Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar ben burda yeniyim size birşey danışacakktım bana yardımcı olurmusunuz evlenmeden önce heray düzenli olarak adet oluodum ama evleneli 8 ay oldu adet düzensizliği başladı bende. şimdide kasıklarımda çok kötü bir ağrı var.bu ayın 18de yada 19da hasta olmam gerekiodu ama olmadım 1 hafta geciktim ayın 18de birleşme yaşadık sizde şu anda ben hamile olabilirmiyimmmm?????.allahım isteyen herkese bebiş nasip etsin inşşş bende çok istiyorum inş olurr dualarım sizinle sizde bana dua edin
Karasu nerdesin?geldim diyosun yoksunklava:
Canımcım valla şu anda da lab.da değilim, memur odasından yaptım bi kaçamak, tam dönmüştüm, rahatım artık dersim de bitti diyodum ki o sırada toplantı için girdiler lab.a :çok üzgünüm: ben de dışarda kaldım valla bilmiyorumkismile bugüb böyle geçecek gibi görünüyo valla, aklım sizde ama gelemiyom işte, öğretmenler odasında ulu orta da açamıyorum KK'yı malum :kedi:
İnşallah yarın bütün gün burdayım canımcım olumunekankayizsmile
takılıyorum hayatım..bakma sen bana... :1hug:bende öyle anladım ne biliyim :roflol:
güzelim gerçekten başım çok ağrıyodu
ayrıca prolaktin kan tahlillerini rutin yaptırdığın için:1hug:
hoşgeldin kız.sabah senin şu tünel geyiğini okudum da gülmekten öldümkaydirigubbakcemile3
25 ıne benım günüm ama bugun kahverengı leke geldı ve karnımda adet sancısı gıbı bı sancı var hafıf...Dedım kesın regl oldum baktım kahverengı leke var,adet mı olcam acaba mafoldumben
inşallah canım.özledim valla seni:hulya:
:kedi: :kedi: :kedi: ehh napalım 1 ay tünele giriş yasak bilmiyorumkismile yol çalışması var içerde kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
tünelsiz başka yol yoksa nolcak pekibilmiyorumkismile bi de siz yani bu kadar ihtirasa nasıl dayanacaksınız valla evde köşe kapmaca,duvara tırmanmaca oynarsınız artık.kaydirigubbakcemile3
herkeste değişik belirti veriyor işte bu durumda ne desek boş aslında yerleşme kanaması da olabilir erken gelen adet de olabilir.,senin de adetine varmış daha.çok düzenli mi peki adet tarihlerin?
duzenlı cnm 30 gunde bır oluyorum...Hıc duzenlsızlık yasamadım sımdıye kadar,arada ıstısna 1-2 gun erken oldugum cok nadır olmustur.Aksama kadar bakalım akıntım devam edecek mı? suan bısey yok... Adet oldugum gun normal kanamam olurdu böle ne bılıyım kahve rengı ılk defa karsılasıyorum.Hay Allahım bulundugum yerde mahrum bır yer kan tahlılıde yok...
Pekı bu yerlesme kanaması döllenmeden ne kadar sonra olur kı?
Valla başka yöntemler de var tabi ama onu burda söyleyip de kimsenin ahlakını bozmak istemem :kedi: :kedi: :kedi:

duzenlı cnm 30 gunde bır oluyorum...Hıc duzenlsızlık yasamadım sımdıye kadar,arada ıstısna 1-2 gun erken oldugum cok nadır olmustur.Aksama kadar bakalım akıntım devam edecek mı? suan bısey yok... Adet oldugum gun normal kanamam olurdu böle ne bılıyım kahve rengı ılk defa karsılasıyorum.Hay Allahım bulundugum yerde mahrum bır yer kan tahlılıde yok...
Pekı bu yerlesme kanaması döllenmeden ne kadar sonra olur kı?
beren senin msj ına cevap yazıyorum ama her defasında yazmış olduğunuz msj çok kısa diyo ver göndermiyo,inadına uzattıkça uzatıyom ama yine göndermiyo.bence;
75 ile 80 yaşa bayıldım.4 de doğru ama 12 yaşına kadar çocuk arkadaş bulamıyorsa sosyal fobisi vardır.20 yaşını da türkiyede kız ve erkek diye ayırarak incelemek lazım bence.sositososito![]()
Selam kızlar nasılsınız. AyŞe... Derya.İnc.....elson... İpek26