Adetlerim düzensiz ama bu ayın 26 sında hastalanmam gerek diğer aya göre ne yapayım
geçen ayın 26sında olduysan ve düzensizse 1-2 gün daha bekle canım..muallakta kalırsın sonra..cuma falan git.varsa çıkar zaten kanda...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetlerim düzensiz ama bu ayın 26 sında hastalanmam gerek diğer aya göre ne yapayım
ay şimdi bende onu düşünüyordum biraz ağırlaşsam yatcak yer yok diye bizde oda varda adam akıllı şöyle yatacak koltuk yok
canım ütü hiç sevmediğim bişe zaten birikinvce en az 2 saatini alıyo insanın
bende her sabah eşime lazım olanı ütülüyorum bu aralar yoksa hiç çekemiyom valla
beren hanım beren hanım...hiç seslendiğin yok bakıyorumda...kan vermişsin.inş herşey yolundadır falan...hiiiiiiiiiiiiiiiiiiçççççç...ancak azarlamayı bilirsin... :dilcikar: :dilcikar:
yavrucum koltuk olsada yatamassınki hadi kapıyı kilitledin yattın bi müşt. gelse acil
kalkmak zorundasın sersem sersem ayıp olur :bbo: bu halde kaydirigubbakcemile3
yok güzelim önemli bişi deildi işyerinde sıkıldım iyiyim şimdi
bide baş ağrım geçse 2novalgine geçmezmi bu meret ya
ama biliyorum huyumu uyumam lazım anca geçer :1rolleyes:
bebişim olunca diycem..bi beren teyzen vardı...dominantın tekiydi çocuğum diycemm..bana az çektirmedi diycem... :dilcikar: alsanaalsanasmile
:roflol: :roflol:
bende dicemki bak çocum bu anan varya bana az işkence çektirmedi beni hiç dinlemedi dicem sen gel benim çocuğum ol dicem :roflol: :roflol:
hımm iyi o zaman
2 novalgin üst üste mı aldın akannehir ben alsam varya bayıltır beni he
vücudum alışkın değil ilaca boshayallersmile
Olası yumurtlama günü hesaplayıcılarını aklıma geldikçe giriyorum ama adet düzensizliğinden hesaplamıyor canım aslında bu ay bukadar heveslenmemin nedeni göğüslerim farkedilecek kadar biyüdüler kahverengi olan yer biraz koyulaştı ve etrafı mavi tamarlarla belirgenlişti ve de çoğaldı normalde sağ kasığımda ağrım olurdu be sefer göbek hisasında solda oluyor bel ağrılarım var yatınca mide bulantılarım oluyor ve eşimle birkaçgün önce birlikte olduğumuzda vajinada yumuşama olduğunu daha önce böyle bişey olmadığını söyledi ve bunlar hamilelik belirtilerini gösteriyor ama psikolojikmibilmiyorum
:mymeka: aşıksın galiba..ben kan verdim..hani senin bana demen gerekiyodu..kan verdin..nasılsın falan..neyyse... :dilcikar:
:mymeka: alsanaalsanasmile
yavrucum koltuk olsada yatamassınki hadi kapıyı kilitledin yattın bi müşt. gelse acil
kalkmak zorundasın sersem sersem ayıp olur :bbo: bu halde kaydirigubbakcemile3
yok güzelim önemli bişi deildi işyerinde sıkıldım iyiyim şimdi
bide baş ağrım geçse 2novalgine geçmezmi bu meret ya
ama biliyorum huyumu uyumam lazım anca geçer :1rolleyes:
kuşum öle bana daha zor geliyo hani giyeceğini ütülemek daha zor
hazır olsun istiyorum ben askıdan al giy.
ama bazen ütüleyemediğim zaman sadece oğlanın pantolon gömleğini
ayak üstü ütülüyorum. alışkanlık edinirsem bunu zor benim için
sabahın 6.30 unda kalkıyorum çünkü. burnumun ucunu göremiyom :bbo:
hadi ordan..getirtme beni oraya.....:mymeka::roflol: gelcek benim çocuğum olcak nüfusuma geçircem onu büyütcem beslicem
iyi insan etcem :roflol::roflol::roflol:
beren hanım beren hanım...hiç seslendiğin yok bakıyorumda...kan vermişsin.inş herşey yolundadır falan...hiiiiiiiiiiiiiiiiiiçççççç...ancak azarlamayı bilirsin... :dilcikar: :dilcikar:
:mymeka: aşıksın galiba..ben kan verdim..hani senin bana demen gerekiyodu..kan verdin..nasılsın falan..neyyse... :dilcikar:
ben de beren gibi anladım valla bak şimdiaklinialirimsmile
haklısın da zaten ben uyusam nöbetçi var burda kardeşim kaydirigubbakcemile3
bekarken bende babmlarla geliyordum sabah işe saat 6 da düşün bi uyuyordum burda 8,30 a kadar ama tekken işçiler gelirdi suratlarına bakmazdım sersem olduğumdan :)
ya bende bu aralar yapıyom zaten yoksa sevmem biriktirmem bile zamanım olunca azda olsa hemen yapar kaldırıımda üşeniyom bu aralar eşimde takım elbise giymeyi bıraktı bayadır arada takılıyo bi kot bi bi gömlek onlarda kolay ütüleniyo yoksa sabah uyku sersemi kumaş pantolon ütülesem neler gelmezki pantolonun başınakafamçokkarıştı
aaa ozaman sorun bende...Allahta beni kahretmesin... bilmiyorumkismileben de beren gibi anladım valla bak şimdiaklinialirimsmile