Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

Ben Cem Yılmaz'ın en çok Hokkabaz'ını beğendim.Halbuki en az gişeyi o filmde yapmış.Bu filme gitmedim henüz.:hulya:

bu eleştirmenler de hep entel dantel takılmak zorunda mı,hep halkın beğendiğini itelemek zorunda mı ya.Bak galasından çıkanlar Yahşi Batı daha güzel,bu film beklenen gibi değil diyolar daa.

doğrusun canım ben recep ivediki hiç sevemedim mesela ama komik işte gülüyoz sağolsun
cem yılmazda espri biraz küfür mahiyetinde ama ben daha çok sevdim kendisini gösterilerinide izlemiştim gül gül öldürüyo milleti

7 kocalı hürmüz :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:

yahşi batın :lepi: :lepi: :lepi:

ivedik :1no2: :1no2: :1no2: :1no2: :1no2:

sarılalecimmmmm valla ivedik e herkez öyle diyo ama herkes de izliyo valla neden acaba
ben kendime bile soruyorum bunu adam resmen abartılı ayı yani filmdeCADIARZU

Cem Yılmaz gerçek zeki,pratik zekalı adam,kolay mı Boğaziçini bitirmek.

sarılalecimmmmm valla ivedik e herkez öyle diyo ama herkes de izliyo valla neden acaba
ben kendime bile soruyorum bunu adam resmen abartılı ayı yani filmdeCADIARZU

BEN İZLEMEM. 2. FİLME EŞİM ZORLA GÖTÜRDÜ UYUDUM BENDE
ığğğğğğ tiplemem hoş dil bence

kız sen izledinmi hürmüzü
yaa ben bayıldım giydikleri kıyafetlere
gitti gidiyorda satılıyomuş ama bulamadım yaaa alıp giycen kocanın yanında kaydirigubbakcemile3

bu eleştirmenler de hep entel dantel takılmak zorunda mı,hep halkın beğendiğini itelemek zorunda mı ya.Bak galasından çıkanlar Yahşi Batı daha güzel,bu film beklenen gibi değil diyolar daa.

haklısın ama işte herkesin mizah anlayışı farklı:)) yahşi batı da çok sıkıldım ve hiç gülmedim bile öylece izledim yani bitsin diye :) ama recep ivedik zaten bi tipleme ne bekliyorlarki yani maksat 1-2 saat gülmek kafa dağıtmak :) ve öyle de oldu..tabi bu benim fikrim..ayrıca beğenmedikleri film rekor kırdı,bu sefer de kıracağına eminim

Son düzenleme:
hakkaten ha cem yılmazın yahşi batısı çok beter küfürle pis sözlerle doluydu

iğrençti ya çok utandım oğlumun kulaklarını tıkayasım geldi yani ki zaten küfürden başka kimse bişiye gülmedi kötü bi filmdi hiç beğenmedim.. arog güzeldi ama

eleştirmenler pek beğenmemiş.Yahşi Batı'yı tercih ederiz diyorlar. İvedik 1 den iyi 2 den kötü diyolar haberiniz olsun efemmm

oğlum çok istiyo . yoksa o danayı izlerken içim gıcıklanıyo benim

evet hiç sevmedim yahşi batıyı. abartıldığı kadar deilmiş hatta arog ona bin basar

kuzummmm sen izledinmiiii eyvahedigeldismile

bak ilk defa biişiyde uyuşamadık kaydirigubbakcemile3

evet hiç sevmedim yahşi batıyı. abartıldığı kadar deilmiş hatta arog ona bin basar

evet canım bence de arog süperdi ama yahşi batı berbattı..

kuzummmm sen izledinmiiii eyvahedigeldismile

bak ilk defa biişiyde uyuşamadık kaydirigubbakcemile3

evet izledim serisi kaça kadar giderse izlemeye devam edicem çok seviyorum :roflol:

evet uyuşamadık senin yüzünden :dilcikar:

ya evet ben cem yılmazı çok severim yahşi batıya kötü dediler ama sırf o mimikleri fln
izlemek için gittim diyebilirim yani çok zeki bi adam yahşi batıyı yaptıysa bi bildiği
vardır diye düşünüyorum
arog güzeldi ben küfürü değilde imaları daha çok seviyorum :)

evet ya dvd leri var belkı 10 kere izledim çok komik yaaa kaydirigubbakcemile3

dün arkadaşlımda diyodu recep ivedike gitik öldük gülmekten diye mesela ordan bişeyi
anlattı kız diyomuş ki işte kızın içine üçharfli girmiş
recep ivedikte diyomuş 3 harflimi o ne be kız: ya adını söyleyemem 3 harfli işte bak
örnek veriym ortadaki harfi i diyormuş
recep ivedikte diyomuş ki : valla ortadaki harfi i olan girebilen 3 harfli tek bişey geliyo aklıma kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…