idrar yolladında enfeksiyondan şüpheleniyodu yanlış hatırlamıyosam
az bişi olmuş sonra bitmiş
anladım aslında bitsede progestan kullansa. valla dr. versin vermesin ben progestanı mutlaka kullancam bebeğin tutunması için bu ilaç ilk 3ay kullanılması gerekiyo. folikasit gibi bişi yani.
slm kızlar ben geldimmm..nasılsınız bakim...benim kırmızılar hala gelmediiii :lepi:
yarın sabah yine testmi yapsam yoksa kan testimi yaptırsam diye düşünüyorum... boshayallersmile
hoşbulduk berenim :1hug: 1 hafta dahamı bekleyeyim ölemi diyorsun...inşallah hamileyimdir canım ya...adetim 5 gün gecikti başta o kadar umudum yoktu ama şimdi umutluyum nedense sositososito
inşallah gülüm. bekleyelim diyorum bir kaç gün sonra tekrar idrar yaparsın. daha öncede böle gecikirmiydi. istersen son 3 adetini söle sana kim olduğunu sölim :roflol:
şenaydan henüz haber yok bildiğim kadarıyla inşallah dr gitmiştir ve bi sorun yoktur... :Saruboceq:
inşallahhh böle hamilelikte leke kan denilince içim sızlıyo benim düşük öle başlamıştı çünkü..:çok üzgünüm: illa düşük olcak diye bişi yok ama en kötüsünü düşünüp tedbir almak lazım.
dün öylece kaldı o konu ben de meraktayım![]()
inşallahhh iyidir inşallahh :çok üzgünüm:
sağol canım benim..eşimden ayrı olmak ve bu belirsizliğin ne kadar süreceğini bilmemek sinirlerimi bozuyo..elimde değil..ve haklısın ağlamak rahatlatıyo insanı...bilirim..ben zaten dolarım dolarım bi anda patlarım..yalnızlık kötü..bugün düşünüyorum..bebiş yoksada vardır rabbimin bi bildiği vardır diye..eşimden ayrı napıcam ben..belki zor bi hamilelik geçiricem..bilmiyorum...bazende diyorum olursa bana yoldaş oolur bebişim.kendime iyi bakarım..eşimin yokluğunda yemek bile yapmıyorum...neyse..şu şeye bakiyim bende..spreye...
canımmm elbette zordur yalnızlık düşünmek bile istemem. ama her ne olursa olsun
o bebek sağlıklıysa gelsin sana öyle dua et. ben kaçırdım herhalde eşin askermi senin neden yalnızsın. mesleği gereği böyleyse bunada yapacak bişi yok inşallahhh rabbim bebeğini gönderirde yoldaş olur sana..
preesed kayganlaştırıcıdır bu şekilde hamile kalan çok insan var bu topikte. ama senin sorunun bu deil biliyosun. prolaktin yüzünden adetlerin düzenli deil o yüzden preesed i kullanman taraftarı deilim :1hug: