• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
canım doktor bana folik asit verdi progestan ve coraspin daha öncek bebeğimin kalbi
durdugu için ayrıca hiçbişey alma 12 haftaya kadar riskli dönem herhangi bişey kötü
etkileyebilir dedi...bitki çaylarını bile yasakladı....balık yiyorum haftada bi kere ben
çeşitli besleniyorum herhangi bi meyveye sebzeye çok takmıyorum :)

bu akşam gene gidicem doktora bakalım büyümüş mü ufaklık :) 7 haftalıkken
görmüştüm en son :) 11, haftanın içindeyiz şu an

hımmm..olmadı almayayım bende ya dr lar da çok tutarsız ya...adamı deli ediyolar.. seninki bence baya bi büyümüştür...kolları bacakları seçebilirsin bence artık ...ayyy ne güzel...7.haftada gittım ben de en son ..beze gibiydi kalbini gördum sadece...ama 11 de ayırt edılır herhalde..

elson sen bi daha kan testi yaptırmadın dimi.. sana tekrarlamanı söylemiştik aslında

canım yaşayarak öğreniyo insan
Birincisi az öncede söledim sevmek zorunda deilsin
öncelikle saygı duyacaksın çünkü o eşinin annesi
kimbilir ne sıkıntılarla büyüttü böyle bir insan yetiştirdi ki
sen onunla evlenmeyi uygun buldun kendine...
İkincisi bu insanların temel yapılarını değiştiremessin bu mümkün deil
biraz oynama yaptırabilirsin hatta öğretebilirsin ama asla yapısal olarak değiştiremessin
hoş kimseyi istediğin kalıba sokamassın o yüzden klasik bir laf var
onu olduğu gibi kabullenmek lazım..
Üçüncüsü üzerine düşenleri yaparsan eğer o sana zaten bir adım daha yaklaşacak
yani misal 2-3 günde bir bi ararsan hal hatır sorarsan yada haftada bir uğrarsan ayaküstü
gülümsersen yakın davranırsan inanki herşey yoluna girer. ben başardımki benim k.validem arnavuttur düşün gerisini :roflol: bu dengeyi sağlayana kadar 3sene uğraştım
Veeee en önemlisi, eşini arada bırakmıcaksın ufak tefek şeyleri ona anlatmıcaksın ki seninde canın sıkılmasın çünkü eşinden istediğin tepkiyi göremeyebilirsin.unutma onun hayatındaki önemli 2kadından biri annesi. birinci sırada sen olmaya uğraşırsan ters teper.
işlte böyle ama dedimya bunları zamanla öğreneceksin :1hug:

beren çok doğrusun da bizim asıl derdimiz annesi değil sadece.benimki bekarken resmen yağdırmış bunlara,yengeler hala böyle hani ağzını açan kargalar var ya öyle bekliyorlar,çocuklar bile amcadan karne hediyesi bekliyo,baba buraya gelecek yol parası istiyo,yani demek istediğim ikimiz de mühendis çok zenginiz nolcaaak canım mantığı var.ben de diyorum ki abinlerin parası yetmiyosa eğer ayop değil karıları temizliğe gitsin çocuk baksın.onlar daha gece seviştiklerinin banyosunu yapmamışken ben işe geliyorum 6,30 da çıkıyorum ben evden beren.salak değilim herhalde.valla ben de elimde kumanda seda sayan izlemeyi bilirim yani para gökten yağıyorsa.paranın nasıl kazanıldığını bilmeyen aç kurt bi avuç.

Günaydın Kızlar

Dün ıvı tüp bebek merkezine gittim. Moralim aşırı bozuk.
dr jinekolojik muane ettii ve bana kesinlikle çapaya git hemen ameliyat ol dedi. Canlı bomba gibisin dedi.
Ultrasyondan önce ameliyatı bende yaparım başka hastanede falan dedi ultrasyonla bakınca korktu resmen.

Kızlar ben böle gülüp oynuyorum ama bu kadar büyük bir kist benim yaşımda görülmemezmiş.
8cm olmuş ve çok üzgünüm ama ailemde kanser oldugu için kistin kötü huylu çıkma ihtimali yüksekmiş.
24 şubatta çapada ameliyat günüm vardı ama ben işimden dolayı gidemiyorum. birde hç orda olmayı düşünmediğim için testlerini bile yaptırmadın.
Dünkü dr çapadan başlka bir yerde olma hele özelde kesinlikle olma allah korusun yumurtalıgını bile alabilirler dedi...
Çok moralim bozuk sabah sabah sizede böle kötü haberler vermk istemezdim ama patlamak üzereyim çok korkuyorum

FATOOOOOŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

kız korkma niye korkuyorsun.
sen benim 10 cm lik çikolata kistimi aldırdığımı biliyorsun değil mi ve bende 29 yaşındaydım. benim bütün karnıma yapışmış batına, bağırsaklarıma...tam 2 saat ameliyatta kalmışım ve açık ameliyat oldum ama doktorum yumurtalığımın etrafından sıyırıp aldı. şimdi taş gibi duruyo benimki.

ama şuda var tabii dediği gibi biran önce ameliyat olman lazım çünkü bu ilaç tadavisiyle geçmiyo. ayrıca patlama ve kendi etrafında dönme riski var işte o zaman kötü. sadece doktorunu iyi seç ve sakın üzülme zaten Allah korusun bişey olsa bile yedeği var hayatım. nasıl ki böbreklerimizin biri yedakse yumurtalıklarımızda aynı.
sen biran önce ameliyatını ol ve başlayın çalışmalara... zemuszemus

canım benim olsun belki bir kaç gün sonra çıkar reglin gelmezse bir daha yaparsın..ay işallah Allah'ım duy sesimizi :Saruboceq::Saruboceq:

ya canım biran önce gelsede kurtulsam da çalışmalara başlasak bebek için :kedi:

inanamıyorum...süper tam da aradığım insansın....ben tokatta doğum hastanesinde çalışan ömer dündara gidiyorum...özeline gittim memnun kaldım ama bi arkadaş ta o adamda sorun yaşamış kafamı karıstırdı...bebeğı normal dogduktan sonra olmus..dr hatası dıyolar ama tabı tek taraflı dınlememek lazım bana tavsıye edebılecegın bırı varsa sevinirim..

canım akşam özelden msj atarım ben sana doktorlar için a.s.

hımmm..olmadı almayayım bende ya dr lar da çok tutarsız ya...adamı deli ediyolar.. seninki bence baya bi büyümüştür...kolları bacakları seçebilirsin bence artık ...ayyy ne güzel...7.haftada gittım ben de en son ..beze gibiydi kalbini gördum sadece...ama 11 de ayırt edılır herhalde..

inşallah haraketleri bile gözüküyomuş inşallah görürürm çok merak ediyorum ya :)

bende sadce kalp atışını gördüm bebiş te fasulye gibiydi daha 7 haftalıkken :)

beren çok doğrusun da bizim asıl derdimiz annesi değil sadece.benimki bekarken resmen yağdırmış bunlara,yengeler hala böyle hani ağzını açan kargalar var ya öyle bekliyorlar,çocuklar bile amcadan karne hediyesi bekliyo,baba buraya gelecek yol parası istiyo,yani demek istediğim ikimiz de mühendis çok zenginiz nolcaaak canım mantığı var.ben de diyorum ki abinlerin parası yetmiyosa eğer ayop değil karıları temizliğe gitsin çocuk baksın.onlar daha gece seviştiklerinin banyosunu yapmamışken ben işe geliyorum 6,30 da çıkıyorum ben evden beren.salak değilim herhalde.valla ben de elimde kumanda seda sayan izlemeyi bilirim yani para gökten yağıyorsa.paranın nasıl kazanıldığını bilmeyen aç kurt bi avuç.

işte burda net bir tavır olması lazım tabi.. bunuda eşin yapmak zorunda
kırmadan tabi.. borç ödüyoruz veya bebek geliyo masrafımız çok falan
aslına bakarsan eğer gerçekten ihtiyacları varsa ve buna senin gücün yetiyosa
her zaman olmamak kaydıyla yine de yardım edilmesi lazım bence.
ama durumuna bakıp son teknolojilerden eksik kalmıyolarsa beş kuruş verme
ayranım yok içmeye rent a carla gider sıçmaya misali :umursamaz:

FATOOOOOŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

kız korkma niye korkuyorsun.
sen benim 10 cm lik çikolata kistimi aldırdığımı biliyorsun değil mi ve bende 29 yaşındaydım. benim bütün karnıma yapışmış batına, bağırsaklarıma...tam 2 saat ameliyatta kalmışım ve açık ameliyat oldum ama doktorum yumurtalığımın etrafından sıyırıp aldı. şimdi taş gibi duruyo benimki.

ama şuda var tabii dediği gibi biran önce ameliyat olman lazım çünkü bu ilaç tadavisiyle geçmiyo. ayrıca patlama ve kendi etrafında dönme riski var işte o zaman kötü. sadece doktorunu iyi seç ve sakın üzülme zaten Allah korusun bişey olsa bile yedeği var hayatım. nasıl ki böbreklerimizin biri yedakse yumurtalıklarımızda aynı.
sen biran önce ameliyatını ol ve başlayın çalışmalara... zemuszemus

bilmiyordum canım ama anlattıgın iyi oldu böle duyunca rahatlıyorum çapada olcam prof. faruk hocanın gözetiminde bütün dr onu söledi özellikle çapa dediler bakalım hayırlısı allahtan

işte burda net bir tavır olması lazım tabi.. bunuda eşin yapmak zorunda
kırmadan tabi.. borç ödüyoruz veya bebek geliyo masrafımız çok falan
aslına bakarsan eğer gerçekten ihtiyacları varsa ve buna senin gücün yetiyosa
her zaman olmamak kaydıyla yine de yardım edilmesi lazım bence.
ama durumuna bakıp son teknolojilerden eksik kalmıyolarsa beş kuruş verme
ayranım yok içmeye rent a carla gider sıçmaya misali :umursamaz:

:roflol::roflol: rent a car geyiği süper oturmuş valla buraya. yok para vermiyo ama dedim ya pek yufkadır yüreciği aileciğine karşı benden yumuşak yüz bulsa gönderir ama zor bulur anacım.kadının fendi her zaman erkeği yenerrrr:hooray:

inşallah haraketleri bile gözüküyomuş inşallah görürürm çok merak ediyorum ya :)

bende sadce kalp atışını gördüm bebiş te fasulye gibiydi daha 7 haftalıkken :)

ikili test düşünüyor musun dr lar gereksiz diyebiliyormuş ama güvenilirliği yüksekmiş ben isticem...devlet karşılamıyormuş..o paralıymış...senin bi fikrin var mı

bilmiyordum canım ama anlattıgın iyi oldu böle duyunca rahatlıyorum çapada olcam prof. faruk hocanın gözetiminde bütün dr onu söledi özellikle çapa dediler bakalım hayırlısı allahtan

eminim sonuçları da güzel olacak sen kendini rahat tut sadece tamam mı canım a.s.

thhe-fts canım dünyada bi ölüme çare yok...sen tedbirini aldıktan sonra...yılma mücadeleye devam...elbette iyi düşün iyi olsun dualarım seninle...geçmiş olsun

Back
X