• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Kızlar bee..bişey sorcam ama gülmeyin..eğer telefonla görüştüğünüz,bilgi alabileceğiniz bi dr.varsa benim değerimi sorabilirmisiniz... bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

kızlar ben cıkıyorum mesai bitti...kendinize iyi bakın...destekleriniz için çoook teşekkür ederim...hepinizi çok seviyorum öpüldünüz... opuyorumnanaktan
hoşçakalın...

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

naneseker.......................13 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
rufeyde serra..................13 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
ktg.................................15 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
bayankarasu....................17 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
clemantine....................17 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

hatice_48.................... 21 ŞUBAT
deryainci.......................22 ŞUBAT
idilcan..........................23 ŞUBAT
ozebus_41.......................25 ŞUBAT
mız mız....................25 ŞUBAT
suozdek........................26 ŞUBAT
captaninkarisi...............28 ŞUBAT
gokcegokce...................1 MART
serap1991...........................3 MART
Ekarhan.........................5 MART
oba_cigdem...................5MART
aysulay26.......................7 MART
BeReN35......................10 MART
yankiegit......................10 MART
dilemma_.......................12 MART

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--senayburge --butterfly45--??

Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26

kızlar ben cıkıyorum mesai bitti...kendinize iyi bakın...destekleriniz için çoook teşekkür ederim...hepinizi çok seviyorum öpüldünüz... opuyorumnanaktan
hoşçakalın...

güle güle naneli şeker,inşallah hemen 6 yı görürüz.

Kızlar bee..bişey sorcam ama gülmeyin..eğer telefonla görüştüğünüz,bilgi alabileceğiniz bi dr.varsa benim değerimi sorabilirmisiniz... bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

senin değer kaçtı elson ya:uhm:

ıvı tüp merkezini ara deki bir arkadasım önerdi dr erdal budak beyle konuşmak istiyorum de
Baglarlar sor ama oraya gelmeyi düşünüyorum falan de çok ilgileniyorlar
dün beni muane etti komple 5 kuruş almadı

ıvı tüp merkezini ara deki bir arkadasım önerdi dr erdal budak beyle konuşmak istiyorum de
Baglarlar sor ama oraya gelmeyi düşünüyorum falan de çok ilgileniyorlar
dün beni muane etti komple 5 kuruş almadı
canım söylemiyolar öyle yaa.söylemezler..bide ben başka şehirdeyimm..sanmıyorum..utanırım..:kedi: hani sizin konuştuğunuz samimi olduğunuz dr varsa diye şey ettim..bilmiyorumkismile

ben geldim kızlar...gönül isterdiki size güzel haberler vereyim ama sonucu doktor aynen şöyle dedi...kesinlikle gebelik yok!!! :gitme:
yarın doktora gitmeyi düşünüyorum varsa bi problem tedavi olurum ona göre...üzülmücem vazgeçmek yok...Allah verecegi zamanı biliyo.... :Saruboceq:

canım hayırlısı olsun en azından öğrendin kafan rahatladı..en güzeli bence de doktora görünmek işallah herşey yolundadır :1hug:

mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir

Back
X