Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
asrewya sen 14haftalıksın
ilk 3ay kullanıılıyo bu ilaç
ama arkdşımın ve kardeşiminde bu tarz lekeleri oluyodu
proginex kullandılar 5.aya kadar sanırım dozlarını kendileri ayarlıyodu hemde
sor başka bir dr.a mutlaka

anladım :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

valla bende eşime dedim oda sen doktordan iyi mi bilceksin dedi baana araştırcam canım,yaa ewet dedigin gibi bugün alayım ben yaa ...saol canım

valla bende eşime dedim oda sen doktordan iyi mi bilceksin dedi baana araştırcam canım,yaa ewet dedigin gibi bugün alayım ben yaa ...saol canım

bence sen ctsine kadar devam ederse mersin'e falan git orda özel hastaneler vardır onlara görün derim.

asrewya canım geçmiş olsun...Allah'ım korur meleğini canım benimm:Saruboceq:

berenim ya banada vermedi doktor geçende gelen kahveringi akıntı o yüzdenmiydi acaba
bn zaten son defa gitcem odoktora sonra başkasına başlıycam ama
bana folik parol bide miden bulanırsa iç dedi bi hap daha verdi
ben sadece folik asiti alıyom
acaba vermesede alsammı bende
akşama kadar ayakta sayılırız yani bizde nette baktım da şimdi hormanlar için veriyolarmış onu

canım sen ara dr.unu
de ki progestan veya proginex kullansam bi zararı olurmu
yalnış yönlendirmek istemiyorum ama iyi biliyorum bu konuyu
sor sen mutlaka

evet çünkü pek çok ülke tanımıyor Kktc yi...ve sağlık sektörü berbat oyuzden dogumu kesinlikle orda yapmayı düşünmyorum ben..bilyor musunz oranın hastanelerinde türkiyenin eski malzemeleri kullanılıyor yani bu derece kötü düşünün..

hımm anladım canım o zaman o dediğin ilaca bakayım ben..

bence sen ctsine kadar devam ederse mersin'e falan git orda özel hastaneler vardır onlara görün derim.

ben şuan Elazığda yım canım zaten,haftasonu inş. seyahate bi engel görmezse doktor osmaniye ye gidicez inş. ordaki doktora danışırım artık her seyi...

asrewyacım kanaman mı var ben progestan kullanıyorum 10 haftalıkım ben

doktor bana 12. haftadan sonra bu ilacı bırakman lazım o zaman başka bişey düşünücez

ama tehliken geçmek üzere bişeyin kalmamış dedi

keşke en başından kullansaydın şimdi bunu yaşamazdın

eşine baksa sen çok biliyo o sanki doktorlar bazı şeyleri gözden kaçırabilir

biz tabii ki sorup öğrenmeliyiz

canım sen ara dr.unu
de ki progestan veya proginex kullansam bi zararı olurmu
yalnış yönlendirmek istemiyorum ama iyi biliyorum bu konuyu
sor sen mutlaka

tamam canım numarası eşimde biraz sonra gelince arayayım ozaman,çok saol yardımların için canım Allah razı olsun...

evet canım çünkü progesteron hormonu eksikliği düşüğe sebep oluyor o yüzden progestan veya proginex veriyor dr.lar senin sürmedi 1kez geldi kesildi yerleşme
kanaması olabilir seninki bu ilaçla düşüğü engelliyorlar sen bilirsin ama ben olsam alır içerdim

Türkiyeden başka hala k.k.tc. yi tanıyan ülke yok dünyada
ş....ler çünkü. neyse politikayı bırakalım sen dediğimi yap
yada başka dr. ara ona sor devam etmesi iyi deil yani anladın dimi

biliyorum canım.inşaat sektörü bile tam yok.hala 74 harekatından kalma evler var galiba değil mi?bence canım elbette bişey yoktur inşallah ama 2 li testlerini falan da mersin de yaptır.hem eşinle gezersiniz senin 2 li zamanı havalar ısınmış olur burda.

canım p.tesi akşam biraz kahverengi akıntı geldi,işte ogünden beri az az geliyor hala kahverengi olarak,yaa ben bilmiyordum ki hiç,benm ilk kanama olarak 12.haftada oldu oda birgün sürdü,serum taktılar bitmişti,şimdi de 14.haftada oldu işte bu da kahverengi olarak geldi, hiç deme sanki doktorlar yanılamaz sen doktordan daha mı iyi bilceksin diyor bir de gıcık sey bana...çok haklısın canım,biraz sonra arayacagım doktoru berenin dediği ilacı alayım mı diye sorcam...

ben şuan Elazığda yım canım zaten,haftasonu inş. seyahate bi engel görmezse doktor osmaniye ye gidicez inş. ordaki doktora danışırım artık her seyi...

aaa öyle mi?? sen aslen Türk müsün?Kıbrıs Türk'ü müsün?Orda da gidebilirsin aslında.

canım kocana bakma hiç ipleri verme eline ya tamam kocişin tamam seviyosun
ama erkekler her zaman biraz umursamaz ve odundur kadınlar her konuya daha hassas
ve o bebeği sen taşıyosun mesela doktorunun numarası neden onda sende yaz koy cantana
Allah korusun o yokken başına bişey gelse eşinimi beklıyceksın
eline al ipleri feminist değilim ama erkeği bile kadını yönlendirir her konuda sen susma
lütfen bugün bu yarın başka bişey olur..Allah korusun o kanama boşuna olmuyo
pembe akıntım geldi dedimde dün doktor nasıl korktu niye gelmıyosun falan dedi
bence gereksızdı ama önemliymiş
bu arada eşinel ilişkiye girdiysenizde olmuş olabilir
kendien dikkat et yuvayı da adamı adam yapanda dişi kuş unutma opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…