çok saolun arkadaşlar bunları duymak bile rahatlattı beni
adetim kasım aralıktan beri bazen 28 ,30,31 çekiyor
bu ay adet olmadım hamile olmak istiyorum
ama midem bulanmıyo,göğsüm ağrımıyo
karnım şiş
bugün 33. gün
evde test yaptım negatifti
sizce ne oldum ben
evde yapılan test nezamandan itibaren güvenilir sonuç verebilir?
çok saolun arkadaşlar bunları duymak bile rahatlattı beni
adetim kasım aralıktan beri bazen 28 ,30,31 çekiyor
bu ay adet olmadım hamile olmak istiyorum
ama midem bulanmıyo,göğsüm ağrımıyo
karnım şiş
bugün 33. gün
evde test yaptım negatifti
sizce ne oldum ben
canım öncelikle hoşgeldin
bu durumda en kesin çözüm bence kan testi yaptırman tabiki eğer ondada bişe çıkmazsa tabiki dr gitmelisin
harbiden seçmece gibi sanki burası kaydirigubbakcemile3
karasu hoşgeldin canım ya kafam karıştı senin durumuna benim ya bişe söylemeyede korkuyom yanlış bişe derim diye inanki.ne yapmayı düşünüyorsun acaba kan testimi yaptırsan gene
hoşgeldin canım
belli olmuyorki vücudunun salgıladığı betahcg hızına bağlı bu
kimisinde geç döllenme olduysa adet gecikmesinden 1hafta sonra çıkabiliyo
kimisinin adete 3gün kala
kimindede 1hafta geçmesine rağmen idrarda çıkmayıp direk kanda çıkıyo
sürekli onu düşündüysen psikolojik olarak gecikmiş olabilir veya geç döllenme olmuş olabilir canım o yüzden çıkmamıştır..1-2 gün daha bekle eğer gelmezse testi yinelersin..ama kan testi yaptırırsan kesin sonucu alırsın..işallah bebeğin seninledir canım :1hug:
Canım benim de kafam çok karıştı ama doktor yumurtam kistleşmiş dediği için kiste yoruyorum aslında geçikmeyi, bu ufak tefek belirtiler falan olmasa hiç hamileliği düşünmicektim ama bunlar kafamı karıştırıyo işte biraz, bugün yarın da adetimi bekleyip yine gelmezse cumartesi test yapmayı düşünüyorum bakalım, hayırlısı, o gün testte ne çıkarsa çıksın doktora gidicem ama, çünkü 1 hafta gecikmiş oluyo, başka bi sorun var demektir eğer gebelik yoksa eyvahedigeldismile inş. yoktur bişey :Saruboceq:
Seninle aynı durumdayız canım, benim de 33. günüm ama tast yapmaya korkuyorum, ben beklicem bikaç gün daha boshayallersmile senin için hayırlısı olsun, Allah gönlüne göre verir inş. :teselli:
kan testi yaptırıcaksın dimi cumartesi gününe kadar gelmezse
inş yoktur canım kurma kafanda bişeler ama git yani doktora teste bişe çıkmazsa yine:1hug:
öyle valla her halttan anlaşılıyo maşallah ne hormon kalıyo,ne yumurtlama...ee bi de sanatsal yönümüz varmış beyaz perde de sorular alabiliriz ilgilerin dikkatinekaydirigubbakcemile3
Evet canım, cumartesi evde yaptığım testte çıksa da çıkmasa da randevumu alıp bi de kan testi yaptırıcam yerimseniben çok takmıyorum kafama aslında ama şu an midem cidden çok kötü ve tansiyonum da yerlerde resmen :sinifsinif:
bi siyaset kaldı :roflol:
ondanda anlarız az çok salakmıyız dimi ama :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?