evet canım yaaa çok heyecanlıyım ama fos çıkcak biliyorum kaydirigubbakcemile3 hayırlısı olsunn :Saruboceq:
cıkmaz ınsallaaaaaahhhhhh gelmez ınsallaaahhhhh...hadı be suuuu ver bıze bu ay guzel haber noluuuuurrrrr:ecrin_bebek:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım yaaa çok heyecanlıyım ama fos çıkcak biliyorum kaydirigubbakcemile3 hayırlısı olsunn :Saruboceq:
kızlar benim yeni regl günümü eklememişsiniz ama benimki dün cok acık renkte nişan verdi ama devamı yok..hapımda bugün son içtim.gecen ay 21 gelmişti bekliyorum bakalım acaba süpriz diye cıkıcakmı diye:ecrin_bebek:
canım inşallah hayırlı heberlerini alırız..:Saruboceq:
ama fos cıkıcak diyipte morelini bozma canımcım yaaa:1hug:
Senin durumda var mı bir gelişme fatoşum?
işallah gelmez kızzzz yani bebişten dolayı :1hug:
çalışma mı o ne demekkkk :roflol:
Bebek işini de bıraktık ya ;biz de 3 haftadır TIK yok :roflol: Anladıns en onu :roflol:
Doğum kontrol hapı kullanmamış mıydın sen?Ben mi yanlış hatrlıyorum ki:uhm:
Bu ay sondu sanırım;inşallah mart hamişlerinden bir ide sen olursun.Reglin gelmiştir de tam sökülememiştir muhtemelen bu ay.
Bebek işini de bıraktık ya ;biz de 3 haftadır TIK yok :roflol: Anladıns en onu :roflol:
cıkmaz ınsallaaaaaahhhhhh gelmez ınsallaaahhhhh...hadı be suuuu ver bıze bu ay guzel haber noluuuuurrrrr:ecrin_bebek:
ayy canım bende istemiyorum gelmesini bebiş gelsin istiyorum.
ilk hamileliğimede doğum kontrol hapı kullanırken kalmıştımya hani aklımada takılmıyor değil..ne bilim ya kendimimi kandırıyom ne:umursamaz:laelaelaelaelae
Öyle diyorlar evet;ama bilmiyorum ki yaaa;diyorlarsa doğrudur muhtemelen .Yalnız sen ekstra bişey yeme;gününü bozarsaın.valla ben çalışmalara adetim gelsin o zaman başlıcam canım.:sm_cool:.ama koçişe şimdiden başladım keci boynuzu yedirmeye:lepi:.malum burda okumuştum spermleri güçlendiriyormuş diye inşallah atışlar sağlam olur:roflol::roflol::roflol:
vallaha sımdı ımmm canımcım ben cok sıkı calısıyom ama yumurtlama testı yapıyom negatıf hec bıse anlamadı ama calısısyom:lepi:her ay yumurtlama hıssderkene test alınca hıssetmemeye basladım..anlamadım gıttı:uhm:
Öyle diyorlar evet;ama bilmiyorum ki yaaa;diyorlarsa doğrudur muhtemelen .Yalnız sen ekstra bişey yeme;gününü bozarsaın.
Oooo sonunda aldın testleri yaani :lepi: Süper.... Gerçi senin teste ihtiyacın yok ki;nasılsa severek yapıyorsun çalışmalrı.Pembe de öyleydi bak başardı.hihoyyyt Bence seninki de çok bekletmeyecek seni.
24 martta ameliyat onun dışında bir gelişme yok
Öyle deme yaaaaaaaaaa.... Belki de olur;nedne olmasın.Ayın son hamişi sen olursun kimbilir :) Zehsel seni çekmesin de kimi çeksin arrdından :lepi:
sadece 1 hafta öndesin benden yerimseniben
ay canım ya işallah :Saruboceq:
pek ümidim yokta ondan öyle dedim :)) hayırlısı olsun sağol canımcım :1hug:
Hmmmm!Tarih kesnleşti yanii;hadi hayırlısı canımcım yaaaa...
Ondna sonra da moral depolamak için Ankaraya geliyorsun değil mi :lepi: Ben sana burda moral depolatacağım :lepi:
24 martta ameliyat onun dışında bir gelişme yok
Hadi beeeeeee! :roflol: Ne olacak bizim eşlerin hali bilmem!!!! :çok üzgünüm: