Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

doktor son 2 haftadr yasak koyduguna göre bak bişey varmış
normalde ilk 12 hafta yasak sonra serbest olur...demekki doktor bi tehlike görmüş

erkeklerin çoğu umursamaz haklısın aç kalırlar giyicek bişey bile bulamazlar benimki sabah kalkmış çorap
bulamıyo ya 1,5 yıllık evliyiz 1,5 yıldır çoraplar aynı çekmecede bulamıyo adam
öylee garip bi varlıklar...onlarsızda olmuyo ama kadın işte çekip çevirmeli erkeki
yoksa zamanla daha vahim duruma gelebilirler :CüvCüv:

merhaba kızlar ben gldimm teyzeleri bugun 5 hafta 1 günlük oldu bebişimm canım benimm:))

merhaba hoşgeldin canım maşallah sübhanallah daha çok büyüycek annesi :) inşallah
doğduğu yürüdüğü günleri de görüceksin inşallah :) sen naıslsın ağrın sızın varmı
bulantın fln :)

hoşgeldin canım benm...ayy maaşallah yaa yerim ben onu..Allah bagşlasın inş. canım...nasıl gidiyo hamilelik?

yaa canım bende hiç bişey yok mide bulantısı falan sadece gögüslerim şiş biraz acaba diyorum normal olmayan bişey mi varr Allah korusunnn :Saruboceq:

kızlar bana müsaade hepinizi kocaman öpüyorum her sey için çok teşekkür ederim kendinize çoook iyi bakın Aeo...opuyorumnanaktan

merhaba hoşgeldin canım maşallah sübhanallah daha çok büyüycek annesi :) inşallah
doğduğu yürüdüğü günleri de görüceksin inşallah :) sen naıslsın ağrın sızın varmı
bulantın fln :)[/QUOTE]

ayy canım inş agzından bal damlıyoo çok şükür bişeyim yok işlerim yogun bu ara. ayşe tatlım yaa benim ne zaman başlıyacak mide bulantılarım yani bulanırsa derim bebişim iyi ne bilim bu bi belirtiyaaa

ben inanmıyorum buna ayşe
kanama her türlü tehlikelidir her türlüsü
eskiden şöleymiş böleymiş diyipte bence kimse
buzamanda rahat davranamaz çünkü eskilerin dönemi deil
onların zamanında cep tel. bilg. mı varmışki zararlı bebeğe
artık herşey elektronik
her yediğimiz hormonlu veya fastfood seviyoruz
ya nefes alamıyoruz karbondioksitten
şehir hayatı ve teknoloji yüzünden hep bunlar

canım kanaman ağrın sızın yoksa 6-7. haftayı bekle 7 haftadan daha geç gitme
7. haftada fln gidersen hem keseyi hem kalp atışını görürsün
tabii folik asite fln başlaman da lazım ama 7. haftada pekde geç kalmış sayılmazsın
bence :) bu arada ilişki durumuna dikkat

Mesleğime bakınnnnnnnnnnnnnnnnnn :)))))))))))))))))

:roflol::roflol::roflol::roflol:

haklısın canım bende nette okdukça gözüm dönüyo şuan internette takılıp pc başında durmamız bile sorun

yaa canım bende hiç bişey yok mide bulantısı falan sadece gögüslerim şiş biraz acaba diyorum normal olmayan bişey mi varr Allah korusunnn :Saruboceq:

gaz canım o gaz kaydirigubbakcemile3

7. haftadan itibaren başlar dünyayı karartmaya merak etme kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ya tabii ki annem köyde büyümüş temiz havayla hormonsuz sebzelerle
ama burda daha gecen yıl doğum yapan yengem de aynıydı yani
doktor yüzü görmeden folik aist kullanmadan oldu da bitti onlar kafaya takmıyolar ki
biz erşey yolunda olsn istiyoruz bide bilinçli dğeiller bebek doğum konususnda fln
bilgileri yok cahil cesareti yani

ayşem ilişki kesdik biz eşimle ne bilim ikimizde rahat edemedik şu keseyi bide kalp atışlarını duyalımda inş hayırlısı ileee. tatlım peki bulantı ne zaman başlarr

Kızlar ben geldim.dr.a gitmedim malesef..yarın sabahtan gidebilirsem gidicem.yoksa cumrtesiye kalacak..başka alternatifim yok malesef..:sm_confused:

beren tatlım resim koydum demişsin ama nasıl bakılıyo ben bilmiyorm da

canımm o gün kaldırdım resimleri
bbaşka bir gün koyarım gene olurmu

bak aynen öyle yazdım az önce zaten kaydirigubbakcemile5

bekle canım doğunca nasılsa gitmek zorunda kalacaksın kaydirigubbakcemile3
hayatım sen bilirsin ben fikrimi söyledim sadece
allaha emanet bebeğin :1hug:

allaha emanet bebeğin :1hug:[/QUOTE]

ya canım yaaa dogdugu zamanı da görürüm tatlım bu arada inş seninde en kısa zamanda gelir bebişin canımcımmm.

allaha emanet bebeğin :1hug:

ya canım yaaa dogdugu zamanı da görürüm tatlım bu arada inş seninde en kısa zamanda gelir bebişin canımcımmm.[/QUOTE]

:Saruboceq::Saruboceq:

şenay canım sen gitmedin mi zaten doktora tatlım bu arada senin başladımı mide bulantılarınn kesiye falan gördünüzmüü

canım ben evimin orda kızılay tıp merkezi var oraya gittim bu hafta kontrole gel dedi keseyi görürüz dedi
ben daha ona gitmiycem özel muayehaneye gitmak istiyom en azından akşamlarıda gidebilirim hem böyle yerlerde ilgi olmuyo kadın bana bişe demedi zaten hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…