• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kız sen nerelerdesin hiç görünmüyorsunnn

seni tanıyamadı heralde çiçeğim :roflol:

fatoş kız fatoş nickini değiştirdi kaydirigubbakcemile3

Smart nerelerde yawww müfettişler gitmemişmidir acaba halaaa

Ya...O kadar yoğunum ki yazılanları doğru dürüst okuyamadım bu hafta.Bir ara gözüme Sarı Lale giye bir nick ilişti;avatar Fatoşunkiyle aynı dedim hatta;ama ne yazar ne eder okuma şansım olmadı.

Bugün de sondan doğru genel bir bakış atarken listeye baktım çiçek su pembe samimi samimi kaynatmış kızla.Aaaa,sonra bir de ne göreyim Sartı Lale listeyi de güncellemiş.Acayip kızdım;'bizim o kadar aydır burda olan arkadaşlar bile listeye güncellemezken daha dün gelen bu kız neden liste güncelleyor , liste düzeni bozulacak' diye.Bir yandan da nedne kimse uyarmıyor bunu dedim.

Tam ben kızı bozacaktım bir sayfa daha okuyayım da öyle yazarım dedim.O sayfada da ne göreyim 'Smart nerelerde yaww müfettişler gitse artık' yazmış.'Aa nu ne yüzsüzlük tanımam etmem ,sanki alay eder gibi bir de beni sormuş diye daha da kızdım;hatta bizim kızlar buna neden bu kadar yüz verdi diye de düşünmedim değil hani...

Sonra iki sayfa daha geri gittim;ve yukarıdaki yazışmaya tanık oldum;meğer Sarı Lale bizim FATOŞ'muş. :roflol: Tam en cafcaflısından kıza cevap yazmaya hazırlanıyordum ben de!!! :roflol:

Yahuuuu;üç gün kaybolduk isimler bile değişivermiş hihoyyyt

Ya...O kadar yoğunum ki yazılanları doğru dürüst okuyamadım bu hafta.Bir ara gözüme Sarı Lale giye bir nick ilişti;avatar Fatoşunkiyle aynı dedim hatta;ama ne yazar ne eder okuma şansım olmadı.

Bugün de sondan doğru genel bir bakış atarken listeye baktım çiçek su pembe samimi samimi kaynatmış kızla.Aaaa,sonra bir de ne göreyim Sartı Lale listeyi de güncellemiş.Acayip kızdım;'bizim o kadar aydır burda olan arkadaşlar bile listeye güncellemezken daha dün gelen bu kız neden liste güncelleyor , liste düzeni bozulacak' diye.Bir yandan da nedne kimse uyarmıyor bunu dedim.

Tam ben kızı bozacaktım bir sayfa daha okuyayım da öyle yazarım dedim.O sayfada da ne göreyim 'Smart nerelerde yaww müfettişler gitse artık' yazmış.'Aa nu ne yüzsüzlük tanımam etmem ,sanki alay eder gibi bir de beni sormuş diye daha da kızdım;hatta bizim kızlar buna neden bu kadar yüz verdi diye de düşünmedim değil hani...

Sonra iki sayfa daha geri gittim;ve yukarıdaki yazışmaya tanık oldum;meğer Sarı Lale bizim FATOŞ'muş. :roflol: Tam en cafcaflısından kıza cevap yazmaya hazırlanıyordum ben de!!! :roflol:

Yahuuuu;üç gün kaybolduk isimler bile değişivermiş hihoyyyt

:roflol::roflol::roflol:kız sorma google'a isim yazınca çıkıyor diye endişelendik biraz fatoşta ondan değişti kaydirigubbakcemile3 sen nerelerdesin kayboldun yaaaaaa :gitme:

ıyıyım canım alala az once pembıs vardı yıne kaybolmus...tobe tobeee.smartta gelmıs gıtmıs kacırdık galıba yıne..noluyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabilmiyorumkismile

bilmiyorum kızz zaten eskisi gibi gece toplanamıyoruz artık :kızgın:

pembiş geldi :)

hıc bılemıyom canım yaaa ınsallah dıyelım olsun..olmazsada olana kadar devam.....pestıl olacam bu gıdısle...senın nasıl gıdıyoooo

kaydirigubbakcemile3 benim bitti canım regli bekliyorum :)) zaten gelecek biliyorumm haftaya bugün kaydirigubbakcemile3

Back
X