Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
benim kociş biliyor nerde olduğumu adımı falan onun yanında da yazıyorum bazen :))

ama girip bakar mı bilemem aman bakarsa baksın :dilcikar:

kocişim seni çok seviyorum belki okursun kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

gerdek gecesi fantezilerimiz

spremin romantikliği

yastıklar peçetelerr nelerrr nelerrr

:roflol: :roflol: :roflol:

kızlar korkmayın eşlerinizin kullandıgı pc den kadınlarklubu sitesine yasak koyun giremez
yaauuu :) :) :)

ben eşime anlatıyorum şu kadar hamiş var bugün ipek gelmedi merak ettım falan
diye biliyo yani zaten hatta anlatmayınca soruyoo ee bugun nooldu forumda diye

anam şirket bilgisayarınadamı kooyim ya kociş görse yine bi nebze benim tüm msn ark. the_fts die bilio

ben geldim kızlar...gönül isterdiki size güzel haberler vereyim ama sonucu doktor aynen şöyle dedi...kesinlikle gebelik yok!!! :gitme:
yarın doktora gitmeyi düşünüyorum varsa bi problem tedavi olurum ona göre...üzülmücem vazgeçmek yok...Allah verecegi zamanı biliyo.... :Saruboceq:

aferin kız sanaaa :1hug: helal olsun valla gücüne hayran kaldım allahım ödüllendirsin seniii :Saruboceq:

kız ayşe benimkide biliyorda eeee bazende onları çekiştirdiğimiz oluyo yaniiii

evet zaten eşim diyo tahmin edebiliyorum konuştuklarınızı

iki kadın bi araya gelse ya kocasını çekiştirir ya över ya aşna fişnadan

ya çantadan ayakkabıdan bebekten sözeder başka ne konuşcaksınız diyo

evet diyorum 1900 lü sayfalardayız diyorum yuh abartmışsınız diyo :hulya:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

berencimde bari bundan sonra yazdıkalrım çıkmasın diyo galiba sus geldi

ayy bi yandan sizde gözüm teller susmadı.. ay hayır okuyorumya biyandan bi yandanda adamla konuşuyorum gülesim geliyo adam bişiler sölüyo anlamıyorum donup kaılıyorum falan :roflol::roflol:

kızlar yaa..çok yoğundumm.napıyosunz naneşeker gelmedimi yaaa....bu arada beren yaptırıcam kan testi..prolaktin için zaten kontrol var.bu arada onada baktırırm...

evet canım en güzeli bi an önce yaptır kan testini senm :1rolleyes:

gerdek gecesi fantezilerimiz

spremin romantikliği

yastıklar peçetelerr nelerrr nelerrr

heheheh ben pek bu konulara girmedim bereket :roflol:
de aşılamalar tüp bebek bu konuyu hiç kimse bilmiyo çevremden of fisfisfis
ya nasıl sileces geçmişi varmı yolu bunun :çok üzgünüm:

canımm meraktan çatladık..olsun hayırlı zaman değil demekki...ne diycem..değerin kaç???

canım benım hakkında hayırlısı olsun en azından ögrendın beklemekte bır umut oluyo çunku canımcım hep yanındayız ınsallah olucak bızımde bebişlerımız

hayırlısı olsun canım inşallah önemli bi sorunun yoktur....
evet herşeyin vakti zamanı var hayırlsııyla sağlıkla gelsin inşallah Şeniz

anam şirket bilgisayarınadamı kooyim ya kociş görse yine bi nebze benim tüm msn ark. the_fts die bilio

durum vahim yani kaydirigubbakcemile3 forum yönetiminden rica edersen nicki değiştiriyolar

nick dğeiştiren görmüştüm daha önce yaparlar sanırım

aferin kız sanaaa :1hug: helal olsun valla gücüne hayran kaldım allahım ödüllendirsin seniii :Saruboceq:

saol canım benim...:1hug: aminn inşallah Allah hepimizi ödüllendirsin.. :Saruboceq: üzülünce elimize hiçbirşey geçmediğini biliyorum ve insan strese girince hem adeti geciktiriyo hemde psikolojik olarak etkileniyosun her zaman güçlü olmak lazım... yerimseniben

canım üzülmek yok herşey sende tekrar bu ay çalışmalara devam ama bi an önce adet olmadığınn nedenini öğren :1hug:

heheheh ben pek bu konulara girmedim bereket :roflol:
de aşılamalar tüp bebek bu konuyu hiç kimse bilmiyo çevremden of fisfisfis
ya nasıl sileces geçmişi varmı yolu bunun :çok üzgünüm:

silmenin yolu yok

ayy araya bi suru sey girdi.yanlıs okumadıysam ve de bı tarafımla okumadıysam :bi de beni aldattıgını dusundugumu yazmıstım.dıye bısey vardı ordaohaoldumsmile
evet evet biliom
ama ben hala o konuyla dalga geçiom kızı gördüm deeee sempatiksalakcinni
5dk geç gelio mesela ne o ebru bırakmadımı diom gülüo sıpa

canımm meraktan çatladık..olsun hayırlı zaman değil demekki...ne diycem..değerin kaç???

0.02... saol elsoncum zamanı gelince olur inşallah hepimizin... :Saruboceq:

canım benım hakkında hayırlısı olsun en azından ögrendın beklemekte bır umut oluyo çunku canımcım hep yanındayız ınsallah olucak bızımde bebişlerımız

saol canım benim iyiki varsınız... opuyorumnanaktan ewet ne kadar cok beklersek o kadar umutlu oluyoruz bu sefer daha büyük bir hayal kırıklıgına ugruyoruz herşeyin hayırlısı...

inşallah canım yarın gitmeyi düşünüyorum işte varsada sorun tedavi olalım olsun bitsin... her zaman diyorum ya herşeyin hayırlısı Rabbimden..

canım üzülmek yok herşey sende tekrar bu ay çalışmalara devam ama bi an önce adet olmadığınn nedenini öğren :1hug:

yok üzülmüyorum canım vardır bundada bir hayır diyorum...pes etmek yok çalışmalara kaldıgımız yerden devam ama önce doktor şart yerimseniben

nanecim ben de şimdi okudum.hayırlısı olsun canım.inşallah bu ay gelir bebeğin:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…