ben pek inanmıyorum milletin ne dediğine neşeli hayatı çok beğendik dediler izledim hiç komik değil yani çok güzel hareketler daha güzel
7 kocalı hürmüzü beğenmediler ben izledim bayıldım
ama yahşi batınında hakkını yememk lazım çok güzeldi diğer filmlerine göreee
bu eleştirmenler de hep entel dantel takılmak zorunda mı,hep halkın beğendiğini itelemek zorunda mı ya.Bak galasından çıkanlar Yahşi Batı daha güzel,bu film beklenen gibi değil diyolar daa.
ben pek inanmıyorum milletin ne dediğine neşeli hayatı çok beğendik dediler izledim hiç komik değil yani çok güzel hareketler daha güzel
7 kocalı hürmüzü beğenmediler ben izledim bayıldım
ama yahşi batınında hakkını yememk lazım çok güzeldi diğer filmlerine göreee
7 kocalı hürmüz :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
yahşi batın :lepi: :lepi: :lepi:
ivedik :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2:
doğrusun canım ben recep ivediki hiç sevemedim mesela ama komik işte gülüyoz sağolsun
cem yılmazda espri biraz küfür mahiyetinde ama ben daha çok sevdim kendisini gösterilerinide izlemiştim gül gül öldürüyo milleti
sarılalecimmmmm valla ivedik e herkez öyle diyo ama herkes de izliyo valla neden acaba
ben kendime bile soruyorum bunu adam resmen abartılı ayı yani filmdeCADIARZU
Cem Yılmaz gerçek zeki,pratik zekalı adam,kolay mı Boğaziçini bitirmek.
kız sen izledinmi hürmüzü
yaa ben bayıldım giydikleri kıyafetlere
gitti gidiyorda satılıyomuş ama bulamadım yaaa alıp giycen kocanın yanında kaydirigubbakcemile3
gökten sapır sapır bebiş yağacak....
sarılalecimmmmm valla ivedik e herkez öyle diyo ama herkes de izliyo valla neden acaba
ben kendime bile soruyorum bunu adam resmen abartılı ayı yani filmdeCADIARZU
bu eleştirmenler de hep entel dantel takılmak zorunda mı,hep halkın beğendiğini itelemek zorunda mı ya.Bak galasından çıkanlar Yahşi Batı daha güzel,bu film beklenen gibi değil diyolar daa.
hakkaten ha cem yılmazın yahşi batısı çok beter küfürle pis sözlerle doluydu
eleştirmenler pek beğenmemiş.Yahşi Batı'yı tercih ederiz diyorlar. İvedik 1 den iyi 2 den kötü diyolar haberiniz olsun efemmm
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 evet ya tam ayı yani :)))
yahşi batı hem iğrençti hem de dediğin gibi bi küfür bi küfür sorma..ama bu öyle değil çok komikti ya :))
iyi seyirler canım ayrıca rica ederim zemuszemus
kocalarımız bu ayıya bayılıyo ama:icecream:
valla canım haklısın ama işte herkesin mizah anlayışı farklı:)) yahşi batı da çok sıkıldım ve hiç gülmedim bile öylece izledim yani bitsin diye :) ama recep ivedik zaten bi tipleme ne bekliyorlarki yani maksat 1-2 saat gülmek kafa dağıtmak :) ve öyle de oldu..tabi bu benim fikrim..ayrıca beğenmedikleri film rekor kırdı,bu sefer de kıracağına eminim
:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
kuzummmm sen izledinmiiii eyvahedigeldismile
bak ilk defa biişiyde uyuşamadık kaydirigubbakcemile3
:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
evet hiç sevmedim yahşi batıyı. abartıldığı kadar deilmiş hatta arog ona bin basar
kuzummmm sen izledinmiiii eyvahedigeldismile
bak ilk defa biişiyde uyuşamadık kaydirigubbakcemile3
fragmanını izledim zaten
ulen dedim niye 13+ ki
adamın kaderi yani dedim
cem yılmazın yahşi batıya gittik amanın ne küfr nbe küfür ama 7+
tamam canım çok saol müjdeyi veriyim
çocuklar bayılıyo o ayıya :roflol:
doğrusun canım ben recep ivediki hiç sevemedim mesela ama komik işte gülüyoz sağolsun
cem yılmazda espri biraz küfür mahiyetinde ama ben daha çok sevdim kendisini gösterilerinide izlemiştim gül gül öldürüyo milleti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?