Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay hakikaten şu Preseed mi neydi ondan mı denesek biz de:uhm:
:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:ÇOKKKKK SEVİNDİMMMMMMMMMMMMM
ALLAHIM SAĞLIK VERSİNNNN
(preseed 2. hamişi )
bende istiyorum ya bende bende mafoldumben
ya preseed biz de mi alsak kızlar yaaaaaaaa 2 de 2 :)))
Sakın ihmal etme diyorum. Kuzu bak göz önündeyim yaşadıklarımı biliosun elindeki yarayı düşün akteri oluşmazmı ki bu sürekli ıslak oluyo hiç kurumuyooo
Pre~Seed Kişisel Nemlendirici, vajinal kanal içinde en doğal sekresyonun sağlanması için tasarlanmıştır. Bir nevi vaginal sıvının birebir kopyası-taklidi olarak düşünülebilir. Çünkü vajinal sıvının PH derecesi ile birebir aynıdır. Böylece spermlere zarar vermeden, spermlerin yapısını etkilemeden vajina kanalı boyunca akışkanlığı sağlayarak spermlerin rahatça haraket ederek yumurta ile buluşmasına izin verir.
Hamile kalmaya çalışılan ve özellikle vajinal kuruluğun arttığı dönemlerde, diğer ürünlerin spermler üzerindeki zararlı etkilerinden korunmak gerektiğinde kullanılabilir.
Bu ay Selzeh de ben de kullandık.Rabbim bence vesile kıldı
bende istiyorum ya bende bende mafoldumben
ay canım inş inşşşşşş:1hug:
kızlar tanıdınızmı beni:1ninca:
ay canım inş inşşşşşş:1hug:
kızlar tanıdınızmı beni:1ninca:
senayburgeee :lepi:
kızlarrrrrrrrr ben hamıleyimmmmmmmmmmmmmmmmmm benım adetım yarındı dün konusmustuk ama her zaman benım adetımden önce lekelerım gelırdı 2-3 gün önce fakat bu ay gelmedıler çok umudum olmamasına ragmen bu sabah test yaptım ve hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmmmm yanı çıft çızgı çıktı Allah ıma bınlerce sükürler olsun kı melegım gelmıs Allah ım dualrımı kabul etmıs çok mutluyum saskınım tuhafım
günaydınlar hayırlı cumalar cümletennn
karasuyum daha öncede demiştim sana ben herkez yaktırma diyo bak bence bekle böyle şeyler araştırmadan yapılmaz bana göre dikkat et ne olur
ay inş gerek kalmaz bunlarada yaaa
ayşemmm aman boşver hiç üzme kendini boş yere öylelere baskın karakter kesilecen bi anda nutku tutulacak.canını sıktığına değmez bebişinin ve kendinin
berenim naber nasılsın
ipektoş gitmiş bilem ben yazana kadar
tinkerbell09 nasıl gidiyo hamişlik tatlım ya bende tık yyok hala şüpheleniyorum kendimden arada hamile fean değilmiyim acaba diyeee
belirti bu haftalarda çok olmuyo canım 6. haftadan sonra bulantı halsizlik yoğunlaşıyo ama belki de sen o şanslı hamişlerdensindir...hani hiç bulantı yaşamayan..ne güzel bir de ben ole olabilsem..uykusuzluk çok var ya geceleri hep uyanıyorum sıkıntım oluyo...dün karnım çok ağrıdı ..ağrı derken gerilme..rahim büyüdükçe gerginleşiyo insan..tadını çıkar hamileliğin boşver şikayetlerin yoksa bile varmış gibi nazlan kocana..alışsın bu duruma ...vallahi benim ki süper bi modda ...benim diyen kadın ole çalışmaz evde...
Günaydın kızlarra.s.
mafoldumbenmafoldumben ben de mafoldumben
aa kız adını mı değiştirdinnnnnnn akannehir