Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anammm sağlam bir fırça geliyormuş kiii son anda yırtmışımmm kaydirigubbakcemile3
Ay hiç böle olacagını düşünmemiştim benn
Baksana smartım bile tanımadı beni yaaaa mafoldumben
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3senin gizli bir hayranınımmmm aklinialirimsmile
senin gizli bir hayranınımmmm aklinialirimsmile
tanışalım canım :roflol::roflol:
ben müsaitim bu aralar
heeee düşündüm de sen bana yaramazsınnnn alsanaalsanasmile
hem yasaklı hem hamişşş naniknanik
Dur ben ya ciceğimi yada suyu alimmmm kaydirigubbakcemile3
Su iyi geceler canımcım bende çıkcammmm uykum fennaaaa
Evet kontrol ettim smart_girl yazıp bırak 'mekanı' kısmını sadece yanına kadın bile yazsan bizim topik direk karşına çıkıyoooo kafamçokkarıştı Ben de şimdi kontrol ettim.:roflol::roflol::roflol:kız sorma google'a isim yazınca çıkıyor diye endişelendik biraz fatoşta ondan değişti kaydirigubbakcemile3 sen nerelerdesin kayboldun yaaaaaa :gitme:
Canımcım inan aklımdasınız bu seferki durum inan benim tamamen dışımda.Psikoloji ya da benzer durumlardan değil;öyle olmadığını reglime bir kaç gün kala da giremememden anlayabilirsin.ıyıyım canım alala az once pembıs vardı yıne kaybolmus...tobe tobeee.smartta gelmıs gıtmıs kacırdık galıba yıne..noluyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabilmiyorumkismile
anammm sağlam bir fırça geliyormuş kiii son anda yırtmışımmm kaydirigubbakcemile3
Ay hiç böle olacagını düşünmemiştim benn
Baksana smartım bile tanımadı beni yaaaa mafoldumben
GÜNAYDIN KIZLAAAAAAAAAAAAAAAAR opuyorumnanaktan ay geciktiğim her gün daha bi sevindirik oluyorum yaaaaa zemuszemus göbüşümde bebiş var mı acabaaaaa boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile
KANKİ GÜNAYDINNN...beni dinle..kalbim acayip küt küt atıyo.. eyvahedigeldismile dün ikiye kadar uyuyamadım.buda yetmezmiş gb uyku düşkünü ben sabah 7 ye gelmeden uyandım..içimde bi heyecan var..görsen engel olamıyorum..test yapıyım dedim.sonra yarın gidicem nasılsa dedim...dün akşam bakındım birazda bu yerleşme kanaması dedikleri siyaha dönük oluypmuş..netten baktım..ve bende iki gün sürdü..şimdi bitti heralde..sabah dün akşam falan olmadı...ay heyecandan ölücem yaa..neler oluyooooooo.....eyvahedigeldismile bebiş geldimi yoksa..ilk defa böyle heyecan yapıyorum..elimde değil.....
yarın gidicem inş canım benim..dua et...:1hug:Ay inşallah hadi bakalım, ne zaman gidecen doktora, git bugün artık daha :sinifsinif:
Kızlar ben adet oluyorum galiba, testi almama gerek kalmadı sanırım, çok az bi lekelenmem var şu an, gerisi gelir heralde yerimseniben hayırlısı olsun napalım, biz de bidahaki aya daha çok çalışırız kocişle :jeyyar: bundan daha fazlası nasıl olacaksa artık bilmiyorumkismile
yarın gidicem inş canım benim..dua et...:1hug: