Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlarrr.. ayy listeyi görünce çok sevindim..bir süredir giremiyordum ama çok güzel bi sürpriz oldu.. zehzel ve butterfly45 .. rabbim sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin.

çok sagol canımmmm darısı basına tatlımyaaa

Yaa kızlar bir haftadır listede en alttayım yaa.benneyaptımki Tabi arkadaşlarımız hamile kaldı biraz ondan..hihoyyyt
Ama bazınız da yeni tarihi yazdırmıyosunuz ,adetin ortasında yazdırıyosunuz;biraz da bundan.:dilcikar:

biraz ondan biraz bundan işte :roflol:
bak bana ben tüp bebek yaptırıyorum
bu ay d.kontrol kullanıyorum adet olacağımı bildiğim halde
tarih yazdırdım ki sizler altlarda kalmayasınız diye kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ay inanmıyorummmmmmmmmmm canımmmmm
ay çok şaşırdım ben ya kelimeler kifayetsiz kalıyo inanki çok sevindim tebriklerrr
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

canım benım çok sagol

evet canım çok sukur rabbım yolladı melegımı darısı basına

zehseeeeeeeeeeeeeeellllllllllllll...canımmmmmmmmmmm harika bi haberrrr.allah bağışlasın canım benim........çok güzel yaaa.darısı başımıza inş....

amın canım amın darısı basınıza

Canım arkadaşım gönülden tebriklerrrrrr bekledin ama mükafatı çok güzel olduuu:lepi::lepi::lepi:Allahım sağlıkla da kucağına almayı nasipe tsin niş:Saruboceq::Saruboceq:

canım benım ıkımızde yakın yakına dogurucaz kız hadı bakalım

ayyy inanmıyorum ne güzel bi haber bu tebrik ederim canım ............opuyorumnanaktan

çok sagol canım

Yazdıktan sonra sen geldin aklıma.Listede bir üstümde yer alıyosun zannedersem.Sen de olmasan zatennşakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…