Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nanecim ben de şimdi okudum.hayırlısı olsun canım.inşallah bu ay gelir bebeğin:Saruboceq:
saol canım ya sizleri çok seviyorum iyiki varsınız be!!! olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
kızlar ben cıkıyorum mesai bitti...kendinize iyi bakın...destekleriniz için çoook teşekkür ederim...hepinizi çok seviyorum öpüldünüz... opuyorumnanaktan
hoşçakalın...
Kızlar bee..bişey sorcam ama gülmeyin..eğer telefonla görüştüğünüz,bilgi alabileceğiniz bi dr.varsa benim değerimi sorabilirmisiniz... bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
senin değer kaçtı elson ya:uhm:
Kızlar bee..bişey sorcam ama gülmeyin..eğer telefonla görüştüğünüz,bilgi alabileceğiniz bi dr.varsa benim değerimi sorabilirmisiniz... bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
..3.2nasıl kesin var dimi....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ya evet..o kesinde..niye yükseldi..daha önce iki kere yaptırdım.0.00 çıktı..bide bu tür sonuçlara bazen olumlu bakıyomuş dr.lar..olabilirde olmayabilirde diye..neteen baktımm..5 ten sonra hamilelik var diye biliyorum ben amaCADIARZU
canım söylemiyolar öyle yaa.söylemezler..bide ben başka şehirdeyimm..sanmıyorum..utanırım..:kedi: hani sizin konuştuğunuz samimi olduğunuz dr varsa diye şey ettim..bilmiyorumkismileıvı tüp merkezini ara deki bir arkadasım önerdi dr erdal budak beyle konuşmak istiyorum de
Baglarlar sor ama oraya gelmeyi düşünüyorum falan de çok ilgileniyorlar
dün beni muane etti komple 5 kuruş almadı
ben geldim kızlar...gönül isterdiki size güzel haberler vereyim ama sonucu doktor aynen şöyle dedi...kesinlikle gebelik yok!!! :gitme:
yarın doktora gitmeyi düşünüyorum varsa bi problem tedavi olurum ona göre...üzülmücem vazgeçmek yok...Allah verecegi zamanı biliyo.... :Saruboceq:
ben kaçtım öptüm hepinizi....
sana sarılaleler aldım çiçek pasajındannnn :)))