• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
25 ıne benım günüm ama bugun kahverengı leke geldı ve karnımda adet sancısı gıbı bı sancı var hafıf...Dedım kesın regl oldum baktım kahverengı leke var,adet mı olcam acaba mafoldumben

merhaba arkadaşlar ben burda yeniyim size birşey danışacakktım bana yardımcı olurmusunuz evlenmeden önce heray düzenli olarak adet oluodum ama evleneli 8 ay oldu adet düzensizliği başladı bende. şimdide kasıklarımda çok kötü bir ağrı var.bu ayın 18de yada 19da hasta olmam gerekiodu ama olmadım 1 hafta geciktim ayın 18de birleşme yaşadık sizde şu anda ben hamile olabilirmiyimmmm?????.allahım isteyen herkese bebiş nasip etsin inşşş bende çok istiyorum inş olurr dualarım sizinle sizde bana dua edin

ilginç bi durum aslında evlenmeden düzenli olan adetlerin evlendikten sonra düzensizleşmesi.18-19 undan beri de baya geçmiş.peki düzensizleştiği zaman ne kadar aksama yapıyordu?düzensiz olan adetlerde tahminler her zaman zorlaşır ama varsa da kanda çıkar zaten.yaptırsana canım bi kan testi.inşallah bebişin vardır.

Karasu nerdesin?geldim diyosun yoksun:oklava:

Canımcım valla şu anda da lab.da değilim, memur odasından yaptım bi kaçamak, tam dönmüştüm, rahatım artık dersim de bitti diyodum ki o sırada toplantı için girdiler lab.a :çok üzgünüm: ben de dışarda kaldım valla bilmiyorumkismile bugüb böyle geçecek gibi görünüyo valla, aklım sizde ama gelemiyom işte, öğretmenler odasında ulu orta da açamıyorum KK'yı malum :kedi:
İnşallah yarın bütün gün burdayım canımcım olumunekankayizsmile

Canımcım valla şu anda da lab.da değilim, memur odasından yaptım bi kaçamak, tam dönmüştüm, rahatım artık dersim de bitti diyodum ki o sırada toplantı için girdiler lab.a :çok üzgünüm: ben de dışarda kaldım valla bilmiyorumkismile bugüb böyle geçecek gibi görünüyo valla, aklım sizde ama gelemiyom işte, öğretmenler odasında ulu orta da açamıyorum KK'yı malum :kedi:
İnşallah yarın bütün gün burdayım canımcım olumunekankayizsmile

inşallah canım.özledim valla seni:hulya:

hoşgeldin kız.sabah senin şu tünel geyiğini okudum da gülmekten öldümkaydirigubbakcemile3

:kedi: :kedi: :kedi: ehh napalım 1 ay tünele giriş yasak bilmiyorumkismile yol çalışması var içerde kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

25 ıne benım günüm ama bugun kahverengı leke geldı ve karnımda adet sancısı gıbı bı sancı var hafıf...Dedım kesın regl oldum baktım kahverengı leke var,adet mı olcam acaba mafoldumben

herkeste değişik belirti veriyor işte bu durumda ne desek boş aslında yerleşme kanaması da olabilir erken gelen adet de olabilir.,senin de adetine varmış daha.çok düzenli mi peki adet tarihlerin?

Çan eğrisi

BAŞARI:

4 yaşında başarı ....donuna işememektir.
12 yaşında başarı..........arkadaşbulabilmektir.
16 yaşında başarı.................araba surebilmektir.
20 yaşında başarı.........................seks yapabilmektir.
35 yaşında başarı .......................para kazanabilmektir.
50 yaşında başarı .......................çok para kazanabilmektir.
60 yaşında başarı ..........................seks yapabilmektir.
70 yaşında başarı ................araba surebilmektir.
75 yaşında başarı .........arkadaş bulabilmektir.
80 yaşında başarı ....donuna işememektir.

Prof. Albert Follanberg

nasıl tespit etmiş adam dimi akannehir

|

:kedi: :kedi: :kedi: ehh napalım 1 ay tünele giriş yasak bilmiyorumkismile yol çalışması var içerde kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

tünelsiz başka yol yoksa nolcak pekibilmiyorumkismile bi de siz yani bu kadar ihtirasa nasıl dayanacaksınız valla evde köşe kapmaca,duvara tırmanmaca oynarsınız artık.kaydirigubbakcemile3

tünelsiz başka yol yoksa nolcak pekibilmiyorumkismile bi de siz yani bu kadar ihtirasa nasıl dayanacaksınız valla evde köşe kapmaca,duvara tırmanmaca oynarsınız artık.kaydirigubbakcemile3

Valla başka yöntemler de var tabi ama onu burda söyleyip de kimsenin ahlakını bozmak istemem :kedi: :kedi: :kedi:

herkeste değişik belirti veriyor işte bu durumda ne desek boş aslında yerleşme kanaması da olabilir erken gelen adet de olabilir.,senin de adetine varmış daha.çok düzenli mi peki adet tarihlerin?

duzenlı cnm 30 gunde bır oluyorum...Hıc duzenlsızlık yasamadım sımdıye kadar,arada ıstısna 1-2 gun erken oldugum cok nadır olmustur.Aksama kadar bakalım akıntım devam edecek mı? suan bısey yok... Adet oldugum gun normal kanamam olurdu böle ne bılıyım kahve rengı ılk defa karsılasıyorum.Hay Allahım bulundugum yerde mahrum bır yer kan tahlılıde yok...
Pekı bu yerlesme kanaması döllenmeden ne kadar sonra olur kı?

duzenlı cnm 30 gunde bır oluyorum...Hıc duzenlsızlık yasamadım sımdıye kadar,arada ıstısna 1-2 gun erken oldugum cok nadır olmustur.Aksama kadar bakalım akıntım devam edecek mı? suan bısey yok... Adet oldugum gun normal kanamam olurdu böle ne bılıyım kahve rengı ılk defa karsılasıyorum.Hay Allahım bulundugum yerde mahrum bır yer kan tahlılıde yok...

Yaklaşık 1 hafta - 10 gün sonra canım, inşallah yerleşme kanamasıdır seninki de :teselli:

beren senin msj ına cevap yazıyorum ama her defasında yazmış olduğunuz msj çok kısa diyo ver göndermiyo,inadına uzattıkça uzatıyom ama yine göndermiyo.bence;

75 ile 80 yaşa bayıldım.4 de doğru ama 12 yaşına kadar çocuk arkadaş bulamıyorsa sosyal fobisi vardır.20 yaşını da türkiyede kız ve erkek diye ayırarak incelemek lazım bence.sositososito:kahve::delphin:

o zaman inşallah bebiş vardır canım.yerleşme kanaması kahve leke veya hafif kanama olmak üzere genelde adet tarihinden 1 hafta önce görülmesi beklenir.ama senin geç döllenmedir belki genelleme yapmamak lazım.

beren senin msj ına cevap yazıyorum ama her defasında yazmış olduğunuz msj çok kısa diyo ver göndermiyo,inadına uzattıkça uzatıyom ama yine göndermiyo.bence;

75 ile 80 yaşa bayıldım.4 de doğru ama 12 yaşına kadar çocuk arkadaş bulamıyorsa sosyal fobisi vardır.20 yaşını da türkiyede kız ve erkek diye ayırarak incelemek lazım bence.sositososito:kahve::delphin:

ORASI SAÇMA OLMUŞ BENCEDE
ÇOCUKLAR 4-5 YAŞLARINDA BAŞLIYOLAR ARKŞLA İLETİŞİM KURMAYA
BECEREMEMİŞ BU ADAM DA KİMSE DİMİ :roflol:

Kızlar ben artık kaçayım, memur geliyo bilg.ının başına, bidaha da giremem heralde, kendinize iyi bakın kepeleklerim, yarın görüşmek üzere opuyorumnanaktan

Back
X