• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
seni tanımaz mıyım hayatım :) canım valla benim bugün kırmızıları görmem lazım ama ne gelme belirtisi var nede gelen giden ki benim günün hiç şaşmaz ve geleceğini mutlaka anlardım. heralde gecikecek çünkü demin dayanamayıp test yaptım tek çizgi çıktı laelaelaelaelae

hoşbulduk canım nasıl gidiyor hamilelik

şükürler olsun güzel gidiyo..olması gereken bir takım sıkıntıların dışında her şey cok güzel...karnım iyice toparlandı ...herhalde iri bi göbek olucam...

naneşeker herşey gönlünce olur umarım ...haberlerini bekliyorum...ya ne bereketli bu şubat ayı ya....yalnız her ay doğru orantılı bir şekilde artıyor hamiş sayıları...umarım mart ayı da malum ay....bu patlamanın iki katını bekliyorum arkadaşlar....

tinkerbellcim 9. haftaya gelmişsin3, ayın başına hayırlı oslun inşallah bebiş büyyo
tabi maşallah sübhanalallah :)

kızlar yaa benden kahverengi akıntı gelmeye başladı..niyeki acaba yaa... kafamçokkarıştı

regl gibi mi adet ağrın var mı herhangi bi ağrın varmı yada CADIARZU

eşim sağolsun en sevdiğim yönüdür söylenmesi gerekeni esirgemez pek mesela bi elbise
almıştım gecen sene ama açık bi elbise dizlere kadar dekolteli falan yengemde
nerde giycen falan diyodu örtülüyüm ya ben hani zaten öyle bişeyi dışarda giymem
buluruz giycwek biyer diyodum 3-4 ay önce kızkardeşimel alışverişe gittik eve geldik
eşim var yengem var annem var fln aldıkalrımızı gösteriyoruz yengem dedi ki kısa
açık bi elbise almıştın bak onu da hiç giydiğini görmedik dedi ben bişey demedim
eşim dedi yenge sen merak etme görmesi gerekn gördü nası kızardı ama orda yengem
oh olsun paçalıyla mı cıkıym kocamın karsısına Allah Allah bi kere en büyük sevap
eşine karşı süslenmek bunu atlıyolar hep bayanssulusmile

oğlum olsun kızım olsun demiyorum hayırlısı olsun ama oğlum olursa korkuyorum
cadıkaynana olmaktan çünkü bende o cadı kaynana potansiyeli var hiç güvenmıyorum
kendime bu konuda. sırnaşık şey hamile kaldıktan sonra annemi daha çok anlamaya
başladım yüzüne karşı bağırdıgım zamanlar ergenlik zamanları aklıma geldikçe
yüzüm kızarıyo ne büyük terbiyesizlik o o kadar sıkıntı çekmiş senin için karşılıksız
sevmiş yaptıgım şeye bak diyorum ama yaşamadan anlamıyosun..ki daha yolun çoook başındayım.

ben de önceden evde dışarda giyemediğim kadar dekolte giyerdim.ama ki ne zamandan beri tam bilmiyorum gecelik bile giymiyorum aynaya bakamıyorum kendimle barışmam lazım doğumdan sonra acil olarak.o yüzden benim üniformam eşofman altı+tshirt evin içinde.altım çok şişti bana göre.önceden journey'in 34 bedenini giyerdim şimdi bacağım geçmedi o pantolondan.ben de özledim evde süslenmeyiboshayallersmile

regl gibi mi adet ağrın var mı herhangi bi ağrın varmı yada CADIARZU[/QUOTE .!.:
ara ara kasık ağrım var ama o oluyo bende zaman zaman...ay sinir oluyorum yaaa..olacaksam olayım...bugün çok sinirliyim yaaa.çok gıcık bi gün...senağlama

ben de önceden evde dışarda giyemediğim kadar dekolte giyerdim.ama ki ne zamandan beri tam bilmiyorum gecelik bile giymiyorum aynaya bakamıyorum kendimle barışmam lazım doğumdan sonra acil olarak.o yüzden benim üniformam eşofman altı+tshirt evin içinde.altım çok şişti bana göre.önceden journey'in 34 bedenini giyerdim şimdi bacağım geçmedi o pantolondan.ben de özledim evde süslenmeyiboshayallersmile

sorma bende son zamanlarda hep pebe pijamalarımla geziyorum evde eşimde bana
pembe panter diye takılıyo gecenlerde biraz yorgun gelmiş eve haliyle hemen yattı
bi ağlamaya başladım nooldu pembe pijamamdan mı sıkıldın diye ama nasıl kahkalara
boğuldu ya ne alaaksı var canım diyerek insan ister istemez takıyo zaten duygusal
bi dönemden gecıyoruz bilmiyorumkismile

hoşbulduk canımmopuyorumnanaktan

resimlerine baktım bu ne güzellik bu ne gençlik kızzzzz maşallahhhh maşallaahhh:nazar:

oğluşun da çook tatlı maşallah.. Allah hepinizi nazardan korusun mutluluğunuz hiç bozulmasın :nazar::nazar:

TŞKLER CANIM :kedi:

aa evet yeni pencere açılmış gibi oldum onlar biricik aşklarımızı opuyorumnanaktan

bize veren insanlar doğru çok doğru hem de yerimseniben

YESSS :1hug:

hoşbulduk beren...uzakta olunca hersey kolayca gormezden gelınebılıyo...dedıgın gıbı...takmamak lazım..

YANİ BAŞKA TÜRLÜ GEÇİM OLMAZ ÇÜNKÜ :1hug:

merhaba kızlar nasılsınız? gündüz grubu :) olarak çoğunuzla tanışamadım. işim dolayısıyla gündüz giremiyorum nete ama yazdıklarınızı takip ediyorum herzaman :)

Hoşgeldin canım :1hug: memnun oldum buyrunnnnnnnnn

ara ara kasık ağrım var ama o oluyo bende zaman zaman...ay sinir oluyorum yaaa..olacaksam olayım...bugün çok sinirliyim yaaa.çok gıcık bi gün...senağlama

canım stres yapma rahatla ...olacak olsan bile gecikir iyiden iyiye...her sorunun başı stres biliyosun ki ...

fatoşum ben geri kaldım yav ne ameliyatı ne oluyo :uhm:
kist için canımcımm

RESİM EKLEMEYE ÇALIŞTIM AMA SADECE 1TANE EKLEYEBİLDİM 1SAATTİR
BENİ GÖRMEK İSTEYENLER BAKABİLİR boshayallersmile

puhhhh maAllah sana delikafadulden bu ne güzellik hatunnn
oğlun aynı babası

kuzummmmm canım benimm çok üzüldüm doktorun böyle demesine ama kızların da dediği gibi bence de hemen ameliyatını ol da yoluna devam et..bak her işte bir hayır vardır belki geçen ay olsaydın ne bileyim birşey olcaktı Allah korusun bir şekilde Allah geri çevirdi ve bu doktoru çıkardı karşına..hem tarihte almışsın çok sevindim bir an önce olursun sonra da işallah meleğine kavuşursun herşeyin bi tedavisi bi çözümü var sakın sıkma canını Allah dermansız dert vermesin :Saruboceq: dualarım seninleeee canım benimm:Saruboceq::Saruboceq:

canımsın valla sen benimmm dualrında oldugumu biliyorum :1hug:

şükürler olsun güzel gidiyo..olması gereken bir takım sıkıntıların dışında her şey cok güzel...karnım iyice toparlandı ...herhalde iri bi göbek olucam...

iyi ya çok sevindim valla. ne güzel kocaman göbek kıs :CüvCüv:

canım bu arada sen hangi doktora gidiyosun. ben tokatlıyım 5 ay önce taşındım orduya. oradayken kadın doğum ve çocuk çalışıyordum o yüzden ciğerlerini bilirim oradaki doktorların :roflol:

seni tanımaz mıyım hayatım :) canım valla benim bugün kırmızıları görmem lazım ama ne gelme belirtisi var nede gelen giden ki benim günün hiç şaşmaz ve geleceğini mutlaka anlardım. heralde gecikecek çünkü demin dayanamayıp test yaptım tek çizgi çıktı laelaelaelaelae

canım benim olsun belki bir kaç gün sonra çıkar reglin gelmezse bir daha yaparsın..ay işallah Allah'ım duy sesimizi :Saruboceq::Saruboceq:

iyi ne olsun yola devam ediyoruz...herşey normal gidiyo ....yalnız inanılmaz bir şekilde büyüyor bebek ...hiç anlamıyo insan nasıl geçtiğini...ilk ultrasonumda kese net bile değildi...iki haftada o kadar büyümüş ki...en sonuncusundan yine iki hafta geçti...bu hafta yine dr.çağırıyoo...çok merak ediyorum..ne hale geldi diye...ama dediğim gibi bitkinlik felaket yapıyor insanı ama herseye ragmen guzzel bir seymiş...

ayy ne güzel bir duygudur canım ya Allah bizlere de nasip etsin işallah :Saruboceq:

öyle valla kız zaman uçup gidiyor yarın bi bakmışsın büyümüş kocaman olmuş :emir_bebek:

ay-She sana bir şey sorucam ...dr un sana balık yağı söyledi mi...bana biri al diğeri alma dedi..gerçi al diyenin verdiği yerli marka balık yağını almadım..çünkü balığın karaciğerinden yapılanlar hamilelikte zararlıymıs yabancı bi marka aldım ..daha pahallı ondan..nette okudum...epey önemli diyo bebek için..ama şuanki dr um da alma doğalı daha iyi dedi...işin garibi buralarda taze balık yiyemiyorum...

iyi ya çok sevindim valla. ne güzel kocaman göbek kıs :CüvCüv:

canım bu arada sen hangi doktora gidiyosun. ben tokatlıyım 5 ay önce taşındım orduya. oradayken kadın doğum ve çocuk çalışıyordum o yüzden ciğerlerini bilirim oradaki doktorların :roflol:

inanamıyorum...süper tam da aradığım insansın....ben tokatta doğum hastanesinde çalışan ömer dündara gidiyorum...özeline gittim memnun kaldım ama bi arkadaş ta o adamda sorun yaşamış kafamı karıstırdı...bebeğı normal dogduktan sonra olmus..dr hatası dıyolar ama tabı tek taraflı dınlememek lazım bana tavsıye edebılecegın bırı varsa sevinirim..

canım benim olsun belki bir kaç gün sonra çıkar reglin gelmezse bir daha yaparsın..ay işallah Allah'ım duy sesimizi :Saruboceq::Saruboceq:

ayy ne güzel bir duygudur canım ya Allah bizlere de nasip etsin işallah :Saruboceq:

öyle valla kız zaman uçup gidiyor yarın bi bakmışsın büyümüş kocaman olmuş :emir_bebek:

amin allahım nerde varsa versin...

kızlar yaa benden kahverengi akıntı gelmeye başladı..niyeki acaba yaa... kafamçokkarıştı

elson sen bi daha kan testi yaptırmadın dimi.. sana tekrarlamanı söylemiştik aslında

sen çok pozitifsin beren bu konuda.ben olamıyorum.bu şekilde düşünemiyorum.:kahve:

canım yaşayarak öğreniyo insan
Birincisi az öncede söledim sevmek zorunda deilsin
öncelikle saygı duyacaksın çünkü o eşinin annesi
kimbilir ne sıkıntılarla büyüttü böyle bir insan yetiştirdi ki
sen onunla evlenmeyi uygun buldun kendine...
İkincisi bu insanların temel yapılarını değiştiremessin bu mümkün deil
biraz oynama yaptırabilirsin hatta öğretebilirsin ama asla yapısal olarak değiştiremessin
hoş kimseyi istediğin kalıba sokamassın o yüzden klasik bir laf var
onu olduğu gibi kabullenmek lazım..
Üçüncüsü üzerine düşenleri yaparsan eğer o sana zaten bir adım daha yaklaşacak
yani misal 2-3 günde bir bi ararsan hal hatır sorarsan yada haftada bir uğrarsan ayaküstü
gülümsersen yakın davranırsan inanki herşey yoluna girer. ben başardımki benim k.validem arnavuttur düşün gerisini :roflol: bu dengeyi sağlayana kadar 3sene uğraştım
Veeee en önemlisi, eşini arada bırakmıcaksın ufak tefek şeyleri ona anlatmıcaksın ki seninde canın sıkılmasın çünkü eşinden istediğin tepkiyi göremeyebilirsin.unutma onun hayatındaki önemli 2kadından biri annesi. birinci sırada sen olmaya uğraşırsan ters teper.
işlte böyle ama dedimya bunları zamanla öğreneceksin :1hug:

ay-She sana bir şey sorucam ...dr un sana balık yağı söyledi mi...bana biri al diğeri alma dedi..gerçi al diyenin verdiği yerli marka balık yağını almadım..çünkü balığın karaciğerinden yapılanlar hamilelikte zararlıymıs yabancı bi marka aldım ..daha pahallı ondan..nette okudum...epey önemli diyo bebek için..ama şuanki dr um da alma doğalı daha iyi dedi...işin garibi buralarda taze balık yiyemiyorum...

canım doktor bana folik asit verdi progestan ve coraspin daha öncek bebeğimin kalbi
durdugu için ayrıca hiçbişey alma 12 haftaya kadar riskli dönem herhangi bişey kötü
etkileyebilir dedi...bitki çaylarını bile yasakladı....balık yiyorum haftada bi kere ben
çeşitli besleniyorum herhangi bi meyveye sebzeye çok takmıyorum :)

bu akşam gene gidicem doktora bakalım büyümüş mü ufaklık :) 7 haftalıkken
görmüştüm en son :) 11, haftanın içindeyiz şu an

geçen baya tartışıldı bak bu doktorlar diyor ki likopen almak için domates hapı almayın domates yiyin,omega için balık hapı almayın balık yiyin vs .haklılar da bence içlerinde bi sürü gereksiz kimyasal var.bol bol ceviz ye sen de.

Back
X