Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nanemmm fatoş bi kaç dr.a gitti zaten. tüp bebek merkz.i kötü niyetli olsa hemen tüp bebek yapalım derdi inanmalı oraya bence. ayrıca yumurtalığın alınıp alınmayacağına ameliyat sırasında karar veriiliyor. yani o kisti yumurtalıktan kazıyamazlarsa yumurtalığı alıyolar buda 15cmden büyük olan kistlerde yapılıyor diye biliyorum
acilen ameliyat olması gerek :çok üzgünüm:
canım bilmiyordum o kadarını..ameliyatını olsun tabiki ama...belki buda iyi gelir dedim...rabbim şifa versin..
sağdaki kesinlikle küçüktür. adet oluyosun sonuçta kist olsada yumrutan çatlayıp hamile bile kalabilirsin ama öteki büyük kist sorun yaratabilir. eşşek kadar miyomu vardı benim eve gelen temizlikçi ablanın.. spralle hamile kaldı doğumda miyomuda aldılar yani bunlar olabiliyo ama tabi en iyisi önlemini almak en az zararla bu işten sıyrılmak
yok sen yanlış anlamışsın,idrar yollarımda sorun yok dedi.önceden vardı dedi.
Günaydın Kızlar
Dün ıvı tüp bebek merkezine gittim. Moralim aşırı bozuk.
dr jinekolojik muane ettii ve bana kesinlikle çapaya git hemen ameliyat ol dedi. Canlı bomba gibisin dedi.
Ultrasyondan önce ameliyatı bende yaparım başka hastanede falan dedi ultrasyonla bakınca korktu resmen.
Kızlar ben böle gülüp oynuyorum ama bu kadar büyük bir kist benim yaşımda görülmemezmiş.
8cm olmuş ve çok üzgünüm ama ailemde kanser oldugu için kistin kötü huylu çıkma ihtimali yüksekmiş.
24 şubatta çapada ameliyat günüm vardı ama ben işimden dolayı gidemiyorum. birde hç orda olmayı düşünmediğim için testlerini bile yaptırmadın.
Dünkü dr çapadan başlka bir yerde olma hele özelde kesinlikle olma allah korusun yumurtalıgını bile alabilirler dedi...
Çok moralim bozuk sabah sabah sizede böle kötü haberler vermk istemezdim ama patlamak üzereyim çok korkuyorum
Günaydın kızlar nasılsınız ?
beren apla sen naıslsın ?
iyiyim canım azcık sancım oluyo kanama azaldı şükür iyiyim onun dışında..
sen nasılsın bakim minik anne adayı olumunekankayizsmile
valla dün saat yarımda işleme aldılar anestezi altında. yarım uyuttular ağrıyı hissettim biraz. rahimde gebeliğe engel hiç bişi çıkmadı. hormonlarda istenilen aralıktaymış eşimin testide iyi süper olmasada tüp bebek için yeterinden daha fazlaymış şükür. kanama ağrı oluyo biraz onun dışında iyiyim şükür canım. doğum kontrol ilacına devam edip adetin 2 yada 3.günü iğnelere başlıyoruz. :Saruboceq:
karasu kaçtımı yine yaaa...
hmm anladım canım...o zaman en kısa zamanda fatoşcum ameliyat ol... :çok üzgünüm:
inşallah yumurtalıklarını almaya gerek kalmadan başarılı bir ameliyat geçirirsin canım ya.. benim bütün dualarım seninle :1hug:
Günaydın Kızlar
Dün ıvı tüp bebek merkezine gittim. Moralim aşırı bozuk.
dr jinekolojik muane ettii ve bana kesinlikle çapaya git hemen ameliyat ol dedi. Canlı bomba gibisin dedi.
Ultrasyondan önce ameliyatı bende yaparım başka hastanede falan dedi ultrasyonla bakınca korktu resmen.
Kızlar ben böle gülüp oynuyorum ama bu kadar büyük bir kist benim yaşımda görülmemezmiş.
8cm olmuş ve çok üzgünüm ama ailemde kanser oldugu için kistin kötü huylu çıkma ihtimali yüksekmiş.
24 şubatta çapada ameliyat günüm vardı ama ben işimden dolayı gidemiyorum. birde hç orda olmayı düşünmediğim için testlerini bile yaptırmadın.
Dünkü dr çapadan başlka bir yerde olma hele özelde kesinlikle olma allah korusun yumurtalıgını bile alabilirler dedi...
Çok moralim bozuk sabah sabah sizede böle kötü haberler vermk istemezdim ama patlamak üzereyim çok korkuyorum
fatoşçum aynı doktorunun dediği gibi çapaya git müthiş süper şekilde yaparşar ameliyatını
şöyle düşün adamlar ne ameliyatlar yapıyolar orda beyin ameliyatları kalp ameliyatları
tabii ki yumurtalıklarda çok hassas ama doktorlarda çok hassas ve titiz ben çapaya
ve cerrahpaşaya güvendiğim kadar hiçbi hastaneye güvenmıyorum ameliyatını olucaksın
ve herşey yolunda gidicek inşallah canım dualarımız seninle biliyosun
üzülme lütfen derdinden büyük Rabbin var...böyle düşün
fatoşum canım,kelimeleri yanlış kullanmaktan korkarak düşüncelerimi dile getirmek istiyorum.Sen çok iyi niyetli cıvıl cıvıl bi kızsın.İçimden hep bunların bi seri uğursuzluk olduğu ve atlatacağın geçiyor ve öyle de diliyorum yürekten.İnşallah canım inşallah kötü huylu değildir.İş iş nereye kadar işler kalıcı bizler geçiciyiz.Bırak başka bi tarihe al bu işi,şuanki durumdan daha önemli olamaz.Doktor doktorun dediğini tutmuyor inşallah söylediği kadar ciddi bir durum yoktur.:Saruboceq::Saruboceq:
Fatoşcum nolur üzme kendini, sen yine herzamanki gibi pozitif ol, ve eğer doktoruna güveniyorsan da hiç düşünme ol ameliyatnı tatlım, biz artık senden güzel haberler duymak istiyoruz, kendini de bizi de üzme lütfen, sağlığını düşün, dualarımız seninle bitanem :Saruboceq: :teselli:
Mrb kızlarr, hepinize çok tşk ederim Darısı sizlerin başına inş.
Kızlar Zehsel ile biz bu ay preseed(sperm koruyucu+kimyasa değil) almaya karar verdik aldık denedik ve ben ilk denediğim ay hamile kaldım yaklaşık 8 aydır sebepsiz olmuyordu çünkü hormon testlerimiz eşimin de benimde çok iiydi.Zehsel de inş bu ay hamile kalacak sabırsızlıkla onun gününü bekliyoruz.Arkadaşlar eğer bilgi almak istiyorsanız zaten ayrı bi topic var preseed kullananlar diyee.Ben de orayı çok okudum ve öyle karar verdim.Umarım 1 kişiye bile faydamız olur.Allah herkese gönlündekini verir inş:Saruboceq::Saruboceq:
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/222939-preseed-kullananlar.html
Beren bu arada sana çok sevindim arkadasım yaa
Dün çok merak ettmiştim seni sevindim birşey çıkmamasına
Kız sen hamile kalırsan kendim gibi sevineceğim valla :lepi:
hmm anladım canım...o zaman en kısa zamanda fatoşcum ameliyat ol... :çok üzgünüm:
inşallah yumurtalıklarını almaya gerek kalmadan başarılı bir ameliyat geçirirsin canım ya.. benim bütün dualarım seninle :1hug:
amin canım saolsınn
:Saruboceq::Saruboceq:
evet sanırım şuan önemli olan benim sağlığım.
Ve artık diyorumki rabbim sen hayırlıysa ver bebek eğer hayırlı dilse aklımı bu fikirden geçir.
evet yanlış anlamış olabilirim
fatoşçum aynı doktorunun dediği gibi çapaya git müthiş süper şekilde yaparşar ameliyatını
şöyle düşün adamlar ne ameliyatlar yapıyolar orda beyin ameliyatları kalp ameliyatları
tabii ki yumurtalıklarda çok hassas ama doktorlarda çok hassas ve titiz ben çapaya
ve cerrahpaşaya güvendiğim kadar hiçbi hastaneye güvenmıyorum ameliyatını olucaksın
ve herşey yolunda gidicek inşallah canım dualarımız seninle biliyosun
üzülme lütfen derdinden büyük Rabbin var...böyle düşün
hadi hayırlısı olsun inşallah herşey yolunda gider :)
ben iyiyimde dün akşam yasak oldugu halde şey oldu ondan tedirginim biraz
dikkat ettik zaten rahattım iyi hissediyordum kendimi şu an ağrım sızım kanamam
fln da yok bulantı fln da tamgaz devam ediyo ama çok korkuyorum nedense ya bişey olduysa diye
bu akşam erken çıkıp doktora gidicem nası stres yaptım elim ayağım titriyo resmen eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
11. haftanın içindeyiz işte düşük tehlikesi geçmemişsede azalmıştır dimi ay çok korkuyorum ya Allah ım lütfen :Saruboceq:
saol canım iyi varsınızzz :1hug:
Canım şu an lab.da toplantı var, giremiyorum, memur odasından kaçamak girdim şimdi, sonra da benim toplantılarım var üst üste, sanırım öğleden sonra ancak gelebilicem :sinifsinif:
Butter canım ben de denemek istiyorum bakalım önümüzdeki aya, teşekkür ederim canım zehsele de sana da :1hug: bu arada kistten falan bahsetmişsin, kötü düşünme sakın, gebelikle alakası yoktur onun, ayrı bi kist oluşmuştur diye düşün, hem değerin de güsel çıkmış, ikiz belkim de kısss olumunekankayizsmile
ayy canım biliyorum hissediyorum bunu zaten
eğer sende hamile kalırsan oturur ağlarım sevinçten inan bak
çok seviyorum seni debelenmememden belli olmuyo mu :1hug:
senden ötesi yok kendinsin herşeyden önemlisi. sen sağlığına kavuşki çaren var çok şükür, bebeğinde sağlıklı gelsin konsun göbeğine dimi ama :1hug: aminnnn :Saruboceq:
:1hug: işi erteleyemem ki ipeğim. fuar yani organizayonu 1 yıl bazen 2-3 yıl önce yapılmaya başlanıyor. Ben müşterimi yarı yolda bırakamam inşAllah rabbimde yoldaşım olur fuarımı teslim ederim sonra ameliyatımı olurum.
evet yeni okudum geçmişi senden başka bilen yokmuş.İnşallah eltin aldırtır bugün marta.