlicann :Saruboceq:

canim biz 8,5yillik evliyizz hem genc yasta hemde yurtdisina uyum saglama derken tanisma yapabilirmiyiz .v,s bunu dusune dusune 6,5 yili devirdik yasimizda huyumuzda iyi olunca karar verdik bana kasa 3 sene sonra isterdim ama esimm biraz titiz davrandi bu konuda bende tek tarafli bir sey yapmak istemedimm onunda yuzde yuz hazir olmasini bekledimm .yanii2 senedir istiyoruzz anlicann :Saruboceq:

yaradana bırakmak lazım.o en uygun zamanı bilir o zamanda yaratır mucizeyi

Beren canımmmm orda mısın yaaaa ben bugün kan testine gittim >1000 çıktı ama keseyi göremedi kist gördü bide ama hamilelik kisti de olabilir dedi.Ne şimdi bu yaaaa:(:(:(

canım benım kıst sende önceden vardır bence ve suanda o görünür ultrasonda ama kese daha görünmez canım yaaa vajıanal ulrtason yaptıysa göremedıyse onu bılemıyorum canım ama üstten zaten görünmez hemen panık yapma tatlım hem kıst olsa ne olurkı hamılelık normalse kıst dursun bişi olmaz korkma canımcım sen

kızlarr benımde bı sorum olucakk

bende hamıleyımm 14 subattaydı adet tarıhımm olmadımama..ewde test yaptımm pozıtıf cıktı..kan testı yaptırcam acaba doktoramı gıtsem yoksa ozeldemı kan tahlılı yaptırsamm alltan ultrasyonla bakasını ıstemıorum pekk...napyım sızcee..bata kac olunca ultrayondan gozukuo??

Tatlım öncelikle tebrik ederim sen kendine bir doktor ve hstane araştırmaya başla bazı özeller 3-4 hafta sonraya randevu veriyor bence hamileysen tekrar kan testi niye yaptırcaksın ki idrar da çıktıysa tamamdır çıkmasaydı yaptır derdim, eğer 2 hafta sonra gidersen 6. haftanın sonunda vajinal muayeneyle keseni görebilirsin ama alttan muayene olmak istemiyorsan rahat bi 8 hafta devir derim ben karın ultrasonunda ancak görünüyor çünkü 1 ay kadar bekleyip gitmeni tavsiye ederim, bu arada folik sit içmeye başlamalısın..

saol arkadsımm folık asıt kullanıorum zate baslamaıstım ondedenn...bunun dısında bısey yapmıyımmı
ilk hamılelıgımde dıs gebelıktı...yıne aynı olur dıe de korkuorum ama suan kanamam yok onda kanamam olmustu

Mrb kızlarr, hepinize çok tşk ederim Darısı sizlerin başına inş.
Kızlar Zehsel ile biz bu ay preseed(sperm koruyucu+kimyasa değil) almaya karar verdik aldık denedik ve ben ilk denediğim ay hamile kaldım yaklaşık 8 aydır sebepsiz olmuyordu çünkü hormon testlerimiz eşimin de benimde çok iiydi.Zehsel de inş bu ay hamile kalacak sabırsızlıkla onun gününü bekliyoruz.Arkadaşlar eğer bilgi almak istiyorsanız zaten ayrı bi topic var preseed kullananlar diyee.Ben de orayı çok okudum ve öyle karar verdim.Umarım 1 kişiye bile faydamız olur.Allah herkese gönlündekini verir inş:Saruboceq::Saruboceq:

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/222939-preseed-kullananlar.html

merhaba arkadaşlar.bu topiği yaklaşık 3 aydır takip ediyorum ama ilk defa mesaj yazıyorum.aranıza katılıp sürekli mesaj yazarsam hamileliğe kafamı çok takarım ve olmaz diye düşünüyordum.ama her akşam netin başına geçtiğimde ilk açtığım sayfada bu topik oluyordu.çok sıcak buluyorum sizleri.hepinizi az çok tanıyorum.harika bi ekipsiniz
gelelim bana.1.5 yıllık evliyiz.3 aydır yumurtlama tarihine ve sizden öğrendiğim diğer taktiklere göre bebiş için çalışıyorduk.ilk 2 ay hamile kalamayınca bende tedirgin olmuştum.ayrıca müthiş bi jinekolojik muayene fobim var.hiç olmadım.herşey normalmi onu bile bilmiyordum yani.ama rabbime çok şükür güzel haberi aldık.11 şubatta regl olmam gerekiyordu.günüm hiç şaşmaz.12 şubat akşamı evde test yaptım.1 günlük gecikmeye rağmen silik ikinci çizgiyi gördük.ve deli olduk tabi.14 şubat akşamı tekrar test yaptım.çizgi daha belirgin gözüktü.ve dün kan testim sonucu beta hcg 737 çıktı ve kesinleşti.şu an içimde bi mercimek var:)
belirtilerimi de yazayım.benim normalde reglden bir hafta önce göğüs sızılarım başlardı,sivilcelerim çıkardı yüzümde.bu sefer göğüs hassasiyetim 17 gün önce filan başladı yani yumurtlama döneminde.ama çok daha şiddetli acı duydum göğüslerimde.uyurken diğer tarafa dönerken bile çok ac ıyodu.sivilcem hiç çıkmadı.son hafta içinde de kasıklarımda farklı hafif sızılar hissettim hala hissediyorum.
3 aydır yazmadığım mesajların acısını bu tek mesaj ile çıkardım.kusura bakmayın çok uzun oldu.şimdi tek duam sorunsuz bir 9 ay ve sağlıklı bir bebiş.tabi sizlerin ve tüm isteyenlerin de en hayırlı vakitte mucizelerine kavuşması

Bu gece topikte farklı farklı isinler gördüm bizlerle ilk kez dertleşen.Sana gelince hakkında bilgi sahibi olmasam da adını çok iyi biliyorum çünkü muhabbetlerimizde nickin genelde hep dikkatimi çekiyordu.sengözlerimebaksanab Hatta bir iki kez;'okumayı bırak da gel konuşalım samimi kız' diye bile yazdım ama senin de dediğin gibi hiç yazmadın.

Bugünsw bize güzel haberlerini vermişsin;çok sevindim senin adına.Allah analı babalı büyütsün inşallah.Gönül isterdi ki seni daha çok tanıyalım,listede adın olsun bizimle dışarda değil içerde bekle;ama kısmet değilmiş.Önemli olan hatice değil tabi ki netice ve sen o netice anındasın şu an....

Yazdıkların çok içtendii ; ekip olarak paylaşımlarımızı çok sevdiğini de eklemişsin ;yalnız eğer yazarsan etkileneceğini söylemişsin ya o kısımda takıldım ben.İnan okumaktan daha faydalı olurdu paylaşmak;beki 3 değil 2. ayında bile yakalayabilirdin bu güzel anı.

Burdan senin vesilenle diğer arkadaşlara sesleniyorum;lütfen yazmaktan kendinizi ifade etmekten korkmayın;biz 3 aylık bir topiğiz ve hepsi de birebir bizimle yaşamış dışardan alıntı olmayan yaklaşık 24 hamilemiz var ve lisrede bekleyenlerimiz 10 civarı kaldı.Bu da demek ki paylaşımlarımızla birbizimizi kösteklemiyor;aksine DESTEKLİYORUZ....

Back
X