hoşbulduk canımcım :1hug:
kız umutsuz değilim de işte insan ister istemez birşeyler arıyor:)) neyse bekleyip görücez hayırlısı olsun:) a.s.
a.s.a.s.
kızz belirti aradığımdan değil her ay göğüsler hassaslaşırdı kasıklarım ağrımaya başlardı ama yok işte( ondan merak ettim bunlar olmadan da hamile olunur mu diye çünkü herkesin ilk belirtisi göğüslerdeki hassasiyet acıma falan (
yönetimden reca ediyosun şaapiolar :) diye biliyorum
günaydın sağol canım maşallah tabi :)
bence belirtilere o kadar takma benımde her adetten önce göğüslerim sızlardı büyürdü
ama hamile kaldıgım zaman buyumedı hamılleık belirtisi olrk da göğüs büyümesi derler bak ama olmadı
belirtiler birbirini tutmazkı metabolizması farklı herkesin :)
son adet oldugumda hersey kokuyodu burnuma sankı hamileymısım gibi kokuyodu
annem hamılemsısın fln diyodu adet olmuştum bilemezsın kafana takma boşvermeye çalış :)
daha da adetine var
suuuuuuuuuuuuuuuuuuu nerdesın sennnnnnnn
yönetimden reca ediyosun şaapiolar :) diye biliyorum
ama dün fatoş baya bi çabuk değiştirdi.admin araya girse bu mail yazacak o o kadar kişi arasından okuyacak da bilmem daha kolay bi yolu var gibi sanki.ya da yönetim kadınların sabırsız olduğunu bildiği için hızlı davranıyoaklinialirimsmile
belirti aramak yooookkk!!!! yasak belirti melirti aramak...lmaz: göğüslerde hassasiyet herkesde olucak diye bi kaide yok canım benim bazılarında hiçbir belirti olmuyormuş...
kendini dinlemiyorsun tamammıııı olumunekankayizsmile
ya belki belirtisiz olucan sennnnnklava:
bi listeyi koyamadımmmm
ben bugün yokum çok işim var ohaoldumsmile
canım online yönetici buldum ona yazdım oda sağolsun hemen ilgilendi
GÜnaydınnnnnn gençlik :lepi:
günaydın beren.gençlik hızlı başladı bugün.baya kalabalığız.bayanssulusmile
beren hoşgeldin canımmopuyorumnanaktan
ya ben de bulabilir miyim acaba?dün eşimle konuşurken konu burdan açıldı da nickin ne dedi ipek dedim.herhalde sadece ipek değildir bi sürü ipek var dedi.yalan söylemedim ipek26 dedim.şimdi google dan baktım çıkıo bişeyler:sinifsinif:
fatoşun admininden yardım isteyelim bu topiğe abone olan herkesin nickini değiştirsin eyvahedigeldismile
ay aile faciası çıkacak yoksa ohaoldumsmile
bu erkeklerde ne meraklı ya
sanane alla allalmaz:
ben senin arkadaşlarınla neler konuştuğunu soruyomuyum :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?