evet canım çok haklısın adamn çok umursamaz yahu sinir ediyor beni,bense her seyi en ayrıntısına kadar düşünür kafa yorarım ...yaa doktorun nosu vardı bende ama doktor degiştirince almadım yeni doktorun nosunu..yok canım 2haftadır girmiyoruz,yasak koydu doktor...çok haklsn canım her sey kadında bitiyor,biz olmasak zaten onların arkaların kim toparlar:) önerilerine kulak vercem canım benm her sey için çok saol...Şeniz
merhaba kızlar ben gldimm teyzeleri bugun 5 hafta 1 günlük oldu bebişimm canım benimm:))
hoşgeldin canım benm...ayy maaşallah yaa yerim ben onu..Allah bagşlasın inş. canım...nasıl gidiyo hamilelik?
canım biz sadece evhamlanıyoruz kanama olunca düşer diye
annem diyoki ben sana hamileydim doğurana kadr hep kanamam lekelenmem
oldu doktora fln gitmedim progestan folik asit kullanmadım ağrımda oluyodu kanamamda
midemde bulanıyodu ama sadece doğuma gittim diyo :)
maşallah hepinizde sağlıklısınız ve sağlıklı doğdunuz diyo :)
biz evham yapıyoruz
berenim kızacaksın ama ben hala doktora gitmedim ya şimdi düşünüyorum doktora gidicem daha erken benim ablada şimdi 4 aylık hamiş 2 3 aylıkken gitmişdi doktora bende diyorum en azından doktora gittiğimde keseyi görim şimdi giderim doktora erken oldugundan keseyi göremez falan ben uyuyamam yaaa acaba bişey mi var diyeee
Mesleğime bakınnnnnnnnnnnnnnnnnn :)))))))))))))))))
ben inanmıyorum buna ayşe
kanama her türlü tehlikelidir her türlüsü
eskiden şöleymiş böleymiş diyipte bence kimse
buzamanda rahat davranamaz çünkü eskilerin dönemi deil
onların zamanında cep tel. bilg. mı varmışki zararlı bebeğe
artık herşey elektronik
her yediğimiz hormonlu veya fastfood seviyoruz
ya nefes alamıyoruz karbondioksitten
şehir hayatı ve teknoloji yüzünden hep bunlar
kızlar bana müsaade hepinizi kocaman öpüyorum her sey için çok teşekkür ederim kendinize çoook iyi bakın Aeo...opuyorumnanaktan
yaa canım bende hiç bişey yok mide bulantısı falan sadece gögüslerim şiş biraz acaba diyorum normal olmayan bişey mi varr Allah korusunnn :Saruboceq:
ayy canım inş agzından bal damlıyoo çok şükür bişeyim yok işlerim yogun bu ara. ayşe tatlım yaa benim ne zaman başlıyacak mide bulantılarım yani bulanırsa derim bebişim iyi ne bilim bu bi belirtiyaaa
ben inanmıyorum buna ayşe
kanama her türlü tehlikelidir her türlüsü
eskiden şöleymiş böleymiş diyipte bence kimse
buzamanda rahat davranamaz çünkü eskilerin dönemi deil
onların zamanında cep tel. bilg. mı varmışki zararlı bebeğe
artık herşey elektronik
her yediğimiz hormonlu veya fastfood seviyoruz
ya nefes alamıyoruz karbondioksitten
şehir hayatı ve teknoloji yüzünden hep bunlar
canım kanaman ağrın sızın yoksa 6-7. haftayı bekle 7 haftadan daha geç gitme
7. haftada fln gidersen hem keseyi hem kalp atışını görürsün
tabii folik asite fln başlaman da lazım ama 7. haftada pekde geç kalmış sayılmazsın
bence :) bu arada ilişki durumuna dikkat
ayşem ilişki kesdik biz eşimle ne bilim ikimizde rahat edemedik şu keseyi bide kalp atışlarını duyalımda inş hayırlısı ileee. tatlım peki bulantı ne zaman başlarr
beren tatlım resim koydum demişsin ama nasıl bakılıyo ben bilmiyorm da
kız bazılarında maaşallah bişi olmuyor ama..mesela benm yengem de hamile ama ne agrısı ne kanaması ne de bulantısı hiç bişeyi yok maaşallah,bense 7.haftamdan beri ölüp ölüp diriliyorum,ne kötü geçiyor..ama dedigin gibi insanların geneli çrük oluyor,o da sanırım yedigimiz şeyler,soludugmuz hava vs..bu tür seylerden kaynaklanıyor...
berenim kızacaksın ama ben hala doktora gitmedim ya şimdi düşünüyorum doktora gidicem daha erken benim ablada şimdi 4 aylık hamiş 2 3 aylıkken gitmişdi doktora bende diyorum en azından doktora gittiğimde keseyi görim şimdi giderim doktora erken oldugundan keseyi göremez falan ben uyuyamam yaaa acaba bişey mi var diyeee
Kızlar ben geldim.dr.a gitmedim malesef..yarın sabahtan gidebilirsem gidicem.yoksa cumrtesiye kalacak..başka alternatifim yok malesef..:sm_confused:
ya çıldıracam adam gibi bi doktor bulamıyom birini övüyolar ardından kötülüyolar
bekle canım doğunca nasılsa gitmek zorunda kalacaksın kaydirigubbakcemile3
hayatım sen bilirsin ben fikrimi söyledim sadece
allaha emanet bebeğin :1hug:
inş canımmmmmm..çook sağol..inşşşş....hayırlı müjdeli haberi cumartesi verirsin inş bizee tatlımmm
şenay canım sen gitmedin mi zaten doktora tatlım bu arada senin başladımı mide bulantılarınn kesiye falan gördünüzmüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?