13+ yapmalarının vardır bir amacı zaten
ama hani 12 ya ne bilim 1yaştan bişi olmaz diye düşündük:roflol:
ilk gittiğimizde bilmiyoduk bilet vermediler
çok istediği için başka bi sinemaya gittik ordada vermediler
13 yaşında dedik, ki 15falan gösteriyo oğlum ama kimlik şart dediler kaldı
güzel bişi tabi bazı yerler hiç sormuyomuş izleyen varmış sınıfında
:)) ay hakkaten ya sanki 1 yaş küçük diye nolcaksa hayret :1closedeyes:
valla ben ankara'da hiç görmedim kimlik soran falan ondan şaşırdım :) recep ivedik başlamadan önce 7+ yazıyor işallah ona da kimlik sormazlar kafalarına göre :mymeka:
ya bazen bi dvd takıyoz evde iki saat sonra peşine bi daha bayılıyom valla Allahtan tenefüs yapıyoz arada bizimkine film diyim yeterki abartıyo bazen
ama ben ona gitmek istemiyom şahsen kurt adam felan o ne yav
ivedik e gidelim diyom bende şuan ona canlı canlıııkaydirigubbakcemile3
çakall yaa :roflol:
hım ona gittiniz sandım tamam canım :)) o zaman ben senden önce gidersem söylerim kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol: napim kız fikir olsun diye :))
sormaları lazım aslında çocukların iyiliği için. ama bazı ş.....ler ticaret uğruna çocukların psikolojilerini düşünmüyolar ne yazıkki
he aksini düşünmedim zira :roflol::roflol:
Kızlar midem çok bulanıyo :sinifsinif: valla psikolojik değil yaaa, midem dolu olsa çoktan çıkarmıştım ama sabahtan beri hiçbişey yemedim, midem de boş :sinifsinif: öğle tatilinde canım dürüm istedi biyere gittik arkadaşla dürüm yemeye, onu da yiyemedim, öylece bıraktım geldim :sinifsinif: noluyo bana yaaa bilmiyorumkismile
Kızlar midem çok bulanıyo :sinifsinif: valla psikolojik değil yaaa, midem dolu olsa çoktan çıkarmıştım ama sabahtan beri hiçbişey yemedim, midem de boş :sinifsinif: öğle tatilinde canım dürüm istedi biyere gittik arkadaşla dürüm yemeye, onu da yiyemedim, öylece bıraktım geldim :sinifsinif: noluyo bana yaaa bilmiyorumkismile
merhaba arkadaşlar,bu sayfaya ilk kez yazıyorum. benm de aklıma takılan sorular oluyor,szlerden yardım almk istiyorum
hım ona gittiniz sandım tamam canım :)) o zaman ben senden önce gidersem söylerim kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol: napim kız fikir olsun diye :))
ii diyon tabi biz bak senden ivedik hakkında bilgi aldık olurda bizimki beni götürürsekaydirigubbakcemile ben de sana söylerim ok.
çok saolun arkadaşlar bunları duymak bile rahatlattı beni
adetim kasım aralıktan beri bazen 28 ,30,31 çekiyor
bu ay adet olmadım hamile olmak istiyorum
ama midem bulanmıyo,göğsüm ağrımıyo
karnım şiş
bugün 33. gün
evde test yaptım negatifti
sizce ne oldum ben
çok saolun arkadaşlar bunları duymak bile rahatlattı beni
adetim kasım aralıktan beri bazen 28 ,30,31 çekiyor
bu ay adet olmadım hamile olmak istiyorum
ama midem bulanmıyo,göğsüm ağrımıyo
karnım şiş
bugün 33. gün
evde test yaptım negatifti
sizce ne oldum ben
söyle derdini canım,derdini söylemeyen derman bulamaz.bildiğimiz kadar yardım ederiz.her konunun uzmanı var aramızda evel Allahkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?