• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar dün benim ilacım bitiyodu.sonuncusunu içmem gerekiyodu.bi saçmalık yaptım ve içmedim.dedim belki bebiş varsa zararlı..bi taneyide içmeyiveriyim diye..2 aydır adet görmüyorum.şimdi wc gittim.akıntım vardı çok koyu..kahverengi gb..neden olabilir sizce..yerleşme kanamasıdır dimi...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay napiyim böylesi işime geliyo..banane..:dilcikar:
gerçi adet olursamda üzülmiycem..olsunda rahatlıyım...

the_fts canım benım doktorlarını dınle ve sakın ıhmal etme ne yapılması gerekıyorsa yapılsın hiçbirsey saglıgından önemlı degıl canım benım ınsallah hersey yoluna gırecek ınsallah tatlım dualrım senınle

kızlar dün benim ilacım bitiyodu.sonuncusunu içmem gerekiyodu.bi saçmalık yaptım ve içmedim.dedim belki bebiş varsa zararlı..bi taneyide içmeyiveriyim diye..2 aydır adet görmüyorum.şimdi wc gittim.akıntım vardı çok koyu..kahverengi gb..neden olabilir sizce..yerleşme kanamasıdır dimi...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ya sen kendini çok ihmal etmişsin.Hamile olsan bile doktoruna çoktan gitmiş olmalıydın canım.

ay çok şaşırdım şimdi,olayı da bilmediğim için belki...
2 aydır adet olmuyosun hamile olabilir misin yoksa başka bi nedenden mi?
Ne ilacı alıyosun ki?

günaydınnnnnnnnn
sabah sabah suozdek in sitemini görünce ona bi cevap yazayım dedim yine yanlış anlaşıldım ben yaaaa:a015:

kızlar dün siteye giremedim ben sorun vardı o yüzden haber veremedim tabi çıktığımı
berenimmmmmmmmmm hoşgeldin canımm kız çok sevindim haaaaa inş hep böyle sorunsuz olur ya inanın aklıma gelen tüm isimleri telafuz ederek dua ediyorum gelmediği zaman hepsine birden diyorum inşşşş sende kavuşursun da meleğine göbişler atarız ilk önce karasu için atcam göbişimi
ben iyiyim daha gelmedi leke felan berencim sadece folik asit verdi bana doktor cumartesi gitcem keseyi görmek için bakalım ne diycek meraklardayımm....

Beren inşallah Tüp bebek denemen olumlu sonuçlanır. İkinci meleğin böyle gelir ..Zaten şansın çok yüksek

Ben de tüp bebek bölümünde takip yaptırıyorum.İlaçsız doğal takip şu anda. Şeytan diyoo parayı ver tüp bebek dene direk:umursamaz:

canlarım şöyle açıklıyım..ben en son aralık 16 da adet oldum..o ay çalışmalara başlamıştık..sonra adet gecikince ocak 23de dr.a gittim.ben umutla beklerken prolaktin yüksek o yüzden adet gecikmiş dedi.42 çıkmıştı.yani ilaca başlayalı 1 ay bile olmadı..bu arada dr.un tavrı beni çok üzmüştü.paylaşmıştım sizinle..gçen hafta pazartesi başka bi dr.a gittim.özelde.seviyeye yüksek değil dedi.tahlil yaparsak ilaç kullanıyosun sağlıklı olmaz sonuçlar dedi..ne olur ne olmaz betaya baktı 3.2 çıktı.sonucu göstermedim tekrrdan.kalabalıktı.yani hani olurda bi gebelik varsa çok yeni..inş vardır..bilmiyorum yaa..3.2 negatif bunu iyi biliyorum ama daha önce 0.01 bile çıkmamıştı..acaba diyo insan..dostinex mi yükseltti hormonu,oolabilirmi bilmiyorum...işte durum bu...karışıkmı...... kafamçokkarıştı kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
24 mart ameliyat günü verdilerrrr :lepi:

ohhh şükür canım hadi hayırlısı :lepi:

günaydınnnnnnnnn
sabah sabah suozdek in sitemini görünce ona bi cevap yazayım dedim yine yanlış anlaşıldım ben yaaaa:a015:

kızlar dün siteye giremedim ben sorun vardı o yüzden haber veremedim tabi çıktığımı
berenimmmmmmmmmm hoşgeldin canımm kız çok sevindim haaaaa inş hep böyle sorunsuz olur ya inanın aklıma gelen tüm isimleri telafuz ederek dua ediyorum gelmediği zaman hepsine birden diyorum inşşşş sende kavuşursun da meleğine göbişler atarız ilk önce karasu için atcam göbişimi
ben iyiyim daha gelmedi leke felan berencim sadece folik asit verdi bana doktor cumartesi gitcem keseyi görmek için bakalım ne diycek meraklardayımm....

saol canım inşallah tüpbebek tutar bu iyi sonuçlara göre..
aslında progestan içseydin ama devamı gelmediyse yerleşme kanamasıdır dfiye düşünüyorum.. hayırlısı gülüm

hosbulduk canımcım nasılsın

iyiyim gülüm şükür sen nasılsın :1hug:

Beren inşallah Tüp bebek denemen olumlu sonuçlanır. İkinci meleğin böyle gelir ..Zaten şansın çok yüksek

Ben de tüp bebek bölümünde takip yaptırıyorum.İlaçsız doğal takip şu anda. Şeytan diyoo parayı ver tüp bebek dene direk:umursamaz:

inşallah canım saol..
ay hiç gerek yok dilemma. tamamen ilaç yükleniyo tüp bebekte. stresi de cabası parası ayrı bi stres. doğal denensin sonra ilaçla takip sonra aşılama sonra tüp. ki bu zaten 1seneyi bulur tüp gelene kadar yani. inş. doğal yoldan olur canım inş.:1hug:

Back
X