gülersin tabi senin çıkmıyo dimi kaydirigubbakcemile3
benim kociş biliyor nerde olduğumu adımı falan onun yanında da yazıyorum bazen :))
ama girip bakar mı bilemem aman bakarsa baksın :dilcikar:
kocişim seni çok seviyorum belki okursun kaydirigubbakcemile3
gerdek gecesi fantezilerimiz
spremin romantikliği
yastıklar peçetelerr nelerrr nelerrr
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:
kızlar korkmayın eşlerinizin kullandıgı pc den kadınlarklubu sitesine yasak koyun giremez
yaauuu :) :) :)
ben eşime anlatıyorum şu kadar hamiş var bugün ipek gelmedi merak ettım falan
diye biliyo yani zaten hatta anlatmayınca soruyoo ee bugun nooldu forumda diye
benımde vardır canım ama çok degıl yaaa ondan rahatım:roflol:
ben geldim kızlar...gönül isterdiki size güzel haberler vereyim ama sonucu doktor aynen şöyle dedi...kesinlikle gebelik yok!!! :gitme:
yarın doktora gitmeyi düşünüyorum varsa bi problem tedavi olurum ona göre...üzülmücem vazgeçmek yok...Allah verecegi zamanı biliyo.... :Saruboceq:
kız ayşe benimkide biliyorda eeee bazende onları çekiştirdiğimiz oluyo yaniiii
berencimde bari bundan sonra yazdıkalrım çıkmasın diyo galiba sus geldi
kızlar yaa..çok yoğundumm.napıyosunz naneşeker gelmedimi yaaa....bu arada beren yaptırıcam kan testi..prolaktin için zaten kontrol var.bu arada onada baktırırm...
gerdek gecesi fantezilerimiz
spremin romantikliği
yastıklar peçetelerr nelerrr nelerrr
ben geldim kızlar...gönül isterdiki size güzel haberler vereyim ama sonucu doktor aynen şöyle dedi...kesinlikle gebelik yok!!! :gitme:
yarın doktora gitmeyi düşünüyorum varsa bi problem tedavi olurum ona göre...üzülmücem vazgeçmek yok...Allah verecegi zamanı biliyo.... :Saruboceq:
anam şirket bilgisayarınadamı kooyim ya kociş görse yine bi nebze benim tüm msn ark. the_fts die bilio
aferin kız sanaaa :1hug: helal olsun valla gücüne hayran kaldım allahım ödüllendirsin seniii :Saruboceq:
ne yazdım kızzz delikafadulden
heheheh ben pek bu konulara girmedim bereket :roflol:
de aşılamalar tüp bebek bu konuyu hiç kimse bilmiyo çevremden of fisfisfis
ya nasıl sileces geçmişi varmı yolu bunun :çok üzgünüm:
evet evet biliomayy araya bi suru sey girdi.yanlıs okumadıysam ve de bı tarafımla okumadıysam :bi de beni aldattıgını dusundugumu yazmıstım.dıye bısey vardı ordaohaoldumsmile
canımm meraktan çatladık..olsun hayırlı zaman değil demekki...ne diycem..değerin kaç???
canım benım hakkında hayırlısı olsun en azından ögrendın beklemekte bır umut oluyo çunku canımcım hep yanındayız ınsallah olucak bızımde bebişlerımız
hayırlısı olsun canım inşallah önemli bi sorunun yoktur....
evet herşeyin vakti zamanı var hayırlsııyla sağlıkla gelsin inşallah Şeniz
durum vahim yani kaydirigubbakcemile3 forum yönetiminden rica edersen nicki değiştiriyolar
nick dğeiştiren görmüştüm daha önce yaparlar sanırım
canım üzülmek yok herşey sende tekrar bu ay çalışmalara devam ama bi an önce adet olmadığınn nedenini öğren :1hug:
saol canım benim...:1hug: aminn inşallah Allah hepimizi ödüllendirsin.. :Saruboceq: üzülünce elimize hiçbirşey geçmediğini biliyorum ve insan strese girince hem adeti geciktiriyo hemde psikolojik olarak etkileniyosun her zaman güçlü olmak lazım... yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?