• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
preesed kullandım ben
ama olmadı hamile kalan çok var preesed sayesinde
allah bir vesile veriyor işte kızlar
bir zararı yok kullanın bencede

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
:lepi::lepi::lepi::teytey::teytey:
kaydirigubbakcemile4
takılın kızlar zehselin peşineeee

Listeye 1 kişilk yer kaldı 3 ayın 2 ayında 8 hamiş çıkamışız bu ay 7 deyiz hadiiii CANLANIN

Ay hakikaten şu Preseed mi neydi ondan mı denesek biz de:uhm:

Pre~Seed Kişisel Nemlendirici, vajinal kanal içinde en doğal sekresyonun sağlanması için tasarlanmıştır. Bir nevi vaginal sıvının birebir kopyası-taklidi olarak düşünülebilir. Çünkü vajinal sıvının PH derecesi ile birebir aynıdır. Böylece spermlere zarar vermeden, spermlerin yapısını etkilemeden vajina kanalı boyunca akışkanlığı sağlayarak spermlerin rahatça haraket ederek yumurta ile buluşmasına izin verir.

Hamile kalmaya çalışılan ve özellikle vajinal kuruluğun arttığı dönemlerde, diğer ürünlerin spermler üzerindeki zararlı etkilerinden korunmak gerektiğinde kullanılabilir.
Bu ay Selzeh de ben de kullandık.Rabbim bence vesile kıldı

kızlar mart ayında patlama bekliyorum malum ay ne de olsa ........şubat çok bereketliydi ya..allah arttırsın daha da

ya preseed biz de mi alsak kızlar yaaaaaaaa 2 de 2 :)))

Canım bence kullanın ne olcak kiii denemekten zarar gelmez bence.İlişkiden önce vajinaya sıkıp ilişkiye giriliyor.Tabi yumurtlama günlerinde zaten aldığınızda yanında ovulasyon testleri de geliyoo...

Sakın ihmal etme diyorum. Kuzu bak göz önündeyim yaşadıklarımı biliosun elindeki yarayı düşün akteri oluşmazmı ki bu sürekli ıslak oluyo hiç kurumuyooo

Haklısın da canım ben yakma işleminden çok korktum, hiç iyi şeyler yazılmıyo yakmayla ilgili, doktorların sitelerine bakıyorum, onlar bile artık yakma işlemi tavsiye edilmiyo, dondurma daha avantajlı diyolar, doktorumun yakıcaz demesi korkuttu beni açıkçası, bi doktora daha gidicem bakalım o ne dicek ;)

Pre~Seed Kişisel Nemlendirici, vajinal kanal içinde en doğal sekresyonun sağlanması için tasarlanmıştır. Bir nevi vaginal sıvının birebir kopyası-taklidi olarak düşünülebilir. Çünkü vajinal sıvının PH derecesi ile birebir aynıdır. Böylece spermlere zarar vermeden, spermlerin yapısını etkilemeden vajina kanalı boyunca akışkanlığı sağlayarak spermlerin rahatça haraket ederek yumurta ile buluşmasına izin verir.

Hamile kalmaya çalışılan ve özellikle vajinal kuruluğun arttığı dönemlerde, diğer ürünlerin spermler üzerindeki zararlı etkilerinden korunmak gerektiğinde kullanılabilir.
Bu ay Selzeh de ben de kullandık.Rabbim bence vesile kıldı

Tabii sadece bu ürünü kullandığınız için değil elbet.Zamanı gelmiş demek ki.İnşallah bebeklerininzi sağlıkla kucağınıza da almak ta nasip olura.s.

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

rufeyde serra..................13 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
bayankarasu....................17 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
clemantine....................17 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

hatice_48.................... 21 ŞUBAT
deryainci.......................22 ŞUBAT
idilcan..........................23 ŞUBAT
ozebus_41.......................25 ŞUBAT
mız mız....................25 ŞUBAT
suozdek........................26 ŞUBAT
captaninkarisi...............28 ŞUBAT
gokcegokce...................1 MART
serap1991...........................3 MART
Ekarhan.........................5 MART
oba_cigdem...................5MART
aysulay26.......................7 MART
BeReN35......................10 MART
yankiegit......................10 MART
dilemma_.......................12 MART

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--senayburge --butterfly45--Zehsel :hooray: ??

Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26

kızlarrrrrrrrr ben hamıleyimmmmmmmmmmmmmmmmmm benım adetım yarındı dün konusmustuk ama her zaman benım adetımden önce lekelerım gelırdı 2-3 gün önce fakat bu ay gelmedıler çok umudum olmamasına ragmen bu sabah test yaptım ve hamıleyımmmmmmmmmmmmmmmmmm yanı çıft çızgı çıktı Allah ıma bınlerce sükürler olsun kı melegım gelmıs Allah ım dualrımı kabul etmıs çok mutluyum saskınım tuhafım

heyyoooo zehselcim ne güzel bi haber yaa ayy çok sevindim yaa
sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito

sağlıkla büyür inşallah bebişin :)
kupa berenden tickerin benden hihoyyyt son adet tarihi istiyorum

günaydınlar hayırlı cumalar cümletennn

GÜNAYDIN :)

karasuyum daha öncede demiştim sana ben herkez yaktırma diyo bak bence bekle böyle şeyler araştırmadan yapılmaz bana göre dikkat et ne olur
ay inş gerek kalmaz bunlarada yaaa

ayşemmm aman boşver hiç üzme kendini boş yere öylelere baskın karakter kesilecen bi anda nutku tutulacak.canını sıktığına değmez bebişinin ve kendinin

berenim naber nasılsın
ipektoş gitmiş bilem ben yazana kadar

tinkerbell09 nasıl gidiyo hamişlik tatlım ya bende tık yyok hala şüpheleniyorum kendimden arada hamile fean değilmiyim acaba diyeee

valla ya salladım gitti zaten bi de onla uğraşamam bebişimle ilgilenmem lazım bayanssulusmile :CüvCüv:

belirti bu haftalarda çok olmuyo canım 6. haftadan sonra bulantı halsizlik yoğunlaşıyo ama belki de sen o şanslı hamişlerdensindir...hani hiç bulantı yaşamayan..ne güzel bir de ben ole olabilsem..uykusuzluk çok var ya geceleri hep uyanıyorum sıkıntım oluyo...dün karnım çok ağrıdı ..ağrı derken gerilme..rahim büyüdükçe gerginleşiyo insan..tadını çıkar hamileliğin boşver şikayetlerin yoksa bile varmış gibi nazlan kocana..alışsın bu duruma ...vallahi benim ki süper bi modda ...benim diyen kadın ole çalışmaz evde...

:lepi:

Günaydın kızlarra.s.

günaydıııınnnn :)

Back
X