• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar benim yeni regl günümü eklememişsiniz ama benimki dün cok acık renkte nişan verdi ama devamı yok..hapımda bugün son içtim.gecen ay 21 gelmişti bekliyorum bakalım acaba süpriz diye cıkıcakmı diye:ecrin_bebek:

Doğum kontrol hapı kullanmamış mıydın sen?Ben mi yanlış hatrlıyorum ki:uhm:
Bu ay sondu sanırım;inşallah mart hamişlerinden bir ide sen olursun.Reglin gelmiştir de tam sökülememiştir muhtemelen bu ay.

işallah gelmez kızzzz yani bebişten dolayı :1hug:

ayy canım bende istemiyorum gelmesini bebiş gelsin istiyorum.
ilk hamileliğimede doğum kontrol hapı kullanırken kalmıştımya hani aklımada takılmıyor değil..ne bilim ya kendimimi kandırıyom ne:umursamaz:laelaelaelaelae

Doğum kontrol hapı kullanmamış mıydın sen?Ben mi yanlış hatrlıyorum ki:uhm:
Bu ay sondu sanırım;inşallah mart hamişlerinden bir ide sen olursun.Reglin gelmiştir de tam sökülememiştir muhtemelen bu ay.

evet canım doğru hatırlıyosun..zekana hayranım yaniiopuyorumnanaktaninşallah canım mart listesinde adımı görmek nasip olur.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

cıkmaz ınsallaaaaaahhhhhh gelmez ınsallaaahhhhh...hadı be suuuu ver bıze bu ay guzel haber noluuuuurrrrr:ecrin_bebek:

ayyy canımsın yaa ben de çok isterim müjde vermeyi Allah'ım işallah :Saruboceq:
bakalım bekleyip görücez canım kısmettboshayallersmile

ayy canım bende istemiyorum gelmesini bebiş gelsin istiyorum.
ilk hamileliğimede doğum kontrol hapı kullanırken kalmıştımya hani aklımada takılmıyor değil..ne bilim ya kendimimi kandırıyom ne:umursamaz:laelaelaelaelae

aa evet canım yaa öyle olmuştu dimi..e neden olmasın o zaman :) ay valla süper olur yaaa:CüvCüv:

valla ben çalışmalara adetim gelsin o zaman başlıcam canım.:sm_cool:.ama koçişe şimdiden başladım keci boynuzu yedirmeye:lepi:.malum burda okumuştum spermleri güçlendiriyormuş diye inşallah atışlar sağlam olur:roflol::roflol::roflol:
Öyle diyorlar evet;ama bilmiyorum ki yaaa;diyorlarsa doğrudur muhtemelen .Yalnız sen ekstra bişey yeme;gününü bozarsaın.
vallaha sımdı ımmm canımcım ben cok sıkı calısıyom ama yumurtlama testı yapıyom negatıf hec bıse anlamadı ama calısısyom:lepi:her ay yumurtlama hıssderkene test alınca hıssetmemeye basladım..anlamadım gıttı:uhm:

Oooo sonunda aldın testleri yaani :lepi: Süper.... Gerçi senin teste ihtiyacın yok ki;nasılsa severek yapıyorsun çalışmalrı.Pembe de öyleydi bak başardı.hihoyyyt Bence seninki de çok bekletmeyecek seni.

evet canım yaaa çok heyecanlıyım ama fos çıkcak biliyorum kaydirigubbakcemile3 hayırlısı olsunn :Saruboceq:

Öyle deme yaaaaaaaaaa.... Belki de olur;nedne olmasın.Ayın son hamişi sen olursun kimbilir :) Zehsel seni çekmesin de kimi çeksin arrdından :lepi:

Öyle diyorlar evet;ama bilmiyorum ki yaaa;diyorlarsa doğrudur muhtemelen .Yalnız sen ekstra bişey yeme;gününü bozarsaın.

Oooo sonunda aldın testleri yaani :lepi: Süper.... Gerçi senin teste ihtiyacın yok ki;nasılsa severek yapıyorsun çalışmalrı.Pembe de öyleydi bak başardı.hihoyyyt Bence seninki de çok bekletmeyecek seni.

yok be gulum bak sımdı 8 ncı gun yaptım hafıf cızgı oldu ondan sonrakı ler negatıf ne bıcım test bu yaa ben yumurtlamadım teste gore daha..hala negatıf..sancı da yokk..aman yaaa calısıyom ıste hemde cok bazen gunde ıkı kezzz..hemde ısteyerek..:lepi:kısmet artıkın..

Öyle deme yaaaaaaaaaa.... Belki de olur;nedne olmasın.Ayın son hamişi sen olursun kimbilir :) Zehsel seni çekmesin de kimi çeksin arrdından :lepi:

kaydirigubbakcemile3 ya varya çıldırırım heralde burda :)) bak gaza geldim şimdi :)) ayyyy işallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq:

Hmmmm!Tarih kesnleşti yanii;hadi hayırlısı canımcım yaaaa...
Ondna sonra da moral depolamak için Ankaraya geliyorsun değil mi :lepi: Ben sana burda moral depolatacağım :lepi:

ankaradan teyzem gelio moral depolicak bana kaydirigubbakcemile3
önümü bi görim hemen gelcemmm bide senden depolanalım aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

bu arada laptop şarjım bitiyo şarjda edemem heran kopabilirim mafoldumben

Back
X