• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
anammm sağlam bir fırça geliyormuş kiii son anda yırtmışımmm kaydirigubbakcemile3
Ay hiç böle olacagını düşünmemiştim benn
Baksana smartım bile tanımadı beni yaaaa mafoldumben

:teselli: zamanla alışırlar merak etme kaydirigubbakcemile3

senin gizli bir hayranınımmmm aklinialirimsmile
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

senin gizli bir hayranınımmmm aklinialirimsmile

tanışalım canım :roflol::roflol:
ben müsaitim bu aralar :roflol::roflol::roflol:[/QUOTE]

heeee düşündüm de sen bana yaramazsınnnn alsanaalsanasmile
hem yasaklı hem hamişşş naniknanik
Dur ben ya ciceğimi yada suyu alimmmm kaydirigubbakcemile3

tanışalım canım :roflol::roflol:
ben müsaitim bu aralar

heeee düşündüm de sen bana yaramazsınnnn alsanaalsanasmile
hem yasaklı hem hamişşş naniknanik
Dur ben ya ciceğimi yada suyu alimmmm kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:

Su iyi geceler canımcım bende çıkcammmm uykum fennaaaa

tamam zuzum hadi iyi geceler sağol geldiğin için opuyorumnanaktan

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

naneseker.......................13 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
rufeyde serra..................13 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
ktg.................................15 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
bayankarasu....................17 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
clemantine....................17 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

hatice_48.................... 21 ŞUBAT
deryainci.......................22 ŞUBAT
idilcan..........................23 ŞUBAT
ozebus_41.......................25 ŞUBAT
mız mız....................25 ŞUBAT
suozdek........................26 ŞUBAT
captaninkarisi...............28 ŞUBAT
gokcegokce...................1 MART
serap1991...........................3 MART
Ekarhan.........................5 MART
oba_cigdem...................5MART
aysulay26.......................7 MART
BeReN35......................10 MART
yankiegit......................10 MART
dilemma_.......................12 MART

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--senayburge --butterfly45--??

Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26

:roflol::roflol::roflol:kız sorma google'a isim yazınca çıkıyor diye endişelendik biraz fatoşta ondan değişti kaydirigubbakcemile3 sen nerelerdesin kayboldun yaaaaaa :gitme:
Evet kontrol ettim smart_girl yazıp bırak 'mekanı' kısmını sadece yanına kadın bile yazsan bizim topik direk karşına çıkıyoooo kafamçokkarıştı Ben de şimdi kontrol ettim.
Ama benim nicki kimse bilmiyor ki... sempatiksalakcinni Okulda da masamda kişisel bilgisayarım olduğu halde şifresini bilip girerler tesadüfen girerler diye;laptopumdan bağlanıyorum buraya aklinialirimsmile

ıyıyım canım alala az once pembıs vardı yıne kaybolmus...tobe tobeee.smartta gelmıs gıtmıs kacırdık galıba yıne..noluyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabilmiyorumkismile
Canımcım inan aklımdasınız bu seferki durum inan benim tamamen dışımda.Psikoloji ya da benzer durumlardan değil;öyle olmadığını reglime bir kaç gün kala da giremememden anlayabilirsin. :( Hani genelde en çok o zaman herkesin içi içine sığmayıp burada daha çok vakit geçiriyor ya(buna n ormal zamanda ben de dahil)...Ama bu ay onu bile yapamadım ağız tadıyla fırsat bulup. :(
anammm sağlam bir fırça geliyormuş kiii son anda yırtmışımmm kaydirigubbakcemile3
Ay hiç böle olacagını düşünmemiştim benn
Baksana smartım bile tanımadı beni yaaaa mafoldumben

Ya bi de sarı laleye gıcık da oldum biliyor musun senin avatarın da aynını kullanıyor diye :dilcikar: Ne güldüm kendime ama yaaa sen olduğunu görünce :sm_cool:

Son düzenleme:
GÜNAYDIN KIZLAAAAAAAAAAAAAAAAR opuyorumnanaktan ay geciktiğim her gün daha bi sevindirik oluyorum yaaaaa zemuszemus göbüşümde bebiş var mı acabaaaaa boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile

Ay ben dayanamıyorum, bi test alıp gelecem bilmiyorumkismile varsa da yoksada biliyim artık yaa, varsa çıkar zaten bu kadar gecikmeden sonra, çıkmazsa da kesinlikle yok demektir, yarına randevumu alır doktora giderim boshayallersmile

KANKİ GÜNAYDINNN...beni dinle..kalbim acayip küt küt atıyo.. eyvahedigeldismile dün ikiye kadar uyuyamadım.buda yetmezmiş gb uyku düşkünü ben sabah 7 ye gelmeden uyandım..içimde bi heyecan var..görsen engel olamıyorum..test yapıyım dedim.sonra yarın gidicem nasılsa dedim...dün akşam bakındım birazda bu yerleşme kanaması dedikleri siyaha dönük oluypmuş..netten baktım..ve bende iki gün sürdü..şimdi bitti heralde..sabah dün akşam falan olmadı...ay heyecandan ölücem yaa..neler oluyooooooo.....eyvahedigeldismile bebiş geldimi yoksa..ilk defa böyle heyecan yapıyorum..elimde değil.....

GÜNAYDIN KIZLAAAAAAAAAAAAAAAAR opuyorumnanaktan ay geciktiğim her gün daha bi sevindirik oluyorum yaaaaa zemuszemus göbüşümde bebiş var mı acabaaaaa boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile

canımmm dualarım seninle...rabbim gönlüne göre versin inşşşşşşşşşlllllllllllaaaaaaaaaaaaaaahhhhhh.....bende alacaktım test almadım..alsammmıki..yoksa heyecanımı dizginlerim belkimmm...

KANKİ GÜNAYDINNN...beni dinle..kalbim acayip küt küt atıyo.. eyvahedigeldismile dün ikiye kadar uyuyamadım.buda yetmezmiş gb uyku düşkünü ben sabah 7 ye gelmeden uyandım..içimde bi heyecan var..görsen engel olamıyorum..test yapıyım dedim.sonra yarın gidicem nasılsa dedim...dün akşam bakındım birazda bu yerleşme kanaması dedikleri siyaha dönük oluypmuş..netten baktım..ve bende iki gün sürdü..şimdi bitti heralde..sabah dün akşam falan olmadı...ay heyecandan ölücem yaa..neler oluyooooooo.....eyvahedigeldismile bebiş geldimi yoksa..ilk defa böyle heyecan yapıyorum..elimde değil.....

Ay inşallah hadi bakalım, ne zaman gidecen doktora, git bugün artık daha :sinifsinif:

nerdesiniz yahuu..heyecandan bayılcam diyorum hiç tın değil...:dilcikar:
berennn günaydın canımmm...o siyah kanama geçti bende..dün netten baktım birazda..yerleşme kanaması koyu,, siyah gb olur yazıyodu..ne dersinnnn???
bu arada dr.a gidiyorum yarın..kızmaa....kaydirigubbakcemile3

Kızlar ben adet oluyorum galiba, testi almama gerek kalmadı sanırım, çok az bi lekelenmem var şu an, gerisi gelir heralde yerimseniben hayırlısı olsun napalım, biz de bidahaki aya daha çok çalışırız kocişle :jeyyar: bundan daha fazlası nasıl olacaksa artık :kedi: :kedi: :kedi:

Kızlar ben adet oluyorum galiba, testi almama gerek kalmadı sanırım, çok az bi lekelenmem var şu an, gerisi gelir heralde yerimseniben hayırlısı olsun napalım, biz de bidahaki aya daha çok çalışırız kocişle :jeyyar: bundan daha fazlası nasıl olacaksa artık bilmiyorumkismile

deli kızz....kaydirigubbakcemile3

Back
X