Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

amin amin canım inşallah...yerimseniben

günaydın canım hoşgeldin... seni seniii nickinimi değişirdin kısss:)) tabi goggle the_fts yazınca bir sürü şey cıkıyo kaydirigubbakcemile3

heheheh napim anacımmm kaydirigubbakcemile3

günaydın fıstık :)

aa sen fatoşmusun merhaba bende ayşe vereliniortak nays tu miççu diyorum kaydirigubbakcemile3 (bakınız recep ivedik)

hehehe kaydirigubbakcemile3 merhaba canımcımmmm

ay ben hiç nickine dikkat bile etmedim avatara baktım dedim e fatoş buuuu

:roflol: o kadar benimsemiş bak birbirimizi

günaydın fatoşhihoyyyt
Günaydın canımcımmmm sırnaşık şey

yaa bir de ben sorayim ben de henüz hiç bir belirti yok adetime 8 gün var kızlar hamile olamam dimi( yani benim yumurtlama zamanı göğüslerim hassaslaşırdı şu an hiç birşey yok kasığımda ağrı da yok çok ümitsizim her ay adet belirtilerim olurdu ama bu ay yokkk sıfırr :gitme:

kız ne dedım ben sana daha erken demedım mı heeeee gelıyorum sımdı yanına bak hem nerdesın sen gel beklıyorum

kız ne dedım ben sana daha erken demedım mı heeeee gelıyorum sımdı yanına bak hem nerdesın sen gel beklıyorum

yaa dedin ama işte ne bileyim hala tek bir ağrı sancı hiç birşey yokkk :gitme: tamam geliyorumm olumunekankayizsmile

günaydınnnnn kızlarrrrrrrrr

Şeniz Şeniz Şeniz

Bakkkkk Kafanı gözünü yararım heee klava: (( kaydirigubbakcemile3 ))
Ya daha çok var takılma belirti arama
hem sen bana demiyormuydun belirti aramak yok diyeeeee kötükedihüso

günaydınnnnn kızlarrrrrrrrr

günaydın canım hoşgeldin... :1hug:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

suuuu klava: daha adetine 8 gün var şimdiden böyle düşüncelere kapılırsan ohoo... kızıcam şimdi hee... lmaz: bu kadar umutsuz olma canım benim hayırlısıyla hamiş olursun sende inşallah...

Şeniz Şeniz Şeniz

Bakkkkk Kafanı gözünü yararım heee klava: (( kaydirigubbakcemile3 ))
Ya daha çok var takılma belirti arama
hem sen bana demiyormuydun belirti aramak yok diyeeeee kötükedihüso

a.s.a.s.
kızz belirti aradığımdan değil her ay göğüsler hassaslaşırdı kasıklarım ağrımaya başlardı ama yok işte( ondan merak ettim bunlar olmadan da hamile olunur mu diye çünkü herkesin ilk belirtisi göğüslerdeki hassasiyet acıma falan (

hoşbulduk canımcım :1hug:

kız umutsuz değilim de işte insan ister istemez birşeyler arıyor:)) neyse bekleyip görücez hayırlısı olsun:) a.s.

harbiden bende yeni farkettim bak gözlerim yaşardı :gitme: opuyorumnanaktan

günaydın canımmmopuyorumnanaktan

bebiş iyiymiş çoook sevindim canımmmm işallah hep böyle güzel geçer hamileliğinn :ecrin_bebek: maşallah nazar değmesin

günaydın sağol canım maşallah tabi :)

bence belirtilere o kadar takma benımde her adetten önce göğüslerim sızlardı büyürdü
ama hamile kaldıgım zaman buyumedı hamılleık belirtisi olrk da göğüs büyümesi derler bak ama olmadı
belirtiler birbirini tutmazkı metabolizması farklı herkesin :)
son adet oldugumda hersey kokuyodu burnuma sankı hamileymısım gibi kokuyodu
annem hamılemsısın fln diyodu adet olmuştum bilemezsın kafana takma boşvermeye çalış :)
daha da adetine var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…