AY NAPICAM BEN YAAA..dr.hastaları dolmuş...devlete gitsem yarına verir sonuçöları..bu saattten sonra..ay napıcam ben yaaa..bi akıl verin...
ah ben buraların yabancısıyım..ne nerde bi bilsem...o şey adama gitsemmi..hani bana olmusuz konuşan..ilk prolaktin yüksek çıktığında.ona gitmem demiştim ama...bide ilçedeyim...
merhaba kızlar nasılsınız uzun zamandır giremiyordum rahtasızlıgımdan dolayı ama hep aklım buradaydı,inş. bu süreçte yeni hamişlerimiz olmuştur...
hoşgeldin canımmmm
merhaba kızlar nasılsınız uzun zamandır giremiyordum rahtasızlıgımdan dolayı ama hep aklım buradaydı,inş. bu süreçte yeni hamişlerimiz olmuştur...
ayşe özel msj attım sana
hiç ümitsizim deme. ben son güne kadar anlamadım bile... adet öncesi gibi belirtiler. zaten hissetmenin mümkünati yok, kese daha... hele bir günün gelsin. böyle yaparsanız regl gecikirde.. tutacağı varsa tutmazda, moral çok önemli. dr.da bana aynı şeyi söyledi.
daima pozitif olucaz hamilelik süresince dedi...
kızz adet öncesi belirtiler de ben de adet öncesi belirti de yok sıfır yani :)) kafamı takmıyorum da işte merak ediyorum neden herzamanki gibi olmadı diye ondan..belki 1-2 gün kala birşeyler olur bakalım :))
hımmmm kalsın ozaman
zaten recep ivedik'e ve kutsal damacanaya gidemedik 13+ vardı
ay sendede böyle olur belki...herkes bişii sölüyo baksana :)))) dua ediyorum sizin için, az kaldııı sıkın dişinizi , çalıuşınnn:teytey::teytey:
hoşbulduk canımbenm teşekkür ederim nasılsınn?a.s.
kız recep ivedikte 7+ yazıyordu ayrıca öyle çok küfür yok yani:)
kızlar kaçırdığım bişey yok demibayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?