Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

süt içiyorum o daha fena oluyo çok acaip gaz yapıyo bende bilmiyorumkismile
soda dün akşam 6'lı alıcaktrım taşıyamam diye almadım kocişe aldırayım bari
annemde sabun koy dedi bebekken öyle yapıyomuş ama
nası yapcam ya :bbo: :bbo: :bbo: şaka gibi

kızlarrr bende öğlen test alcam..dua etseniz ya bana..nolur yaaa.acayip gaza geldim..evlendim evleneli böyle olmamıştı...zemuszemus zemuszemus

Allah ımmm elson bu ay çok çalıştı biz şahidiz aklinialirimsmile

hayırlısıyla bebiş nasib et yarabbimmm sağlıkla inşallahh

daha zamanı varsa da eğer sabredecek güç ver Yarabbim amin :Saruboceq:

kontes kim yaaaaa herkes isim değiştiriyooo bilmiyorumkismile

dur ben sölim deşifre etmeden ş...yb...e
hoşgeldin bu arada zemuszemus

evet farkındayım...:kedi: :kedi:
ne desen haklısın..aman bebiş olsunda...küfür bilem serbest...kaydirigubbakcemile3

tamam uınutma sözünü :umursamaz:
inşallah hamilesindir canım inşallah

ayy çok tatlısın yaaa...amiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn....

kızlar testte çift çizgi çıkarsa eşime paket yapıp vercem onu...nasıl iyimi..hiç ummaz öyle bişeyi...yerimseniben

aaa inanmıyorum yaaa zelzell canım çok çok tebrik ederim RABBİM TAMAMINA ERDİRSİN CANIMM İNŞ.. yaaa ne güzel yaaaaa

şu hamilelikle beraber bende olan değişimleri paylaşmak istiyorum kızlar:ecrin_bebek:
1-Memeler pamela anderson kıvamında yakında ağzıma girecek,artııı dokunulmazlıkları var acıyoooooooo
2-Artık bi sidikliyim,wc ve oda arasında kısa mesafe koşusu yapıyorumalkisalkisalkis
3-Sabahları öksürünce bile miğdem bulanıyo,tamam annecim biliyorum benimlesin diyorum daha çok bulanıyokafamçokkarıştı:CüvCüv:
4-Limon hayatımın vazgeçilmezi oldu deli gibi yemek istiyorumsempatiksalakcinni
5-ıştah allah versin beni vinçle taşırlarsa şaşırmayacamaklinialirimsmile
6-Koku canavarı oldum kendimi tazı gibi hissediyorum:sinifsinif:

delikafaduldendelikafadulden aaa çok hoş bi anlatım olmuşşşş

ne kadar süre çıkamıyosun tuvalete.benim en fazla 2 gün olurdu ama öyle çok kabızlık çekmedim ben.yogurtlar fayda etmiyo kesinlikle,ne kadarcık ki zaten activia falan.

ayy tatlım inş yaa güzel haberlerle gelirsin bize eşine de o süprisi yaparsın tatlımm

aminnnn..inş..mübarek cuma günü...inş...gerçi yoksada kahrolurum..çünkü adet olmadım yaa.ilaçlar işe yaramadı demek olur buda...ay allahım yoksada sabiır versin rabbim..dayanma gücü versin...allahımm nolur rabbim...mübarek cuma günü.... :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…