Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
made anlatım süperdi yalnız hihoyyyt

alla alla hamilelikte göğüs ölçüsü çok fazla değişmeyen bi ben varım galibaönceki sudyenlerimi değiştirme gereği bile duymadım.bunlara süt dolunca genleşir mi berenim biraz.

kızlaaaar..ablam msn de ne yazmış bi bakın allah aşkına....aynen kopyaladımm...
dün sevda yengem aradı
seni rüyasında görmüş gelinlkle
hamileliğe yordu
allahım heyecandan ölücem....

birileri hep görürmüş rüyasında zaten
senin gördüğün deilde, çünkü sen bilinçaltı etkileniyosun ya
ama başkaları görürse daha hayra yorulur hayırlısı olumunekankayizsmile

çok şükür iyiym abla bir problemm kalmadı..sen nasılsıın bebişin rahatı nasıl iyi mi? :CüvCüv:

sevindim çok hem de.biz iyiyiz ama şikayetler sona yaklaştıkça artıyo galiba.son günlerde bir ateş topuyla geziyoruz midemizde.:bbo:

canım çok sewindim yaaaa....hep diyorum, şubat ayıııı çok mutlu etti bizleri!!!
bu seneyi güzel açtık kızlar...sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallahh...

alla alla hamilelikte göğüs ölçüsü çok fazla değişmeyen bi ben varım galibaönceki sudyenlerimi değiştirme gereği bile duymadım.bunlara süt dolunca genleşir mi berenim biraz.

tabi yavrucum 7.aydan sonra biraz daha büyücek
zaten hamile kalındığının ilk 3ayında hormın değişikliği yüzünden
o memeler büyüyo şişiyo acıyomuş bazılarında tabi
sonra 4.aydan itibaren sönüyomuş. ama 7.aydan sonra bu kez süt dolmaya başladığı için
gene büyüyolarmış

sevindim çok hem de.biz iyiyiz ama şikayetler sona yaklaştıkça artıyo galiba.son günlerde bir ateş topuyla geziyoruz midemizde.:bbo:

Alah razı olsun çok tesekkür ederim...doğru senn az kaldı inş. agrısız sızısız olur inş. normal dogum mu düşünüyosun sen?

ben bi yerde okumuştum, min. 300er gr. alırmış herbir göğüs.... :))) benim daha 6+1 bugün, maşallahım var yanii...

kızlaaaar..ablam msn de ne yazmış bi bakın allah aşkına....aynen kopyaladımm...
dün sevda yengem aradı
seni rüyasında görmüş gelinlkle
hamileliğe yordu
allahım heyecandan ölücem....

canım benide çok gören olmuş bende görüyordum rüyamda ama burda etkileniyorum sanıyordum başkları görünca iidir.

:roflol::roflol: değiştirim mi adını yerimseniben

rica etsemolumunekankayizsmile

ben görüyorum aklinialirimsmile aklinialirimsmile

kaydirigubbakcemile3

şenay sen misin kızbayanssulusmile

sengözlerimebaksanab sence
kız bida değiştirmek zorunda kalcam nickimi haaa sonrada yönetimden bana sen en iiyisi git diycekler kapıyı gösteripkaydirigubbakcemile3

birileri hep görürmüş rüyasında zaten
senin gördüğün deilde, çünkü sen bilinçaltı etkileniyosun ya
ama başkaları görürse daha hayra yorulur hayırlısı olumunekankayizsmile

haklısın canım bendede olmuştu

inşallah yoksa yavru aç kalır en çok 85 galiba şimdi.boshayallersmile

Alah razı olsun çok tesekkür ederim...doğru senn az kaldı inş. agrısız sızısız olur inş. normal dogum mu düşünüyosun sen?

yok canım asla cesaret edemiyorum ona.aslında çok isterim her anını yaşamayı ama göze alamıyorum.Sen nasıl düşünüyosun?

geçmişte söylemişsindir de ben avatardan tanıdım,kopuk kopuk giriyorum bugün.ee hayırlı olsun diyelim.bu da pek karizmatikaklinialirimsmile

ben bi yerde okumuştum, min. 300er gr. alırmış herbir göğüs.... :))) benim daha 6+1 bugün, maşallahım var yanii...

olması lazım yani mantık olarak da benim de maşallah popolar aldı kaydirigubbakcemile3göğüsler aynı nerdeyse.herkes diyo ya pamella gibi oldum falan ben de korkuyorum bebiş nasıl beslencek diye,beren söyledi 7. aydan sonra şişer diye.

doğru benim de annem 1 hafta neredeyse her gün benim düğünümü kına gecemi görmüş,kadın da çok korkmuştu o zaman arabayla geliyordum 1,5 saat yol alıyorum herhalde tahtalı köyü boylıycam dedim,meğerse bebişmiş:ecrin_bebek:

yok canım asla cesaret edemiyorum ona.aslında çok isterim her anını yaşamayı ama göze alamıyorum.Sen nasıl düşünüyosun?

bende yaa çok kötü oluyorum o anı düşündükçe,ben b,r kan alınmasına bile dayanamyrm düşün yani..muhtemelen sezeryan olurum bnde..senağlama

ayyy senin göbüşte kocamandır...göndersene fotonu bizee...görelim seni :))))

Selam kızlar nasılsınız. 2 gÜndÜr gıremıyorum topıge ama Çok merak ettım. ıŞten Şımdı kaÇamak yazıyom sıze. Bızım ıŞ yerınde yasakta.
Son durumlar nasıl Şımdı gecmıŞı okuyamada .. Zeyhel haıle galıba yanlıŞ anlamadıysam. Tebrık ederım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…