Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Butter canım ben de denemek istiyorum bakalım önümüzdeki aya, teşekkür ederim canım zehsele de sana da :1hug: bu arada kistten falan bahsetmişsin, kötü düşünme sakın, gebelikle alakası yoktur onun, ayrı bi kist oluşmuştur diye düşün, hem değerin de güsel çıkmış, ikiz belkim de kısss olumunekankayizsmile

Smaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaart seni çok seviyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuum arkidişim :asigim: :asigim: :asigim:

canımmm...günaydınnn.seni çok seviyorum ben yaaa....hep pozitifsin...

Sıkma canını hiçbişeye bitanem, gel beraber bu güzel günün keyfini çıkaralım, bir güne daha gözlerimizi açabildik çok şükür, gerisi hikaye bayanssulusmile

Canım biliyorum ben de aynını düşünüyorum aslında, gebelik falan yok bence de, ve kistten dolayı gecikiyo adetim biliyorum ama yine de miniminnacık bi ümit var içimde nedense, doktor gebelik olabilir dediği için galiba boshayallersmile
Ama kafaya takıp üzmüyorum kendimi, süperim bugün :lepi: hep de böyle olucam artık, olumsuz sonuç alsam da kendimi ve kocişimi üzmek yok, nasip olmicaksa da hayırlısı böyleymiş dicem, hayatımdaki başka güzellikler için şükredicem :Saruboceq:

günaydın kızlarrrr

GÜNAYDIN HOŞGELDİN CANIM

BRAVOOO olumunekankayizsmile alkisalkisalkis

Oooooleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey günü geçenlere listesine çıktım zemuszemus hamile olmadığımı bildiğim halde orda adımı görmek bile yetiyo valla boshayallersmile

ya sana bişey söyliyimmi...se nkesinlikle ümitsizliğe kapılma..senin çocuğun çok rahat olacak..olmuş bikere işte..(müdür bey lafa tuttu geç yazdım cevabı)

bu arada şenayın kahverengi akıntısı varmış ne yaptı dr.la görüştümü acaba bilginiz varmı
ilaç kullanması gerekiyo progestan adında..

Günaydın kızlar nasılsınız ?

beren apla sen naıslsın ?

hayırlısı inşallah karasucum sen hamiş ol
sonrada burada mezdeke halay işte trakya havası
ne varsa oynarız inşallah

günaydın kızlarrrr

günaydınnn :)

bu arada şenayın kahverengi akıntısı varmış ne yaptı dr.la görüştümü acaba bilginiz varmı

idrar yolladında enfeksiyondan şüpheleniyodu yanlış hatırlamıyosam

az bişi olmuş sonra bitmiş

slm kızlar ben geldimmm..nasılsınız bakim...benim kırmızılar hala gelmediiii :lepi:
yarın sabah yine testmi yapsam yoksa kan testimi yaptırsam diye düşünüyorum... boshayallersmile

nanemm hoşgeldin testin negatif çıkmış olsun adet olmadın henüz. bekle bakalım 1hafta falan. sonra gene yaparsın. inşallah hamilesindir canım

hoşbulduk berenim :1hug: 1 hafta dahamı bekleyeyim ölemi diyorsun...inşallah hamileyimdir canım ya...adetim 5 gün gecikti başta o kadar umudum yoktu ama şimdi umutluyum nedense sositososito

şenaydan henüz haber yok bildiğim kadarıyla inşallah dr gitmiştir ve bi sorun yoktur... :Saruboceq:

sağol canım benim..eşimden ayrı olmak ve bu belirsizliğin ne kadar süreceğini bilmemek sinirlerimi bozuyo..elimde değil..ve haklısın ağlamak rahatlatıyo insanı...bilirim..ben zaten dolarım dolarım bi anda patlarım..yalnızlık kötü..bugün düşünüyorum..bebiş yoksada vardır rabbimin bi bildiği vardır diye..eşimden ayrı napıcam ben..belki zor bi hamilelik geçiricem..bilmiyorum...bazende diyorum olursa bana yoldaş oolur bebişim.kendime iyi bakarım..eşimin yokluğunda yemek bile yapmıyorum...neyse..şu şeye bakiyim bende..spreye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…